Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι όντως το 4G και dual sim. Στο skroutz και στο bestprice δεν το δείχνουν, αλλά λένε, αναμένεται. Τέλειο.

Εγώ στο bestprice το είδα, αλλά τις τελευταίες δύο μέρες δεν υπάρχει και δεν ξέρω γιατί!

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά θα έφυγε...

Ίσως, γιατί στο site δείχνει ότι έχει απόθεμα

edit, τσέκαρα τώρα και υπάρχει πάλι κανονικά στο bestprice, στα 188€

Δημοσ.

Τελικά μου ήρθε σήμερα το κινητό και είναι το 3g κι όχι το lte...περιμένω να μιλήσω με το κατάστημα τη Δευτέρα...

Δημοσ.

Τελικά μου ήρθε σήμερα το κινητό και είναι το 3g κι όχι το lte...περιμένω να μιλήσω με το κατάστημα τη Δευτέρα...

Πως το κατάλαβες; Εάν το είδες μόνο από το κουτί, δεν ξέρω μήπως δεν πρόσεξες καλά. Μπροστά αν θυμάμαι καλά δεν γράφει 4G ή LTE. Το άνοιξες, ή περιμένεις να μιλήσεις με το κατάστημα πρώτα; Εάν το άνοιξες, πήγες στις ρυθμίσεις, κινητή τηλεφωνία + SIM, μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης και σου έχει μόνο 2G και 3G; Πάλι στις πληροφορίες της συσκευής μπορείς να δεις τι είναι.

Δημοσ.

Πως το κατάλαβες; Εάν το είδες μόνο από το κουτί, δεν ξέρω μήπως δεν πρόσεξες καλά. Μπροστά αν θυμάμαι καλά δεν γράφει 4G ή LTE. Το άνοιξες, ή περιμένεις να μιλήσεις με το κατάστημα πρώτα; Εάν το άνοιξες, πήγες στις ρυθμίσεις, κινητή τηλεφωνία + SIM, μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης και σου έχει μόνο 2G και 3G; Πάλι στις πληροφορίες της συσκευής μπορείς να δεις τι είναι.

Είδα κάποια unboxing και είδα ότι οι lte συσκευές το γράφουν πάνω στο κουτί κι ακόμα και στη φωτογραφία του κινητού στο κουτί γράφει 4g, εμένα το κουτί δεν γράφει τίποτα (μόνο 640 xl dual) και στη φωτογραφία του κινητού γράφει 3g...δεν το άνοιξα, θα μιλήσω μαζί τους. Αν και δεν υπήρχε ταινία ασφαλείας στη συσκευασία...

Μήπως υπάρχει τρόπος να δούμε από το imei σίγουρα για ποια συσκευή πρόκειται;

Δημοσ.

Μίλησα με το κατάστημα, θα το στείλω πίσω. Θα κοιτάξει να μου βρει το σωστό, αν όχι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά...συνεννοήσιμοι πάντως στο μαγαζί κι εξυπηρετικοί

Δημοσ.

Αφού σε εξυπηρέτησαν όλα καλά.

Ναι απλά θα μείνω λίγο καιρό παραπάνω με το παλιό μου κινητό, δεν έγινε και τίποτα :)

Δημοσ.

Προσωπικά παρήγγειλα το απλό 640 (δεν ήθελα και άλλη συσκευή με μεγάλη οθόνη -έχω το note 4-) σε δίκαρτο και 4G από Microsoft Γαλλίας. Παραγγελία χτες το πρωί πριν λίγο στάλθηκε. Άψογη εξυπηρέτηση (έχω φέρει τα Χριστούγεννα ένα 535 από Microsoft Ιταλίας) και κανένα θέμα με την συσκευή. Για μένα πάρε τα χρήματά σου πίσω άμεσα και προτίμησέ τους.

Δημοσ.

Προσωπικά παρήγγειλα το απλό 640 (δεν ήθελα και άλλη συσκευή με μεγάλη οθόνη -έχω το note 4-) σε δίκαρτο και 4G από Microsoft Γαλλίας. Παραγγελία χτες το πρωί πριν λίγο στάλθηκε. Άψογη εξυπηρέτηση (έχω φέρει τα Χριστούγεννα ένα 535 από Microsoft Ιταλίας) και κανένα θέμα με την συσκευή. Για μένα πάρε τα χρήματά σου πίσω άμεσα και προτίμησέ τους.

Αν μου βρει το 4g θα το πάρω από το ίδιο μαγαζί. Αν όχι θα πάρω τα χρήματα...πόσα μεταφορικά χρεώνουν;

Δημοσ.

Καλορίζικο συντοπίτη, τι θα γίνει θα τα λέμε και εδώ; Γεγονός είναι ότι το XL είναι οριακά βολικό. Ακόμη και εγώ που δεν έχω ιδιαίτερα πρόβλημα με το μέγεθος, το μεγαλύτερο lumia 640 μου φαίνεται αρκετά μεγάλο. Βέβαια δεν μετανιώνω, απλώς το αναφέρω.

Δημοσ.

175 με δωροεπιταγή 25ε από γαλλικό άμαζον?

Δημοσ.

Καλησπερα, για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα ρωτησω εδω. Εχω αποφασησει να αγορασω το 640 της microsoft. Το θεμα ειναι δεν ξερω ποιο να παρω. Το 640 (5 inch) ή το 640 xl (5,7inch) Γενικα θα ηθελα ενα κινητο με μεγαλη οθονη, γιατι το πρωτο μου κινητο ειχε 3,2 inch και δεν το μπορουσα καθολου. Το θεμα ειναι:<br><br>

Ειναι αρκετες οι 5 inch η ειναι λιγες. <br>

Θα μoυ καθονται καλα η 5,7 inch στι χερι η θα ειναι σαν να εχω tablet? Θα μπορω να το εχω ανετα στην τσεπη; (Υποψην οτι εχη ηδη ταμπλετα 9inch.)<br>

Ποιο να προτιμησω και γιατι;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα ρωτησω εδω. Εχω αποφασησει να αγορασω το 640 της microsoft. Το θεμα ειναι δεν ξερω ποιο να παρω. Το 640 (5 inch) ή το 640 xl (5,7inch) Γενικα θα ηθελα ενα κινητο με μεγαλη οθονη, γιατι το πρωτο μου κινητο ειχε 3,2 inch και δεν το μπορουσα καθολου. Το θεμα ειναι:<br><br>

Ειναι αρκετες οι 5 inch η ειναι λιγες. <br>

Θα μoυ καθονται καλα η 5,7 inch στι χερι η θα ειναι σαν να εχω tablet? Θα μπορω να το εχω ανετα στην τσεπη; (Υποψην οτι εχη ηδη ταμπλετα 9inch.)<br>

Ποιο να προτιμησω και γιατι;

Έχω το Lumia 640XL. Όλες οι τελευταίες μου συσκευές ήταν από 5,2-5,5 ίντσες, οπότε δεν θα μπορούσα να πάω σε μικρότερη συσκευή. Όμως αυτό είναι υποκειμενικό. Εάν έχεις σχεδόν συνέχεια μαζί σου ένα tablet, που σημαίνει ότι για browsing,email κ.α. έχεις μεγάλη οθόνη, τότε οι 5 ίντσες σου είναι αρκετές. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι το XL είναι αρκετά ελαφρύ και βολικό. Τι μαύρο που έχω εγώ, είναι ματ το καπάκι πίσω και κάθεται καλά στο χέρι. Τώρα εάν υπάρχει κάποιο μαγαζί που το έχει, πήγαινε να το δεις και από κοντά. Εγώ, αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου, σχετικά με τα bezels, μόλις μου ήρθε δεν το μετάνιωσα και αυτό γιατί είναι ελαφρύ.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...