Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι χθες υπήρχε σε ένα κατάστημα στα 200€ (όχι άμεσα διαθέσιμο). Πλέον υπάρχει μόνο σε ένα άλλο κατάστημα στα 230€ άμεσα διαθέσιμο...θα περιμένω λίγες μέρες, πιστεύω ότι θα το φέρουν κι άλλα μαγαζιά γύρω στα 200€

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονο η χρωματικη πιστοτητα ειναι υπερ των ips κ αυτο διορθωνεται ευκολα ρυθμιζοντας το προφιλ χρωματος σε ψυχρο στις oled η για καλυτερα αποτελεσματα με τελειως custom ρυθμιση ανα χρωμα red green blue

Δηλαδη μπορει η Amoled στα Lumia 730 + 735 να ρυθμιστει ετσι ωστε τα χρωματα να μην ειναι υπερκορεσμενα χωρις ομως  να αλοιωνεται το συνολο της εικονας προς το χειροτερο πχ λεπτομερεια?

Δημοσ.

ναι ,υπαρχουν 3 προκαθορισμενες ρυθμισεις καθως κ advanced mode οπου ρυθμιζεις θερμοκρασια,αποχρωση κ κορεσμο

Δημοσ.

Μάλλον θα πέσει γρήγορα η τιμή του... το είδα σήμερα στο bestprice στα 178€ το 4g κιόλας! (εξαντλημένο προς το παρόν αλλά η αρχή έγινε :)  )

Εκεί γύρω στα 180€ νομίζω θα είναι σούπερ περίπτωση για όποιον θέλει μεγάλο τηλέφωνο!

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση προς τους κατόχους windows phones γενικά, τι λέει ο στοκ browser; Ο explorer είναι να φανταστώ ε; Γενικά ποια θεωρείται η καλύτερη επιλογή σε browser για windows phones;  

Δημοσ.

μια χαρα ειναι ο explorer ,γνωμη μου αλλα κ στο android ο στοκ ηταν ο καλυτερος

η μονη διαφορα που εβλεπα ειναι ποιος επαιζε φλας κ συγχρονιζε bookmarks

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά παρήγγειλα το 640 xl dual 4g και το περιμένω. Εντυπώσεις όταν έρθει! :)

Το παράγειλες από εξωτερικό, γιατί εδώ δεν είναι διαθέσιμο ακόμη. Είναι μόνο το 3G XL dual sim. Εγώ πήρα τελικά το lumia XL LTE μονόκαρτο. Είναι το πρώτο windows phone smartphone, μετά από αρκετά χρόνια στο «στρατόπεδο» της Google. Βέβαια στο πολύ παρελθόν, είχα πάλι windows mobile τηλέφωνο, εποχής HTC Touch. Οι εντυπώσεις μου από το lumia αρκετά καλές. Είναι αρκετά γρήγορο και δεν λαγκάρει. Επειδή το έχω οργανώσει όλα στο σύννεφο της Google, επαδές, έγγραφα. φωτογραφίες, συνεργάζεται άψογα. Έβαλα τον gmail λογαριασμό μου και τα έχω όλα σχεδόν και στο lumia. Ο browser, internet explorer είναι σχετικά καλός, αλλά υστερεί σε κάποια σημεία σε σχέση με τον chrome π.χ. Καταρχήν, σε windows7 που έχω στον υπολογιστή δεν μπορεί να γίνει συγχρονισμός σελιδοδεικτών, ενώ εάν κάποιος έχει τα ws8-8.1 μπορεί. Με τα ws10 βέβαια δεν θα υπάεχει θέμα. Εκείνο που με ενοχλεί λίγο στους browsers των ws ph (δοκίμα και κάποιους άλλους), είναι το γεγονός ότι δεν κάνουν αναδίπλωση κειμένου, δηλαδή κάνοντας zoom σε ένα κείμενο σε κάποιο site, ενώ σε android προσαρμόζεται στην οθόνη και διαβάζεται άνετα, στα windows κάνεις zoom, αλλά μετά θα πρέπει να πηγαίνεις την οθόνη πέρα δώθε για να μπορέσεις να το διαβάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το παράγειλες από εξωτερικό, γιατί εδώ δεν είναι διαθέσιμο ακόμη. Είναι μόνο το 3G XL dual sim. Εγώ πήρα τελικά το lumia XL LTE μονόκαρτο. Είναι το πρώτο windows phone smartphone, μετά από αρκετά χρόνια στο «στρατόπεδο» της Google. Βέβαια στο πολύ παρελθόν, είχα πάλι windows mobile τηλέφωνο, εποχής HTC Touch. Οι εντυπώσεις μου από το lumia αρκετά καλές. Είναι αρκετά γρήγορο και δεν λαγκάρει. Επειδή το έχω οργανώσει όλα στο σύννεφο της Google, επαδές, έγγραφα. φωτογραφίες, συνεργάζεται άψογα. Έβαλα τον gmail λογαριασμό μου και τα έχω όλα σχεδόν και στο lumia. Ο browser, internet explorer είναι σχετικά καλός, αλλά υστερεί σε κάποια σημεία σε σχέση με τον chrome π.χ. Καταρχήν, σε windows7 που έχω στον υπολογιστή δεν μπορεί να γίνει συγχρονισμός σελιδοδεικτών, ενώ εάν κάποιος έχει τα ws8-8.1 μπορεί. Με τα ws10 βέβαια δεν θα υπάεχει θέμα. Εκείνο που με ενοχλεί λίγο στους browsers των ws ph (δοκίμα και κάποιους άλλους), είναι το γεγονός ότι δεν κάνουν αναδίπλωση κειμένου, δηλαδή κάνοντας zoom σε ένα κείμενο σε κάποιο site, ενώ σε android προσαρμόζεται στην οθόνη και διαβάζεται άνετα, στα windows κάνεις zoom, αλλά μετά θα πρέπει να πηγαίνεις την οθόνη πέρα δώθε για να μπορέσεις να το διαβάσεις.

Ωραίος :) Όχι, το πήρα από ελληνικό μαγαζί (πιστεύω να μην είναι λάθος η περιγραφή μόνο :P )

Επίσης βλέπω ότι πέφτει συνέχεια η τιμή του xl dual 3g, έχει φτάσει 175€! Σούπερ τιμή!

Δημοσ.

Ωραίος :) Όχι, το πήρα από ελληνικό μαγαζί (πιστεύω να μην είναι λάθος η περιγραφή μόνο :P )

Επίσης βλέπω ότι πέφτει συνέχεια η τιμή του xl dual 3g, έχει φτάσει 175€! Σούπερ τιμή!

Να το προσέξεις γιατί μπερδεύονται λίγο, ή το κάνουν επίτηδες. Εγώ το πήρα από open365 229€ και ενώ έγραφε 4G LTE, μέσα στα αναλυτικλα χαρακτηριστικά έγραφε GSM/HSPA. Τους πήρα τηλέφωνο και το διευκρίνισαν. Θα σου πρότεινα να το δεις καλυτερα και να τους πάρεις και τηλέφωνο. Εάν είναι όντως το 4G LTE και dual sim τότε είναι τέλειο.

• Like 1
Δημοσ.

Να το προσέξεις γιατί μπερδεύονται λίγο, ή το κάνουν επίτηδες. Εγώ το πήρα από open365 229€ και ενώ έγραφε 4G LTE, μέσα στα αναλυτικλα χαρακτηριστικά έγραφε GSM/HSPA. Τους πήρα τηλέφωνο και το διευκρίνισαν. Θα σου πρότεινα να το δεις καλυτερα και να τους πάρεις και τηλέφωνο. Εάν είναι όντως το 4G LTE και dual sim τότε είναι τέλειο.

Κατά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας το ρώτησα και μου το επιβεβαιώσανε! Το ίδιο γράφει και στα αναλυτικά χαρακτηριστικά αλλά και στην επιβεβαίωση της παραγγελίας που μου στείλανε με email!

Δημοσ.

Κατά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας το ρώτησα και μου το επιβεβαιώσανε! Το ίδιο γράφει και στα αναλυτικά χαρακτηριστικά αλλά και στην επιβεβαίωση της παραγγελίας που μου στείλανε με email!

Αν θες μου λες από ποιο μαγαζί το παράγγειλες; Ενδιαφέρεται γνωστός μου για να πάρει dual sim, αλλά θέλει και 4G.

Δημοσ.

Αν θες μου λες από ποιο μαγαζί το παράγγειλες; Ενδιαφέρεται γνωστός μου για να πάρει dual sim, αλλά θέλει και 4G.

Από το mustshop.gr

(Απλά να τονίσω ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα :)  )

• Like 1
Δημοσ.

Από το mustshop.gr

(Απλά να τονίσω ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα :)  )

Είναι όντως το 4G και dual sim. Στο skroutz και στο bestprice δεν το δείχνουν, αλλά λένε, αναμένεται. Τέλειο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...