d4mage Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Έκανα το τραγικό λάθος και αγόρασα το lumia 535 ( όπως πολλοί άλλοι ) πριν λίγο καιρό. Η συσκευή από την πρώτη μέρα στην αγορά είχε συγκεντρώσει μεγάλο ποσοστό αρνητικών αξιολογήσεων... παρόλα αυτά είπα να την δοκιμάσω επειδή η τιμή της συσκευής ήταν πολύ προσιτή γι`αυτά που έδινε. Το αποτέλεσμα; Ένα έξυπνο marketing με έμφαση στο led flash, την 5άρα οθόνη και την μπροστινή κάμερα των 5.0 megapixel. Όλα αυτά λοιπόν μπροστά στα μούτρα των καταναλωτών μαζί με μια φθηνή ελεεινή και τρισάθλια οθόνη που και καλά ήταν ευαίσθητη εξαρχής εργοστασιακά και θα διορθωνόταν το πρόβλημα με εφαρμογή μέσα από το store! Τίποτα δεν διορθώθηκε και όλη η δουλειά της microsoft πήγε πάτο και αυτό επειδή ήθελε να εκμεταλλευτεί τους πάντες, κρίμα και ήταν το 3 windows phone τηλέφωνο που έχω στα χέρια μου και εκτιμούσα τη δουλειά της microsoft. Με είχε τραβήξει αρχικά το htc trophy και στην πορεία τα κυνηγούσα περιμένοντας σε κάθε update τις αλλαγές άλλα και τις εφαρμογές να πολλαπλασιάζονται. Μετά από όλη αυτή την εμπειρία δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά windows phone τηλέφωνο ( όχι μόνο microsoft ). Χίλιες φορές να έδινα λίγα περισσότερα και να έπαιρνα κάτι άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ηξερες τι αγορασες. ο λογος του ποστ/τοπικ σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αφού το φιλαράκι διαβάζεις τις κριτικές και είναι κακές, όλοι το κράζουν για το touch, πήρε φιξ και πάλι γτπ ήταν... Τι το αγοράζεις το τηλέφωνο? Να μου πεις ότι το πήρες Day one και έφαγες την παπαρα να σου πω οκ, αλλά να διαβάζεις ότι έχει πρόβλημα και να το αγοράζεις.... Το τερματισες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoYouNote Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλά έκανε και έγραψε ο άνθρωπος για να προστατεύσει κι άλλους καταναλωτές. Από τότε που η Ms αφαίρεσε το όνομα Nokia χρησιμοποιεί πιο φθηνές οθόνες στις οικονομικές συσκευές. Ακόμα κι αν γράφει Ips είναι άθλιας ποιότητας με ξεθωριασμένα χρώματα για να μπορεί να πουλήσει στις τιμές που πουλάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Doyounote άσχετα με το θέμα του παιδιού.... για εμένα δεν είσαι ο κατάλληλος να συμβούλευεις άτομα για το τι θα παρουν...πραγματικά βάση των σχολιών σου γίνεσαι εριστικός... Όσο για το Lumia 535 έχει κάνει βλακεια η Ms και πρεπει να κάνει κάτι για αυτό... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Doyounote άσχετα με το θέμα του παιδιού.... για εμένα δεν είσαι ο κατάλληλος να συμβούλευεις άτομα για το τι θα παρουν...πραγματικά βάση των σχολιών σου γίνεσαι εριστικός... Όσο για το Lumia 535 έχει κάνει βλακεια η Ms και πρεπει να κάνει κάτι για αυτό... Έκανε ήδη στις νέες παρτίδες δε υπάρχει αυτό το πρόβλημα, φίλος μου έχει ένα και λειτουργεί τέλεια...και ας μη ξεχνάμε ότι γίνονται και αλλού αυτά στις πρώτες παρτίδες Lg G2. Samsung. Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Το λέω για αυτούς που ήδη το αγόρασαν και εχουν θέματα ακόμα και μετά από τα update....απλά ποιο είναι το σωστό... Επίσης του φίλου σου διαβάζει κανονικά πάνω από 2 με 3 δάχτυλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Το λέω για αυτούς που ήδη το αγόρασαν και εχουν θέματα ακόμα και μετά από τα update....απλά ποιο είναι το σωστό... Επίσης του φίλου σου διαβάζει κανονικά πάνω από 2 με 3 δάχτυλα; Το σωστό είναι hardware version 4 και 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ήθελα να το πάρω κι εγω. Δεν έκανα το λάθος και κάποιοι από windowscentral.com μου είπαν να πάρω το 635. Υπερευχαριστημένος!!! Μην κάνετε το λάθος για το 535. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ειναι τιμια συσκευη, περα απ το θεμα με το τατς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έκανα το τραγικό λάθος και αγόρασα το lumia 535 ( όπως πολλοί άλλοι ) πριν λίγο καιρό. Η συσκευή από την πρώτη μέρα στην αγορά είχε συγκεντρώσει μεγάλο ποσοστό αρνητικών αξιολογήσεων... παρόλα αυτά είπα να την δοκιμάσω επειδή η τιμή της συσκευής ήταν πολύ προσιτή γι`αυτά που έδινε. Το αποτέλεσμα; Ένα έξυπνο marketing με έμφαση στο led flash, την 5άρα οθόνη και την μπροστινή κάμερα των 5.0 megapixel. Όλα αυτά λοιπόν μπροστά στα μούτρα των καταναλωτών μαζί με μια φθηνή ελεεινή και τρισάθλια οθόνη που και καλά ήταν ευαίσθητη εξαρχής εργοστασιακά και θα διορθωνόταν το πρόβλημα με εφαρμογή μέσα από το store! Τίποτα δεν διορθώθηκε και όλη η δουλειά της microsoft πήγε πάτο και αυτό επειδή ήθελε να εκμεταλλευτεί τους πάντες, κρίμα και ήταν το 3 windows phone τηλέφωνο που έχω στα χέρια μου και εκτιμούσα τη δουλειά της microsoft. Με είχε τραβήξει αρχικά το htc trophy και στην πορεία τα κυνηγούσα περιμένοντας σε κάθε update τις αλλαγές άλλα και τις εφαρμογές να πολλαπλασιάζονται. Μετά από όλη αυτή την εμπειρία δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά windows phone τηλέφωνο ( όχι μόνο microsoft ). Χίλιες φορές να έδινα λίγα περισσότερα και να έπαιρνα κάτι άλλο! Είχα αυτό το ...πράγμα στα χέρια μου όσο είχα το Ζ3 στο service. Το ότι τα νεύρα μου είναι ακόμη οκ είναι θαύμα, όπως και το γεγονός πως το 535 ζει ακόμη και δεν το πέταξα κάτω στην άσφαλτο με όση δύναμη έχω! Σε 5 μέρες παίζει να πήρα κατά λάθος 20-30 άτομα τηλέφωνο μόνο και μόνο επειδή προσπαθούσα να κάνω scroll στα contacts. Browsing ανύπαρκτο, GPS πλοήγηση δεν θες να τολμήσεις να το προσπαθήσεις καν, ήχος άθλιος (με bt stereo ακουστικά)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ρε συ dano καταντας προβλεψιμα βαρετος το τηλεφωνο (επειδη το εχω δοκιμασει) περαν του θεματος με την αφη το οποιο δεν ειναι το ιδιο αντιληπτο σε ολους, σε ολα τα υπολοιπα ειναι οκ ελεος δλδ ,η σκοπιμοτητα με την οποια γραφετε ορισμενοι περα απο τραγικη ειναι κ για γελια mod εισαι παιξτο λιγο αντικειμενικος εστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ειναι τιμια συσκευη, περα απ το θεμα με το τατς επιμενω στην παραπανω προταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ρε συ dano καταντας προβλεψιμα βαρετος το τηλεφωνο (επειδη το εχω δοκιμασει) περαν του θεματος με την αφη το οποιο δεν ειναι το ιδιο αντιληπτο σε ολους, σε ολα τα υπολοιπα ειναι οκ ελεος δλδ ,η σκοπιμοτητα με την οποια γραφετε ορισμενοι περα απο τραγικη ειναι κ για γελια mod εισαι παιξτο λιγο αντικειμενικος εστω Δεν το ήξερα πως πρέπει να σου χαϊδεύω τα αφτιά λέγοντας πράγματα που σου αρέσουν μόνο! Σου εύχομαι λοιπόν να έχεις ένα 535 και να κάνεις με αυτό τις καθημερινές σου δουλειές (κατάρα είναι αυτό αν δεν το κατάλαβες)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 100 μοντελα lumia κολλησατε στο 535.Εχει βουιξει ολο το ιντερνετ για τα προβληματα του. Αν οντως ειναι στο Hardware το προβλημα δεν υπαρχει σωτηρια.Η καθε συσκευη συμπεριφερεται διαφορετικα,αλλοι εχουν λιγα κολληματα αλλοι πολλα.Μαλλον ειναι θεμα hardware αλλιως ολες οι συσκευες θα ειχαν τα ιδια προβληματα τα οποια με τοσα updates θα ειχαν ηδη λυθει τοσο καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα