Ελευθερία_Τζ Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλησπερα σας και καλο μηνα, εχω ενα laptop Dell Inspiron 3537. Πριν περιπου ενα μηνα και χωρις να εχει κλεισει ενα χρονο απο την αγορα του το laptop δεν άνοιγε. Ενω τα λαμπάκια της μπαταριας και της εκκίνησης άναβαν κανονικά, δεν ακουγα τον ηχο που μου εκανε παντα οταν ανοιγε.. καθως ηταν ακομα μεσα στην εγγυση το έστειλα πισω για επιδιόρθωση και οταν μου το επεστρεψαν καθυστερουσε παρα πολυ να ανοίξει. Σημερα λοιπον το πρωι σηκωθηκα να δουλεψω στον υπολογιστή και εχουμε ακριβως τα ιδια! Ενω τα λαμπακια αναβουν το pc δεν ανοιγει! Υπάρχει καποιος τροπος να περασω τα αρχεια μου σε άλλο υπολογιστη η οπουδηποτε τέλος παντων μεχρι να ερθει καποιος τεχνικός μην μεινω πίσω στην δουλεια μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
hliastsek Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα η αδερφη μου με το δικο της laptop (παλι dell) μετα απο 4 επισκευες και αλλαγη ολοκληρης της μητρικης απο τεχνικο στον χωρο μας, της δωσανε νεο laptop. Θα σου προτεινα να κανεις boot με ενα linuxακι να παρεις τα αρχεια σου αλλα δεν ανοιγει καν ο υπολογιστης
Ελευθερία_Τζ Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Να ενημερωσω την εταιρία απο τωρα δηλαδη να μου ετοιαμασουνε καινουριο pc.. Αυτη την στιγμη με καινε τα αρχεια μου! Σε ευχαριστώ. .
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μπορείς να βγάλεις τον δίσκο να τον κάνεις εξωτερικό και να σώσεις τα αρχεία σου , μπορεί ομως ετσι να χαθεί η εγγύηση οποτε δές αν εκει που ανοίγει ο δίσκος εχει καμια αυτοκόλλητη ταινία που δείχνει οτι ανοίχτηκε ή οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα