zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Λοιπόν, όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να αντικαταστήσω άμεσα μετά από 2 χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης το τίμιο thl w100 μου Έχω σχεδόν καταλήξει ότι θα πάω σε windows, για την αλλαγή πιο πολύ, για να νιώσω ότι πήρα κάτι όντως καινούργιο και όχι απλά κάτι πιο γρήγορο από αυτό που έχω. Θέλω μεγάλη και αξιοπρεπή οθόνη (έλεγα 5-5.5" ίντσες) αλλά ίσως ανέβω λίγο, σχετικά γρήγορο κυρίως για σερφάρισμα και αξιοπρεπή, κάμερα, μπαταρία. Θα ήθελα επίσης να έχει ράδιο fm και να παίρνει δύο sim. (Καλό θα ήταν να έχει και φωτεινή οθόνη για χρήση σε εξωτερικό χώρο) Με όλα αυτά κατέληξα στο lumia 640 xl dual sim που θα είναι σε λίγες μέρες διαθέσιμο και σε καλή τιμή (γύρω στα 200€). Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δω; (περίπου σε αυτά τα χρήματα ή λίγο παραπάνω) Σας ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μεταχειρισμένο G2 στα 180-190 ευρώ. Σ'ευχαριστώ για την πρόταση φίλε μου αλλά έχω αποφασίσει να πάω σε windows phone. Έτσι για την αλλαγή και για πειραματισμό
vaas93 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Βλέπω θες μεγάλη οθόνη... γιατί όχι τότε το 1320 που ειναι και δοκιμασμενο στη αγορα ; Αν θες κατι μικροτερο lumia 735 μονόδρομος.
SIP1995 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λοιπόν, όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να αντικαταστήσω άμεσα μετά από 2 χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης το τίμιο thl w100 μου Έχω σχεδόν καταλήξει ότι θα πάω σε windows, για την αλλαγή πιο πολύ, για να νιώσω ότι πήρα κάτι όντως καινούργιο και όχι απλά κάτι πιο γρήγορο από αυτό που έχω. Θέλω μεγάλη και αξιοπρεπή οθόνη (έλεγα 5-5.5" ίντσες) αλλά ίσως ανέβω λίγο, σχετικά γρήγορο κυρίως για σερφάρισμα και αξιοπρεπή, κάμερα, μπαταρία. Θα ήθελα επίσης να έχει ράδιο fm και να παίρνει δύο sim. (Καλό θα ήταν να έχει και φωτεινή οθόνη για χρήση σε εξωτερικό χώρο) Με όλα αυτά κατέληξα στο lumia 640 xl dual sim που θα είναι σε λίγες μέρες διαθέσιμο και σε καλή τιμή (γύρω στα 200€). Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δω; (περίπου σε αυτά τα χρήματα ή λίγο παραπάνω) Σας ευχαριστώ Από Windows Phone σε αυτό το μέγεθος οθόνης και σε αυτά τα λεφτά για την ώρα όχι. Πάντως και το 640 αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή που δε θα μετανωσεις, άσε που θα πάρει και τα Windows 10. 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Βλέπω θες μεγάλη οθόνη... γιατί όχι τότε το 1320 που ειναι και δοκιμασμενο στη αγορα ; Αν θες κατι μικροτερο lumia 735 μονόδρομος. Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα ήθελα να είναι και dual sim. Αυτά τα δύο βλέπω ότι δεν είναι (και το 735 έχει και πολύ μικρή οθόνη...) Από Windows Phone σε αυτό το μέγεθος οθόνης και σε αυτά τα λεφτά για την ώρα όχι. Πάντως και το 640 αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή που δε θα μετανωσεις, άσε που θα πάρει και τα Windows 10. Να 'σαι καλά φίλε! Είναι το επικρατέστερο, απλά είπα να πάρω καμιά γνώμη μέχρι να γίνει διαθέσιμο (λογικά από βδομάδα; )
SIP1995 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα ήθελα να είναι και dual sim. Αυτά τα δύο βλέπω ότι δεν είναι (και το 735 έχει και πολύ μικρή οθόνη...) Να 'σαι καλά φίλε! Είναι το επικρατέστερο, απλά είπα να πάρω καμιά γνώμη μέχρι να γίνει διαθέσιμο (λογικά από βδομάδα; ) Για dual sim μάλλον εννοούσε το lumia 730, πιστεύω ότι λογικά την άλλη βδομάδα θα είναι διαθέσιμο και το Lumia 640xl dual sim...υπόψη τις πρώτες μέρες θα είναι λίγο ακριβουτσικο αλλά μετά θα πέσει κατευθείαν η τιμή του.
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Για dual sim μάλλον εννοούσε το lumia 730, πιστεύω ότι λογικά την άλλη βδομάδα θα είναι διαθέσιμο και το Lumia 640xl dual sim...υπόψη τις πρώτες μέρες θα είναι λίγο ακριβουτσικο αλλά μετά θα πέσει κατευθείαν η τιμή του. Στα 200€ είναι τώρα, πόσο λες να πέσει και πόσο γρήγορα; Λέω να το χτυπήσω άμεσα
SIP1995 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Στα 200€ είναι τώρα, πόσο λες να πέσει και πόσο γρήγορα; Λέω να το χτυπήσω άμεσαΜπερδεψες μάλλον το Lumia 640 με το 640xl...το 640 έχει 5 ίντσες οθόνη ενώ το 640XL έχει 5,7...πάντοτε μιλάω για τιμές στο skroutz....για το παραδείγματα όταν βγήκε το 640 έχει 180€ και μέσα σε λίγες μέρες έφτασε τα 145€. Τώρα όσον αφορά το Lumia 640XL η τιμή προπαραγγελειας είναι στα 229€ αλλά όταν βγει θα πάει σίγουρα στα 200-190€ μετά από λίγο.
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μπερδεψες μάλλον το Lumia 640 με το 640xl...το 640 έχει 5 ίντσες οθόνη ενώ το 640XL έχει 5,7...πάντοτε μιλάω για τιμές στο skroutz....για το παραδείγματα όταν βγήκε το 640 έχει 180€ και μέσα σε λίγες μέρες έφτασε τα 145€. Τώρα όσον αφορά το Lumia 640XL η τιμή προπαραγγελειας είναι στα 229€ αλλά όταν βγει θα πάει σίγουρα στα 200-190€ μετά από λίγο. Όχι δεν τα μπέρδεψα, για το xl λέω http://www.bestprice.gr/item/2154559488/microsoft-lumia-640-xl-dual.html?qid=32mu7cLxwNf_9820a&seq=1
SIP1995 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Όχι δεν τα μπέρδεψα, για το xl λέω http://www.bestprice.gr/item/2154559488/microsoft-lumia-640-xl-dual.html?qid=32mu7cLxwNf_9820a&seq=1 Το BestPrice πρώτη φορά το ακούω, πιο πολύ αγοράσω από το skroutz που εμπιστεύομαι πιο πολύ τα μαγαζιά εκεί, τέλος πάντων....κοίταξε για να είναι τόσο θα πέσει σίγουρα άλλα 20-30€ 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Το BestPrice πρώτη φορά το ακούω, πιο πολύ αγοράσω από το skroutz που εμπιστεύομαι πιο πολύ τα μαγαζιά εκεί, τέλος πάντων....κοίταξε για να είναι τόσο θα πέσει σίγουρα άλλα 20-30€ Κι εγώ συνήθως skroutz κοιτάω αλλά αντίστοιχο είναι και το bestprice. Θα δω πότε θα γίνει διαθέσιμο και λογικά θα το παραγγείλω. Σ'ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!
vaas93 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αμα κοιτάξεις τις διαθεσιμότητες από το best price θα καταλαβείς ότι κανείς δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο. Για μένα είναι κρίμα να το πάρεις τώρα και να πέσει ένα 50 άρι η τιμή του μέσα στο δίμηνο. Αμα δεν σε πειράζει αυτό προχώρα φαίνεται αξιοπρεπής συσκεύη αν και θεωρώ πολλά 200 για τέτοια specs σε windows. Αμα δεν θεωρούσες απαραίτητο την dual sim το 1320 είναι ότι πρέπει για αυτό που ζητάς me 6 άρα οθόνη με physical buttons οπότε όλη η οθόνη είναι δικιά σου με πλην τον διπύρηνο φυσικά. 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αμα κοιτάξεις τις διαθεσιμότητες από το best price θα καταλαβείς ότι κανείς δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο. Για μένα είναι κρίμα να το πάρεις τώρα και να πέσει ένα 50 άρι η τιμή του μέσα στο δίμηνο. Αμα δεν σε πειράζει αυτό προχώρα φαίνεται αξιοπρεπής συσκεύη αν και θεωρώ πολλά 200 για τέτοια specs σε windows. Αμα δεν θεωρούσες απαραίτητο την dual sim το 1320 είναι ότι πρέπει για αυτό που ζητάς me 6 άρα οθόνη με physical buttons οπότε όλη η οθόνη είναι δικιά σου με πλην τον διπύρηνο φυσικά. Το κατάστημα που το έχει 200€ λέει 4-7 μέρες παράδοση. Θα μιλήσω μαζί τους από βδομάδα κι αν ισχύει μάλλον θα το παραγγείλω
Redshift Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εχοντας δει τις ips οθονες (ειδικα δε οταν δεις πως φαινονται στον ηλιο) και την ποιοτητα κατασκευης της ms εγω στην θεση σου θα θυσιαζα μεγεθος οθονης κ θα επαιρνα το 730 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα