Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους insomiacs!!! Εδώ και κάνα δυο βδομάδες έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που είμαι στον υπολογιστή και χαζεύω στο νετ ή κάνω γενικότερα κάτι (όχι συγκεκριμένο) ακούγεται ένας ήχος σαν αυτόν όταν συνδέεις έναν σκληρό δίσκο και τον αναγνωρίζει και χάνεται στιγμιαία το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα επανέρχεται! Το θέμα είναι ότι δεν επανέρχεται πάντα! Αρκετές φορές και τώρα τελευταία συχνότερα κολλάει τελείως και δεν μπορώ να χειριστώ καθόλου το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Ο υπόλοιπος υπολογιστής δουλεύει κανονικά! Και να βάλω σε άλλα USB το ποντίκι ας πούμε δεν παίζει καθόλου. Έχω βάλει μια εφαρμογή το remote mouse για να γίνεται το κινητό μου ποντίκι για τον υπολογιστή και μέσω αυτής της εφαρμογής μπορώ να δουλέψω το pc αφού κολλήσουν το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι τέτοιο? Μόλις έκανα και φορμάτ θεωρώντας ότι είναι πρόβλημα χτυπημένου driver αλλά πάλι τα ίδια! Παίζει απλά η μητρική να αρχίζει να μας αφήνει χρόνια?? Καμιά συμβουλή ή πως μπορώ ίσως να το λύσω?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πρόσφατα.

άλλαξα mouse, έκανα φορματς, drivers, ρυθμίσεις usb, τίποτα δεν γινότανε. 

Τελικά ήταν το πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά από τότε που το άλλαξα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. 

Δημοσ.

είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πρόσφατα.

άλλαξα mouse, έκανα φορματς, drivers, ρυθμίσεις usb, τίποτα δεν γινότανε. 

Τελικά ήταν το πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά από τότε που το άλλαξα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. 

Είχα και εγώ το ίδιο με πληκτρολόγιο, με τη αλλαγή (που έγινε γιατί δεν λειτουργούσαν τα πλήκτρα F)  διορθώθηκε και ο ήχος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!Δεν μου πέρασε από το μυαλό! Θα το δοκιμάσω και θα δω!!Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας!!Θα ενημερώσω αν τελικά βγάλω άκρη!! :)

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται το πρόβλημα αυτό το δημιουργεί το ποντίκι. Για 100% μένει να το τεστάρω το ποντίκι και σε άλλο pc και αν αρχίσουν τα ίδια κόλπα τότε θα πάει στα σκουπίδια!!!Προς το παρόν έχω αλλάξει και ποντίκι και πληκτρολόγιο και όλα βαίνουν καλώς!! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! :)

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...