george200-13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα ρωτησω εδω. Εχω αποφασησει να αγορασω το 640 της microsoft. Το θεμα ειναι δεν ξερω ποιο να παρω. Το 640 (5 inch) ή το 640 xl (5,7inch) Γενικα θα ηθελα ενα κινητο με μεγαλη οθονη, γιατι το πρωτο μου κινητο ειχε 3,2 inch και δεν το μπορουσα καθολου. Το θεμα ειναι: Ειναι αρκετες οι 5 inch η ειναι λιγες. Θα μoυ καθονται καλα η 5,7 inch στι χερι η θα ειναι σαν να εχω tablet? Θα μπορω να το εχω ανετα στην τσεπη; (Υποψην οτι εχη ηδη ταμπλετα 9inch.) Ποιο να προτιμησω και γιατι; Έχω το Lumia 640XL. Όλες οι τελευταίες μου συσκευές ήταν από 5,2-5,5 ίντσες, οπότε δεν θα μπορούσα να πάω σε μικρότερη συσκευή. Όμως αυτό είναι υποκειμενικό. Εάν έχεις σχεδόν συνέχεια μαζί σου ένα tablet, που σημαίνει ότι για browsing,email κ.α. έχεις μεγάλη οθόνη, τότε οι 5 ίντσες σου είναι αρκετές. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι το XL είναι αρκετά ελαφρύ και βολικό. Τι μαύρο που έχω εγώ, είναι ματ το καπάκι πίσω και κάθεται καλά στο χέρι. Τώρα εάν υπάρχει κάποιο μαγαζί που το έχει, πήγαινε να το δεις και από κοντά. Εγώ, αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου, σχετικά με τα bezels, μόλις μου ήρθε δεν το μετάνιωσα και αυτό γιατί είναι ελαφρύ.Σε ευχαριστω πολυ, ηταν πολυ βοηθητικη η απαντηση σου
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κι εγώ λίγο που το έπιασα στα χέρια μου φάνηκε πολύ λεπτό και ελαφρύ! Δε νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα σε καθημερινή χρήση! (Προέρχομαι από κινητό 4.5" κι όμως δεν μου φάνηκε τεράστιο, μια χαρά μέγεθος έχει)
zio10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τελικά το κινητό επεστράφη στο κατάστημα και θα πάρω πίσω τα χρήματα γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο το 4g...Πέρα από αυτό η αντιμετώπιση από το κατάστημα ήταν πολύ σωστή, δεν έχω παράπονο! Θα περιμένω λίγες μέρες μήπως το βρω από Ελλάδα αλλιώς θα το παραγγείλω από το εξωτερικό. Αν δεν έκανα κάποιο λάθος είδα ότι τα Microsoft stores στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά
giachtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τελικά το κινητό επεστράφη στο κατάστημα και θα πάρω πίσω τα χρήματα γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο το 4g...Πέρα από αυτό η αντιμετώπιση από το κατάστημα ήταν πολύ σωστή, δεν έχω παράπονο! Θα περιμένω λίγες μέρες μήπως το βρω από Ελλάδα αλλιώς θα το παραγγείλω από το εξωτερικό. Αν δεν έκανα κάποιο λάθος είδα ότι τα Microsoft stores στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά Αν θες τη γνώμη μου, μην καθυστερείς καθόλου και να το παραγγείλεις από ευρωπαϊκό Microsoft store. Εγώ στην αρχή το είχα βρει στην Ιταλία και ήμουν έτοιμος να το πάρω, σε λευκό μάλιστα που μου αρέσει, αλλά άργησα να κάνω την παραγγελία και εξαντλήθηκε. Το είχε σε πορτοκαλί που δεν μου αρέσει και τόσο. Εάν δεν το έβρισκα στο Open365, όπου και το πήρα, θα το έπαιρνα από Ευρώπη. Η τιμή με τα μεταφορικά και την επιβάρυνση λόγω πληρωμής με πιστωτική, μου ήρθε στο ίδιο περίπου κόστος. Από ευρωπαϊκό Microsoft store δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω, χρεώνεσαι μόνο το ποσό που βλέπεις. 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αν θες τη γνώμη μου, μην καθυστερείς καθόλου και να το παραγγείλεις από ευρωπαϊκό Microsoft store. Εγώ στην αρχή το είχα βρει στην Ιταλία και ήμουν έτοιμος να το πάρω, σε λευκό μάλιστα που μου αρέσει, αλλά άργησα να κάνω την παραγγελία και εξαντλήθηκε. Το είχε σε πορτοκαλί που δεν μου αρέσει και τόσο. Εάν δεν το έβρισκα στο Open365, όπου και το πήρα, θα το έπαιρνα από Ευρώπη. Η τιμή με τα μεταφορικά και την επιβάρυνση λόγω πληρωμής με πιστωτική, μου ήρθε στο ίδιο περίπου κόστος. Από ευρωπαϊκό Microsoft store δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω, χρεώνεσαι μόνο το ποσό που βλέπεις. Αυτό μάλλον θα κάνω...βλέπω στα 249€ το lte dual sim
durantula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Θελω να παραγγειλω το microsoft lumia 640 lte dual sim απο το microsoft store το γερμανικο,επειδη δεν βλεπω να κυκλοφορει ελλαδα αυτη η εκδοση.Θα χω κανενα θεμα με την εγγυηση ή το σημα 4g απο τις ελληνικες εταιριες?
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Θελω να παραγγειλω το microsoft lumia 640 lte dual sim απο το microsoft store το γερμανικο,επειδη δεν βλεπω να κυκλοφορει ελλαδα αυτη η εκδοση.Θα χω κανενα θεμα με την εγγυηση ή το σημα 4g απο τις ελληνικες εταιριες? Λογικά είναι unlock και παίζουν παντού, έχω διαβάσει κι από άλλους ότι πήραν από Microsoft store και δεν είχαν θέμα...το απλό θα πάρεις όχι το xl ε;
giachtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Θελω να παραγγειλω το microsoft lumia 640 lte dual sim απο το microsoft store το γερμανικο,επειδη δεν βλεπω να κυκλοφορει ελλαδα αυτη η εκδοση.Θα χω κανενα θεμα με την εγγυηση ή το σημα 4g απο τις ελληνικες εταιριες? Το δικό μου 640 XL LTE αν και το πήρα από ελληνικό μαγαζί (open365) είναι από το ιταλικό microsoft store. Τόσο το κουτί του, όσο και τα βιβλιαράκια μέσα είναι στα ιταλικά. Δουλεύει μια χαρά. Απ' ότι είδα όμως, στο Site: γερμανικό store έχει το 3G dual sim, ενώ στο Site: γαλλικό έχει το LTE dual sim Αυτό μάλλον θα κάνω...βλέπω στα 249€ το lte dual sim 249€ έχει το XL LTE dual sim, στο γαλλικό http://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/list/Tous-les-Microsoft-Lumia/categoryID.67875600'>microsoft store, ενώ το μικρότερο των 5 ιντσών LTE dual sim, πάλι στο γαλλικό, έχει 179€ 1
durantula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 έχεις δικιο.αυτο θα παραγγειλω τλκα http://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/Microsoft-Lumia-640-LTE-Double-SIM/productID.314776800 .απλα σιγουρα ειναι unlocked και ισχυει η εγγυηση ετσι?γιατι ειναι σαν να ειναι ευρωπαικο
giachtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 έχεις δικιο.αυτο θα παραγγειλω τλκα http://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/Microsoft-Lumia-640-LTE-Double-SIM/productID.314776800 .απλα σιγουρα ειναι unlocked και ισχυει η εγγυηση ετσι?γιατι ειναι σαν να ειναι ευρωπαικο Κανονικότατα, μπορείς μάλιστα να το ρωτήσεις και στο ελληνικό chat της microsoft. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και μάλιστα, όταν σκεφτόμουν να το παραγγείλω από Ιταλία και τους είχα ρωτήσει, μου είχαν προτείνει να το παραγγείλουν αυτοί για λογαριασμό μου και να μου το στείλουν στη διεύθυνση μου.
SIP1995 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κανονικότατα, μπορείς μάλιστα να το ρωτήσεις και στο ελληνικό chat της microsoft. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και μάλιστα, όταν σκεφτόμουν να το παραγγείλω από Ιταλία και τους είχα ρωτήσει, μου είχαν προτείνει να το παραγγείλουν αυτοί για λογαριασμό μου και να μου το στείλουν στη διεύθυνση μου. Έχει η Microsoft ελληνικό chat ?
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το δικό μου 640 XL LTE αν και το πήρα από ελληνικό μαγαζί (open365) είναι από το ιταλικό microsoft store. Τόσο το κουτί του, όσο και τα βιβλιαράκια μέσα είναι στα ιταλικά. Δουλεύει μια χαρά. Απ' ότι είδα όμως, στο Site: γερμανικό store έχει το 3G dual sim, ενώ στο Site: γαλλικό έχει το LTE dual sim 249€ έχει το XL LTE dual sim, στο γαλλικό microsoft store, ενώ το μικρότερο των 5 ιντσών LTE dual sim, πάλι στο γαλλικό, έχει 179€ Σ'ευχαριστώ πολύ, για το xl ενδιαφέρομαι
giachtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχει η Microsoft ελληνικό chat ? Ναι, έχω επικοινωνήσει μαζί τους. Είναι καθημερινά, νομίζω εκτός σαββατοκύριακου, από τις 8:00 ή 10:00-18:00
SIP1995 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ναι, έχω επικοινωνήσει μαζί τους. Είναι καθημερινά, νομίζω εκτός σαββατοκύριακου, από τις 8:00 ή 10:00-18:00Κάνα link μπορώ να έχω...?
giachtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κάνα link μπορώ να έχω...? Μπορείς να δεις Site: εδώ Δεν ξέρω εάν φαίνεται το pop up που σε ρωτάει εάν θέλετε βοήθεια, ή πρέπει πρώτα να κάνεις log in με το δικό λογαριασμό. Έχω την εντύπωση πως για λόγους ασφαλείας ίσως να μην φαίνεται με τα δικά μου στοιχεία. Επάνω λέει «ζωντανή συνομιλία», πατάς εκεί και βγαίνει εκπρόσωπος, όπου μπορείς να κάνεις ερωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα