Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να δεις Link.png Site: http://www.microsoftstore.com/store/mseea/el_GR/DisplayHelpContactUsPage">εδώ

Δεν ξέρω εάν φαίνεται το pop up που σε ρωτάει εάν θέλετε βοήθεια, ή πρέπει πρώτα να κάνεις log in με το δικό λογαριασμό. Έχω την εντύπωση πως για λόγους ασφαλείας ίσως να μην φαίνεται με τα δικά μου στοιχεία. Επάνω λέει «ζωντανή συνομιλία», πατάς εκεί και βγαίνει εκπρόσωπος, όπου μπορείς να κάνεις ερωτήσεις.

Σε ευχαριστώ πολύ...

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανονικότατα, μπορείς μάλιστα να το ρωτήσεις και στο ελληνικό chat της microsoft. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και μάλιστα, όταν σκεφτόμουν να το παραγγείλω από Ιταλία και τους είχα ρωτήσει, μου είχαν προτείνει να το παραγγείλουν αυτοί για λογαριασμό μου και να μου το στείλουν στη διεύθυνση μου.

και να ρωτησω κατι τελευταιο ελληνικη γλωσσα θα υπαρχει στο λειτουργικο του κινητου να την επιλεξω ετσι?

Δημοσ.

και να ρωτησω κατι τελευταιο ελληνικη γλωσσα θα υπαρχει στο λειτουργικο του κινητου να την επιλεξω ετσι?

ναι κανονικότατα

Δημοσ.

εγω πηρα το lumia 535 κι εγω για δοκιμη να δω πως θα μου πανε τα windows αλλα και να μη ξοδεψω και μια περιουσια αν δε μου αρεσουν τελικα κι εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη !!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το κατάστημα μου επέστρεψε τα χρήματα στο ακέραιο, άψογοι. Δεν βλέπω να έχει έρθει ακόμα Ελλάδα το xl lte dua sim οπότε θα κάνω παραγγελία από Microsoft store όπως φαίνεται

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, έτσι ενημερωτικά, να πω ότι τελικά ξαναπήρα το 640 xl 3g dual αφού το 4g dual δεν το βρήκα στην Ελλάδα και δεν μπορούσα να το παραγγείλω κι από το εξωτερικό. Μικρό το κακό για μένα αφού χρησιμοποιώ κατά 95% wifi. Από το κινητό να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αν κι ακόμα το "σκαλίζω". :)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, έτσι ενημερωτικά, να πω ότι τελικά ξαναπήρα το 640 xl 3g dual αφού το 4g dual δεν το βρήκα στην Ελλάδα και δεν μπορούσα να το παραγγείλω κι από το εξωτερικό. Μικρό το κακό για μένα αφού χρησιμοποιώ κατά 95% wifi. Από το κινητό να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αν κι ακόμα το "σκαλίζω". :)

Μπορείς να κάνεις ένα μίνι review και να πείς τις εντυπώσεις σου..... προσωπικά θα το πάρω την άλλη βδομάδα θέλω να ξέρω λίγα πράγματα από άτομα που το έχουν...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ένα μίνι review και να πείς τις εντυπώσεις σου..... προσωπικά θα το πάρω την άλλη βδομάδα θέλω να ξέρω λίγα πράγματα από άτομα που το έχουν...

Πρώτες εντυπώσεις όσο έχω προλάβει να ασχοληθώ λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου:

Παρόλο που προερχόμουν από κινητό 4.5" το μέγεθος του δεν μου φάνηκε καθόλου "ξένο". Μου έκατσε πολύ καλά στο χέρι απευθείας

Τα windows 8.1 μου άρεσαν πολύ. Δεν κολλάει τίποτα, είναι απλά, κατανοητά και όμορφα (για τα γούστα μου)

Η οθόνη του είναι πολύ ωραία, φωτεινή και δεν έχω δει pixel παρόλο που έχει σχετικά μικρή ανάλυση

Σήμα, ποιότητα κλήσης, ήχοι κλπ όλα σε πολύ καλό επίπεδο!

Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με εφαρμογές και με την κάμερα, πάντως σε γενικές γραμμές δύσκολα θα έπαιρνα κάτι άλλο με 200€ και τέτοια χαρακτηριστικά! Για μένα πάρ'το άφοβα, θα το ευχαριστηθείς! :)

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας, δεν έχει γράψει κάποιος κάτι εδώ απ' ότι βλέπω για πολύ καιρό. Είπα να γράψω εγώ και να ρωτήσω μαζί, πως πάει η «συνύπαρξη» με τα Lumia 640 και με τα winows mobile 10 γενικά; Εγώ π.χ. έχω το Lumia 640XL LTE εδώ και έναν χρόνο και σε γενικές γραμμές δεν έχω προβλήματα/παράπονα. Το πρόβλημα που μπορώ να πω πως αντιμετωπίζω με τη συσκευή, είναι η μικρή εσωτερική μνήμη, ενώ από τη μεριά της microsoft, το πολύ φτωχό σε εφαρμογές και λειτουργικότητα αυτών store της. Σκέφτομαι να πάρω το Lumia 950XL, το οποίο έχει πολύ καλή τιμή σχετικά με τις δυνατότητες του, αλλά αυτή η «γκρίνια» που ακούγεται γενικά σχετικά με την εξέλιξη του windows mobile 10 και η εγκατάλειψη από τη microsoft των Lumia συσκευών, με έχουν φρενάρει και με έχουν βάλει σε σκέψη να γυρίσω πάλι σε android συσκευή, παρόλο που μου αρέσει το λειτουργικό της microsoft. Τι γνώμη έχετε γενικά με την όλη αυτή κατάσταση και «φαγωμάρα» που επικρατεί γύρω από το mobile λειτουργικό της microsoft;     

Δημοσ.

Γεια σας, δεν έχει γράψει κάποιος κάτι εδώ απ' ότι βλέπω για πολύ καιρό. Είπα να γράψω εγώ και να ρωτήσω μαζί, πως πάει η «συνύπαρξη» με τα Lumia 640 και με τα winows mobile 10 γενικά; Εγώ π.χ. έχω το Lumia 640XL LTE εδώ και έναν χρόνο και σε γενικές γραμμές δεν έχω προβλήματα/παράπονα. Το πρόβλημα που μπορώ να πω πως αντιμετωπίζω με τη συσκευή, είναι η μικρή εσωτερική μνήμη, ενώ από τη μεριά της microsoft, το πολύ φτωχό σε εφαρμογές και λειτουργικότητα αυτών store της. Σκέφτομαι να πάρω το Lumia 950XL, το οποίο έχει πολύ καλή τιμή σχετικά με τις δυνατότητες του, αλλά αυτή η «γκρίνια» που ακούγεται γενικά σχετικά με την εξέλιξη του windows mobile 10 και η εγκατάλειψη από τη microsoft των Lumia συσκευών, με έχουν φρενάρει και με έχουν βάλει σε σκέψη να γυρίσω πάλι σε android συσκευή, παρόλο που μου αρέσει το λειτουργικό της microsoft. Τι γνώμη έχετε γενικά με την όλη αυτή κατάσταση και «φαγωμάρα» που επικρατεί γύρω από το mobile λειτουργικό της microsoft;     

Αν θες κινητό με πολύ καλή κάμερα και δε σε πολύ νιάζουν οι εφαρμογές (παρά μόνο οι βασικές), τότε πάνε σε Lumia 950 το απλό (όχι το XL) διαφορετικά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για το XL.

Δημοσ.

Αν θες κινητό με πολύ καλή κάμερα και δε σε πολύ νιάζουν οι εφαρμογές (παρά μόνο οι βασικές), τότε πάνε σε Lumia 950 το απλό (όχι το XL) διαφορετικά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για το XL.

Έχω συνηθίσει σε μεγάλη οθόνη από το 640XL που έχω και θα μου «ξινίσει» λίγο η μικρότερη. Αλήθεια γιατί δεν αξίζει το XL; Έχεις ακούσει ότι έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, ή είναι ακόμη ακριβό; Σε χαρακτηριστικά έχουν τα ίδια. Περισσότερο με προβληματίζει το κομμάτι των εφαρμογών παρά η κάμερα. Και αναφέρομαι σε βασικές εφαρμογές. Θα μου πεις ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες. Όμως όταν λέω βασικές, εννοώ π.χ. την εφαρμογή του F2G όπου σε android έχεις περισσότερες επιλογές και ευκολίες, ή τις εφαρμογές των τραπεζών που πάλι και εκεί οι δυνατότητες στο android είναι περισσότερες. Από την άλλη όμως η δομή και η φιλοσοφία γενικά των windows 10m μου αρέσει περισσότερο από το λειτουργικό της google. Περιμένω όπως και άλλοι την 26η Οκτωβρίου να δούμε τι θα μας πει και η microsoft και μετά θα δω.

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν θα δινα 300 ευρω για Windows phone, εκτος αν αλλαξει η υπαρχουσα κατασταση. Υπάρχουν εξίσου καλές επιλογές σε android.

Για budget 100 ευρω οκ...

• Like 2
Δημοσ.

Προς το παρόν δεν θα δινα 300 ευρω για Windows phone, εκτος αν αλλαξει η υπαρχουσα κατασταση. Υπάρχουν εξίσου καλές επιλογές σε android.

Για budget 100 ευρω οκ...

Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ και περιμένω τις εξελίξεις. Και μιας και έγινε αναφορά και για το android, θα ήθελα τη γνώμη σου για μία σχετικά καινούργια συσκευή και σε αρκετά καλή τιμή. Το Motorola/Lenovo Moto G4 που έχει stock android, σημαντικό για μένα και αφού τα nexus/pixels είναι απλησίαστα οικονομικά και το βρίσκεις 220€ και κάτι.

Δημοσ.

Έχω συνηθίσει σε μεγάλη οθόνη από το 640XL που έχω και θα μου «ξινίσει» λίγο η μικρότερη. Αλήθεια γιατί δεν αξίζει το XL; Έχεις ακούσει ότι έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, ή είναι ακόμη ακριβό; Σε χαρακτηριστικά έχουν τα ίδια. Περισσότερο με προβληματίζει το κομμάτι των εφαρμογών παρά η κάμερα. Και αναφέρομαι σε βασικές εφαρμογές. Θα μου πεις ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες. Όμως όταν λέω βασικές, εννοώ π.χ. την εφαρμογή του F2G όπου σε android έχεις περισσότερες επιλογές και ευκολίες, ή τις εφαρμογές των τραπεζών που πάλι και εκεί οι δυνατότητες στο android είναι περισσότερες. Από την άλλη όμως η δομή και η φιλοσοφία γενικά των windows 10m μου αρέσει περισσότερο από το λειτουργικό της google. Περιμένω όπως και άλλοι την 26η Οκτωβρίου να δούμε τι θα μας πει και η microsoft και μετά θα δω.

Αν δε προβληματιζει περισσότερο το θέμα των εφαρμογών άρα η κάμερα, τότε η καλύτερη λύση είναι να πας σε Android...Υπάρχουν αρκετά σε 5,5" οθόνη.

Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ και περιμένω τις εξελίξεις. Και μιας και έγινε αναφορά και για το android, θα ήθελα τη γνώμη σου για μία σχετικά καινούργια συσκευή και σε αρκετά καλή τιμή. Το Motorola/Lenovo Moto G4 που έχει stock android, σημαντικό για μένα και αφού τα nexus/pixels είναι απλησίαστα οικονομικά και το βρίσκεις 220€ και κάτι.

Μέχρι πόσα λεφτά θες να δώσεις ? Έχει αρκετές επιλογές στο skroutz.gr αλλά εξαρτάται από το πόσα διαθέτεις.

Δημοσ.

Τα Nexus δεν είναι απλησίαστα οικονομικά. Στα 245 ευρώ βρίσκεις το 32άρι 5x το οποίο αγόρασα για την μητέρα μου. Εγώ πήγα στο ακριβότερο Nexus 6P στα 350 ευρώ λόγω του οτι ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και για διάφορους άλλους λόγους ωστόσο το 5x όπως έχει γραφτεί πολλές φορές σε διάφορα topics είναι εξαιρετικό vfm. Σε ταχύτητα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το 6P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...