giachtas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τα Nexus δεν είναι απλησίαστα οικονομικά. Στα 245 ευρώ βρίσκεις το 32άρι 5x το οποίο αγόρασα για την μητέρα μου. Εγώ πήγα στο ακριβότερο Nexus 6P στα 350 ευρώ λόγω του οτι ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και για διάφορους άλλους λόγους ωστόσο το 5x όπως έχει γραφτεί πολλές φορές σε διάφορα topics είναι εξαιρετικό vfm. Σε ταχύτητα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το 6P. Για το NEXUS 5X το ξέρω ότι έχει πολύ καλή τιμή, αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω, έχω συνηθίσει σε οθόνες 5,5-5,7 ίντσες και θα μου φανεί πίσω γύρισμα κάπως το να πάω σε μικρότερη. Είμαι και σε κάποια ηλικία που οι μεγαλύτερες οθόνες με βολεύουν. Γιαυτό ζήτησα τη γνώμη σας για το moto g4 Plus που έχει stock Android, 16MP κάμερα και καλή τιμή.
@topos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πιστευω πως εφοσων σε εχει βολεψει το 640xl και εχεις αποδεχθει τα windows να μεινεις εκει που εισαι. Οσο για τον χωρο, του χεις βαλει microsd?
giachtas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πιστευω πως εφοσων σε εχει βολεψει το 640xl και εχεις αποδεχθει τα windows να μεινεις εκει που εισαι. Οσο για τον χωρο, του χεις βαλει microsd? Ναι χωρίς SD δεν παλεύεται. Έχω μεταφέρει όλες όσες εφαρμογές μπορούν να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης. Όμως και πάλι μερικές φορές έχω σοβαρό πρόβλημα με τον χώρο αποθήκευσης. Όταν χρειάστηκε να κατεβάσω την Redstone, ξήλωσα σχεδόν όλες τις εφαρμογές γιατί δεν γινόταν η εγκατάσταση. Να σημειώσω ότι όταν μιλάμε για εφαρμογές μην φανταστείς ότι έχω κατεβάσει «τη σάρα και τη μάρα». Παιχνίδια ούτε ένα, μόνο τις εφαρμογές των τραπεζών και εννοείται τις γνωστές social networking. Σήμερα μάλιστα διάβασα μετά λύπης πως το ebay σταματάει πια να υποστηρίζει την εφαρμογή του για το windows mobile. Μόνο μέσω mobile browser πλέον.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας, δεν έχει γράψει κάποιος κάτι εδώ απ' ότι βλέπω για πολύ καιρό. Είπα να γράψω εγώ και να ρωτήσω μαζί, πως πάει η «συνύπαρξη» με τα Lumia 640 και με τα winows mobile 10 γενικά; Εγώ π.χ. έχω το Lumia 640XL LTE εδώ και έναν χρόνο και σε γενικές γραμμές δεν έχω προβλήματα/παράπονα. Το πρόβλημα που μπορώ να πω πως αντιμετωπίζω με τη συσκευή, είναι η μικρή εσωτερική μνήμη, ενώ από τη μεριά της microsoft, το πολύ φτωχό σε εφαρμογές και λειτουργικότητα αυτών store της. Σκέφτομαι να πάρω το Lumia 950XL, το οποίο έχει πολύ καλή τιμή σχετικά με τις δυνατότητες του, αλλά αυτή η «γκρίνια» που ακούγεται γενικά σχετικά με την εξέλιξη του windows mobile 10 και η εγκατάλειψη από τη microsoft των Lumia συσκευών, με έχουν φρενάρει και με έχουν βάλει σε σκέψη να γυρίσω πάλι σε android συσκευή, παρόλο που μου αρέσει το λειτουργικό της microsoft. Τι γνώμη έχετε γενικά με την όλη αυτή κατάσταση και «φαγωμάρα» που επικρατεί γύρω από το mobile λειτουργικό της microsoft; νομιζω οτι μονο για αυτο δεν αξιζει για κανενα λογο ενα καινουριο Windows Phone. Σε αυτα τα λεφτα Android με τα χιλια...
giachtas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 νομιζω οτι μονο για αυτο δεν αξιζει για κανενα λογο ενα καινουριο Windows Phone. Σε αυτα τα λεφτα Android με τα χιλια... Γεγονός είναι πως έχω προβληματιστεί πολύ. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πάλι στο android, μόνο και μόνο για τις πιο σωστές και πιο λειτουργικές εφαρμογές του σε σχέση με τις ίδιες στο windows store. Tα windows mobile σαν κλειστό λειτουργικό μου αρέσουν πολύ, όμως το κομμάτι των εφαρμογών στο store υστερεί πολύ και δυσχεραίνει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση στη microsoft. Γιαυτό σε περίπτωση που επιστρέψω σε android συσκευή, προσανατολίζομαι σε stock android και σε σχετικά χαμηλή τιμή. Από ίντσες δεν θα ήθελα να πέσω κάτω από τις 5,5. Με αυτές τις προτιμήσεις μου, βρίσκω το motorola/lenovo moto G4 plus. Μία νέα συσκευή που τι βρίσκω στο skroutz 220€ περίπου και θα ήθελα τη γνώμη κάποιου σχετικά με αυτή την προτίμηση μου.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Γεγονός είναι πως έχω προβληματιστεί πολύ. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πάλι στο android, μόνο και μόνο για τις πιο σωστές και πιο λειτουργικές εφαρμογές του σε σχέση με τις ίδιες στο windows store. Tα windows mobile σαν κλειστό λειτουργικό μου αρέσουν πολύ, όμως το κομμάτι των εφαρμογών στο store υστερεί πολύ και δυσχεραίνει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση στη microsoft. Γιαυτό σε περίπτωση που επιστρέψω σε android συσκευή, προσανατολίζομαι σε stock android και σε σχετικά χαμηλή τιμή. Από ίντσες δεν θα ήθελα να πέσω κάτω από τις 5,5. Με αυτές τις προτιμήσεις μου, βρίσκω το motorola/lenovo moto G4 plus. Μία νέα συσκευή που τι βρίσκω στο skroutz 220€ περίπου και θα ήθελα τη γνώμη κάποιου σχετικά με αυτή την προτίμηση μου. https://www.google.gr/search?q=G4+overheating&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=Mu8IWJ3yJ8HR8geehoHoCw#safe=off&q=moto+G4+overheating
giachtas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Η υπερθέρμανση του Moto G4 plus είναι λίγο-πολύ γνωστό. Απόψεις που έχω διαβάσει δεν το κατατάσσουν στα πολύ αρνητικά χαρακτηριστικά του. Μάλιστα κάτοχοι προηγούμενων Moto G έχουν γράψει πως ζεσταίνονταν περισσότερο σε σχέση με αυτό της 4ης γενιάς. Θα ήθελα τη γνώμη σας και για μία άλλη συσκευή που έχω την εντύπωση ότι έχει αρκετά καλή τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά της. Πρόκειται για το Sony Xperia XA ultra που στο skroutz ξεκινάει από 342 ευρώ, ενώ το βλέπω και στο plaisio στα 349€ και με 12 άτοκες δόσεις.
2.1Ohm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Αυτή την στιγμή το Lumia 950xl (σε αγγελίες μεταχειρισμένου ειδικά) είναι ότι κλτρο έχει υπάρξει σε αυτά τα λεφτά! Στα 240-220 παίζουν! Με τόσα δν περνεις ούτε καλο midrange κινητό, ενώ με το 950 έχεις οθοναρα καμεραρα επιδόσεις απλά κορυφή, ναι μεγάλο μείον το Windows λειτουργικό αλλά άμα εψαχνα κινητο κάτω των 250€ θα το σπέρμα με κλειστά μάτια κ θα έλεγα κ ευχαριστώ
panos9553 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Η υπερθέρμανση του Moto G4 plus είναι λίγο-πολύ γνωστό. Απόψεις που έχω διαβάσει δεν το κατατάσσουν στα πολύ αρνητικά χαρακτηριστικά του. Μάλιστα κάτοχοι προηγούμενων Moto G έχουν γράψει πως ζεσταίνονταν περισσότερο σε σχέση με αυτό της 4ης γενιάς. Θα ήθελα τη γνώμη σας και για μία άλλη συσκευή που έχω την εντύπωση ότι έχει αρκετά καλή τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά της. Πρόκειται για το Sony Xperia XA ultra που στο skroutz ξεκινάει από 342 ευρώ, ενώ το βλέπω και στο plaisio στα 349€ και με 12 άτοκες δόσεις. Ουτε καν σε αυτα τα λεφτα..το chipaki του ειναι πολυ αδυναμο για αυτα τα χρηματα..ξεχνα και το moto g4..αφου πηγαινεις σε αυτα τα λεφτα κοιτα αλλες συσκευες.. Ας πουμε το moto x style ειναι μακραν καλυτερη συσκευη https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html?from=catspan&keyphrase=moto+x+style#reviews
Belisarius Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτή την στιγμή το Lumia 950xl (σε αγγελίες μεταχειρισμένου ειδικά) είναι ότι κλτρο έχει υπάρξει σε αυτά τα λεφτά! Στα 240-220 παίζουν! Με τόσα δν περνεις ούτε καλο midrange κινητό, ενώ με το 950 έχεις οθοναρα καμεραρα επιδόσεις απλά κορυφή, ναι μεγάλο μείον το Windows λειτουργικό αλλά άμα εψαχνα κινητο κάτω των 250€ θα το σπέρμα με κλειστά μάτια κ θα έλεγα κ ευχαριστώ Με 250 ευρώ παίρνεις μια χαρά συσκευές, κανένας λόγος να συνεχίσεις να χαντακώνεσαι με ένα νεκρό λειτουργικό για να λες ότι βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες σε κροπαρισμα. 2
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Winphones εχουν νοημα στην πολυ οικονομικη κατηγορια για χρηση ως feature phoned. Οσο καλο κ να ναι το 950 να το κανεις τι?Οκ, φωτος ισως μονο.
panos9553 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Winphones εχουν νοημα στην πολυ οικονομικη κατηγορια για χρηση ως feature phoned. Οσο καλο κ να ναι το 950 να το κανεις τι?Οκ, φωτος ισως μονο. Μεταξυ μας τωρα..πλεον δεν υφισταται οικονομικη κατηγορια και wp που ισχυε με τα 8 - 8,1 που ολα ετρεχαν smooth και βουτυρο παντου και παντα..ενω πλεον ακομα και με την τελευταια αναβαθμιση των 10 ων οσα ειναι με 1gb ραμ kai snap 400 σιχαθηκαμε τα soft reset, lag σε πολλα σημεια οπως στην εφαρμογη των φωτογραφιων που ακομα και τωρα ειναι απαραδεκτη διοτι δεν ξερεις ποτε θα ζουμαρει και αν θα ζουμαρει..παει το loading συννεφο..χαλια εμπειρια..οπως και η φωτογραφικη κανει ακομα νουμερα..μην συνεχισω αλλο βαρεθηκα πια.. Τολμω να πω πως πλεον δεν εχουν καμμια δουλεια στην αγορα πλεον..μονο για καποιον ρομαντικο μεχρι αηδιας με τα wp..και τολμω να πω πως το android εδω που εχει φτασει αυτη την στιγμη λειτουργει καλυτερα πλεον σε low end συσκευες... Μην προτινετε ξανα στην low end κατηγορια wp σας παρακαλω..ειναι αμαρτια με τα android που κυκλοφορουν εκει εξω τωρα.. 2
giachtas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Κάτοχος του Lumia 640XL LTE εδώ και έναν χρόνο, μπορώ να πω πως η συσκευή είναι αξιοπρεπείς και μάλιστα στην τιμή που πουλιέται τώρα, είναι η πλέον vfm «έξυπνη συσκευή». Όμως με αυτό το λειτουργικό και κυρίως με το πάμφτωχο store του δεν λέει κατά τη γνώμη μου. Το είχα πάρει 230€ με τα 8.1. Τα windows 10 μου αρέσουν περισσότερο σαν λειτουργικό, όπως η άμεση συνεργασία με windows 10 υπολογιστές. Όμως πολλά τα κολλήματα που παρουσιάζουν. Ακόμη και το πολύ ωραίο 950 που και αυτό έχει πολύ χαμηλή τιμή, παρουσιάζει όπως διαβάζω πολλά κολλήματα και αυτός σε συνδυασμό με το windows store με αποτρέπουν από το να το αγοράσω. Έτσι σκέφτομαι την επιστροφή στο android, όχι τόσο για να παίζω παιχνίδια π.χ. που δεν παίζω άλλωστε, αλλά το να μπορώ να χρησιμοποιώ την εφαρμογή του F2G που σε windows δεν μπορείς να κάνεις online ανανέωση, ή να χρησιμοποιώ με περισσότερη λειτουργικότητα τις e-banking εφαρμογές. Ρώτησα για το Moto G4 plus γιατί έχει stock android, γεγονός που επιδιώκω σε android smartphone, αλλά όχι του στυλ nexus ή pixles, γιατί και αυτά βρίσκονται αρκετά μακριά από την οικονομική μου δυνατότητα.
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εμπειρια προσωπικη ειχα μεχρι τα win10(απο οσο γνωριζω προσφατα πηρε αλλη μια μεγαλη αναβαθμιση). Εχω γνωση για κινητα με snap 400/200. Δουλευανε καλυτερα(περιορισμενα λογο εφαρμογων βεβαια) απο εφαμιλλης τιμης android. Ειχαν καλυτερο ηχο κλησης, καλυτερες καρτες ηχου(για μουσικη απο ακουστικα) κ καλυτερες φωτογραφικες. Προφανως δεν τα θεωρω full fledged smartphones μιας κ υπαρχει τεραστια ελλειψη στο store αλλα πιο πολυ τα βλεπω ως dumb phones με καποιες δυνατοτητες. Εχω αγορασει 7 για αλλους χρηστες μεγαλυτερης ηλικιας, ειχα για μικρο διαστημα (~2εβδομαδων) ως κυριο τηλεφωνο το 640xl. Προσωπικα δεν το αντεξα κ το εδωσα.Κανουν λιγοτερα απο android αλλα αυτα εν τελει γινοντε καλυτερα. Υ.γ Ολοι οι υπολοιποι κατοχοι των 6 υπολοιπων κινητων εχουν μεινει απολυτα ευχαριστημενοι.Αλλα οπως ειπα, προταθηκαν κ αγοραστηκαν επειδη η χρηση τους θα ηταν πολυ βασικη.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αν θες τηλεφωνο που να μπαινει στο ιντερνετ να διαβασεις τα νεα ή βαρια βαρια κανα Viber, τα Windows δεν ειναι απαγορευτικα. Αν θες smartphone ειναι ηλιθιοτητα ακομα και 100€ να δωσεις για τις αηδιες της Microsoft. Ποσο μαλλον 250€ που γραφτηκε πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα