Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχοντας δει τις ips οθονες (ειδικα δε οταν δεις πως φαινονται στον ηλιο) και την ποιοτητα κατασκευης της ms εγω στην θεση σου θα θυσιαζα μεγεθος οθονης κ θα επαιρνα το 730 

Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι καλή; 4.7 είναι κάπως λίγες δεν ξέρω...4.5" έχω τώρα κι έλεγα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Δεν έχω διαβάσει άσχημα πράγματα για την οθόνη του πάντως (εκτός της ανάλυσης).

Για το απλό 640 τι λες; Ίδια είναι η οθόνη του;

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η ποιοτητα γενικοτερα της ms ειναι ενα κλικ κατω απο των nokia

δες οποιοδηποτε τηλεφωνο της ms με ips οθονη κ ειδικα σε φως ημερας

κ μετα δες ενα 730 η 735 

ενα θα σου πω ,βλεπω την οθονη του 730 ακομα κ με νταλα ηλιο κ γυαλια ηλιου

Δημοσ.

κ μετα δες ενα 730 η 735 

Σ'ευχαριστώ! :) Θα προσπαθήσω να τα δω κι από κοντά αν και είναι λίγο δύσκολο!

Άλλη μια ερώτηση, το clearblack display που βλέπω ότι το έχει και το 730 και τα 640 για μεγαλύτερη ευκρίνεια στο φως δεν είναι;

Δημοσ.

http://www.theverge.com/2012/2/7/2781915/nokia-clearblack-display-explained

οι amoled εχουν ετσι κ αλλιως βεβαια πολυ μεγαλυτερο contrast και μαυρα

επισης το ποσο καλη ειναι μια καμερα δεν στο λενε τα megapixel αλλα η ποιοτητα των οπτικων κ του αισθητηρα

βασικα οπως σου ειπα τα specs δεν λενε ολη την αληθεια

πριν αποφασισεις την αγορα εντοπισε τα κινητα που σου κανουν κ δοκιμασε τα στους τομεις που σε ενδιαφερουν η δινεις βαρυτητα 

δες τι παθανε οσοι αγορασαν με κλειστα ματια τα 535

Δημοσ.

Από αυτά που έχω διαβάσει κι έχω δει μέχρι τώρα με καλύπτει το 640 xl. Για την οθόνη του διαβάζω καλά πράγματα όπως και για το σύνολο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν αυτό θα είναι το καινούργιο μου τηλέφωνο! Ελπίζω να γίνει διαθέσιμο εντός της εβδομάδας! :)

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα κ ελπιζω ν σ αρεσουν κ τα windows 8 (σε λιγο 10) οπως ολους εμας που καναμε switch κ ειμαστε ευχαριστημενοι

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα κ ελπιζω ν σ αρεσουν κ τα windows 8 (σε λιγο 10) οπως ολους εμας που καναμε switch κ ειμαστε ευχαριστημενοι

Πιστεύω θα μου αρέσουν....απροβλημάτιστα είναι κι εύκολα λίγο που τα έχω δει. Για τον αριθμό εφαρμογών δεν έχω θέμα, βαριέμαι πλέον να ψάχνω το store και να βάζω - βγάζω άχρηστα προγραμματάκια :)

• Like 2
Δημοσ.

Το Lumia 730 γιατι δεν υπαρχει πλεον στο Σκρουτζ στα μεγαλα καταστηματα,ξεπουλησαν?

Παντως και το Lumia 735 ειναι καλη περιπτωση με 4G για καποιον που δεν τον ενδιαφερει το dual sim.Και εχει διαφορετικο sar απο το 730 αλλα ειναι μια η αλλη.Το 1 μοντελο εχει μεγαλυτερο sar κεφαλι και μικροτερο στο σωμα και το αλλο το αντιθετο.

Δημοσ.

κ μετα δες ενα 730 η 735 

Η τεχνολογία Clearblack είναι που κάνει τη διαφορά στο θέμα αυτό. Ισως κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η Nokia ήταν η μόνη εταιρία με αυτήν την τεχνολογία. Ολες οι συσκευές με OLED οθόνη από την Nokia έχουν clearblack τεχνολογία. Το 830 όμως που έχει IPS δεν έχει αυτήν την τεχνολογία και παρόλο που είναι δυο κλικ πάνω σε γενικές γραμμές από το 730 σε αυτό το κομμάτι είναι χειρότερο από το 730. Αν οι συσκευές της MS δώσουν και αυτές OLED οθόνες τότε φαντάζομαι ότι θα αποκτήσουν και αυτές την clearblack τεχνολογία. 

Σχετικό-άσχετο, έχω ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που έχουν εξαιρετική απομόνωση ήλιου. Οταν τα φοράω -καμιά- συσκευή δεν φαίνεται η οθόνη της εκτός και αν η φωτεινότητα αρχίζει να ξεπερνάει τα 500 nits. Ε, οι οθόνες clearblack καθώς φοράω τα γυαλιά φαίνονται το ίδιο καλά σαν να τις κοιτούσα χωρίς τα γυαλιά σε οποιαδήποτε φωτεινότητα. Να φανταστείς σκέφτομαι και εγώ να τσιμπήσω ένα 730 μόνο και μόνο σαν backapp συσκευή (μεταχειρισμένη εννοείται). 

• Like 1
Δημοσ.

Η τεχνολογία Clearblack είναι που κάνει τη διαφορά στο θέμα αυτό. Ισως κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η Nokia ήταν η μόνη εταιρία με αυτήν την τεχνολογία. Ολες οι συσκευές με OLED οθόνη από την Nokia έχουν clearblack τεχνολογία. Το 830 όμως που έχει IPS δεν έχει αυτήν την τεχνολογία και παρόλο που είναι δυο κλικ πάνω σε γενικές γραμμές από το 730 σε αυτό το κομμάτι είναι χειρότερο από το 730. Αν οι συσκευές της MS δώσουν και αυτές OLED οθόνες τότε φαντάζομαι ότι θα αποκτήσουν και αυτές την clearblack τεχνολογία. 

Σχετικό-άσχετο, έχω ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που έχουν εξαιρετική απομόνωση ήλιου. Οταν τα φοράω -καμιά- συσκευή δεν φαίνεται η οθόνη της εκτός και αν η φωτεινότητα αρχίζει να ξεπερνάει τα 500 nits. Ε, οι οθόνες clearblack καθώς φοράω τα γυαλιά φαίνονται το ίδιο καλά σαν να τις κοιτούσα χωρίς τα γυαλιά σε οποιαδήποτε φωτεινότητα. Να φανταστείς σκέφτομαι και εγώ να τσιμπήσω ένα 730 μόνο και μόνο σαν backapp συσκευή (μεταχειρισμένη εννοείται). 

Δεν εχουν μονο τα lumia με oled clearblack.....ας πουμε και το 830 εχει clearblack...και το 630 καθως και τα 640-640 xl.

Επισης να αναφερω πως το 640 εν τελη ισως ειναι καλυτερη αγορα απο το 730 λογω αρκετα χαμηλοτερης τιμης...και καλυτερης μπαταριας...η οθονη του 640 ειναι ενα κλικ χειροτερη απο την amoled του 730 αλλα ειναι και ποιο ευαναγνωστη λογω μεγεθους και ελλειψης pentile που εχουν οι amoled...

Το εχω το 640 εδω και 2 εβδομαδες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...προερχομενος απο lumia 820 παρακαλω..

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ευαναγνωστη ειναι η οθονη του 730 κ σε κοντραστ ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε ips

τεσπα οποιο κ να παρει ευχαριστημενος θα ειναι,ειναι vfm καλα τηλεφωνα

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και είναι ευναγνωστη η οθόνη του Lumia 730...και είναι καλυτερη από του 640...καθως και οι κάμερες του είναι καλυτέρες...απλα αλλου κερδίζει το ένα αλλου το άλλο...εξαιρετικες αγορές πάντως...

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και είναι ευναγνωστη η οθόνη του Lumia 730...και είναι καλυτερη από του 640...καθως και οι κάμερες του είναι καλυτέρες...απλα αλλου κερδίζει το ένα αλλου το άλλο...εξαιρετικες αγορές πάντως...

Βασικα μονο στην διαφορετικη τεχνολογια οθονης εχουν διαφορα.Ips VS Amoled.

Μαλλον σε οθονη  κινητου καλυτερα ταιριαζει η Ips.

Δημοσ.

Βασικα μονο στην διαφορετικη τεχνολογια οθονης εχουν διαφορα.Ips VS Amoled.

Μαλλον σε οθονη  κινητου καλυτερα ταιριαζει η Ips.

Σεβαστο αυτο που λες...γενικα ισως ισχυει...απλα μετα απο το 820 πηγαινοντας στο 640 θεωρω πως τα windows phone πρεπει να βγαινουν μονο με amoled,τους πανε γαντι...

Με απλα λογια οταν συγκρινω το μαυρο φοντο σε αυτα τα δυο ξενερωνω που το 640 εχει ips...ειναι εμφανεστατη η διαφορα τους...

Δημοσ.

μονο η χρωματικη πιστοτητα ειναι υπερ των ips κ αυτο διορθωνεται ευκολα ρυθμιζοντας το προφιλ χρωματος σε ψυχρο στις oled η για καλυτερα αποτελεσματα με τελειως custom ρυθμιση ανα χρωμα red green blue

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...