Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Eιναι που δεν θα ξαναψωνιζαν ορισμενοι απο βονταφον και εριξαν μαυρο στην εταιρια για τις προηγουμενες πρακτικες.

Χωρις να είμαι απο αυτους που φωτογραφιζεις, θα πρεπει να καταλάβεις ότι κατι εχεις παρερμηνευσει:

Όταν ριχνεις μαυρο σε μια εταιρια το ριχνεις για αγορες σε κανονικη τιμη. Σαν να μην υπαρχει. Όταν βαλει προσφορα καλη είναι η μεγαλυτερη σου χαρα να ψωνισεις (μονο τοτε) από εκει.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αρα δεν ρίχνεις μαύρο αλλά γκρι , άντε στη καλύτερη blueblack

Δημοσ.

Αχ παιδιά είμαστε κι εμείς που έχουμε κάνει συνδρομή στο θέμα μήπως ανοίξει πάλι διαθεσιμότητα.

Καρδιακούς θα μας κάνετε με τις χρωματικές σας παλέτες. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει διαθέσιμο; το g flex 2 το έχω ερωτευτεί αλλά δεν πρόλαβα για πολυ λίγο να το παραγγείλω.

Δημοσ.

Αν δεν ξαναβγει απόθεμα μέχρι απόψε, εγώ αύριο πρωί πρωί θα πάρω σβάρνα ότι κατάστημα έχω σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων. :3

Δημοσ.

Eιναι που δεν θα ξαναψωνιζαν ορισμενοι απο βονταφον και εριξαν μαυρο στην εταιρια για τις προηγουμενες πρακτικες.

Καλά κάτσε να δούμε πόσοι θα φάνε άκυρο στης  παραγγελίες που έχουν κάνει και μετά μιλάμε για μαύρο κόκκινο και μπλε

Δημοσ.

Καλά κάτσε να δούμε πόσοι θα φάνε άκυρο στης  παραγγελίες που έχουν κάνει και μετά μιλάμε για μαύρο κόκκινο και μπλε

Μα αυτό ακριβώς σχολιάζει ο από πάνω. Αν εκτελέσει τις παραγγελίες θα είναι τέλεια εταιρεία αλλιώς μαύρο,μηνύσεις,iνκα, δικηγόροι κτλ μέχρι την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Δεν μίλησα για κάποιον συγκεκριμένο αλλά για αυτούς που έλεγαν παλιότερα ότι δεν θα ξανά ψωνίσουν από βονταφον και γερμανό γιατί δεν εδωσαν στις προσφορές τους από 1 εκ τεμάχια το κάθε τι που εβγαζαν κατά καιρούς προσφορές.

Προφανώς εδω πηγαίνει το μεγάλη βουκια φάε μεγάλη κουβέντα μη πεις που λέει ο σοφός λαός μας.

Σαφώς και θα ξανά ψωνίσουν οι περισσότεροι αν βγάζει τέτοιες προσφορές και μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν.

• Moderators
Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς σχολιάζει ο από πάνω. Αν εκτελέσει τις παραγγελίες θα είναι τέλεια εταιρεία αλλιώς μαύρο,μηνύσεις,iνκα, δικηγόροι κτλ μέχρι την επόμενη φορά.

Ενώ για σενα θα είναι τελεια εταιρια αν ΔΕΝ εκτελεσει τις παραγγελιες; Ενώ αν τις εκτελεσει θα κανεις καταγγελια;

Διαφωνεις δηλαδή στο ότι μια "Χ" εταιρια πρεπει να εκτελεί τις παραγγελιες που αφηνει να πεφτουν σε ένα συστημα ηλεκτρονικο; Μα τι λεμε ρε παιδια;

Στο κατω κατω ας πιστευετε ο,τι θελετε, παψτε όμως να ειρωνεύεστε γιατι καταντα αηδια.

Καποιοι εχουν συστημα να προσβαλουν την κοινοτητα, να ενοχλούνται από αυτους που θελουν τα πραγματα να γινονται σωστα και με τον τροπο που είναι το προφανες, τις περισσοτερες φορες μαλιστα με κινητρο όχι ιδιοτελές αλλα για τον σεβασμο του καταναλωτή γενικα, του διπλανου τους. Το πρόβλημα των πρώτων, φαινεται να είναι οποιος διεκδικεί οσα πιστευει ότι είναι σωστα. Ας διεκδικησουν λοιπον και αυτοι τα αναποδα αφου είναι αντίθετης λογικης, σεβομενοι όμως τους υπολοιπους και τη γνωμη τους και να μην ασχολούνται με τους "αλλους" χαρακτηρίζοντάς τους σε κάθε ευκαιρια ή ακομα και χωρις ευκαιρια!

ΥΓ. (Να ευχαριστησω τον "Βασιλη07" που "μου εδωσε" την ευκαιρια να τα πω με αφορμή αυτόν που είναι ενας απο τους λιγοστούς "φιλους" στο προφιλ μου και καποιος από αυτους που εχουμε ανταλλαξει και 10 φιλικες κουβέντες με πμ. Δεν θα τα ελεγα ποτε με αφορμή καποιον από τους... "δηλωμένους εχθρούς" :P μου ή καποιον περαστικο αγνωστο με λιγα ποστς στην ενοτητα για να μην "παρεξηγηθώ" και πολύ πολύ καιρο τηρω με κοπο "σιγη ιχθύος" σε παρομοιες "επιθεσεις" προς μερος της κοινοτητας)

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή διαβάζω διάφορα στο νήμα.....για να το ξεκαθαρίσουμε αντικειμενικά.....

Το G Flex 2 είναι προσφορά ολκής....299 ευρώ (πιο κάτω από midrange συσκευή!!!).......για ένα smartphone που κυκλοφορεί 1,5 μήνα στην αγορά (δεν είναι ξεστοκαρισμα δηλαδή), με snapdragon 810 πάνω (o καλύτερος επεξεργαστής που κυκλοφορεί στην αγορά με 60000 σκορ στο antutu!!!!), Μία από τις καλύτερες σε ποιότητα οθόνες στην αγορά (Μην κοιτάτε μόνο ανάλυση που δεν είναι 2K η 4K άλλα και τεχνολογία η οποία είναι P oled....τεχνολογία που χρησιμοποιείται κυρίως σε τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης!!) και μία εξαιρετική κάμερα και αυτονομία λόγω της 1080p και όχι ενεργοβόρας και αχρείαστης 2K οθόνης!!!!!!!

Επιπέδου Galaxy S6 και HTC M9 είναι το LG G Flex 2..χωρίς καμία υπερβολή!!

Στα 299 ευρώ δεν το βλέπω πιθανό να βρει κάποιος στο άμεσο μέλλον τόσο καλή συσκευή αλλά πρέπει να ανέβει από 450 ευρώ και πανω....τυχεροί λοιπόν όσοι προλάβαμε!!!

Υ.Γ. Όσοι πρόλαβαν θα παραλάβουν σίγουρα μίας και πρόκειται για προσφορές που έχουν ανακοινωθεί από την Vodafone εδώ και 2~3 μέρες επίσημα με δελτίο τύπου....... και όχι για λάθος!

Επεξ/σία από Red21
  • Like 3
Δημοσ.

Εμενα πάλι (χωρις να έχω ιδιαίτερες γνώσεις) γιατί μου αρέσει πολύ περισσότερο το Nexus6?

Κορόνα γράμματα θα κάνω για το τι θα παραγγείλω...

Το Nexus 6 ειναι μια καλη συσκευη με καποια σημαντικά προτερήματα και ελλατωματα (το ειχα και εχω ιδία γτνωμη)!!!

Προτερήματα:

- Πρωτο αναβαθμισεις για 2-3 χρονια ακομα

- Ωραια οθονη κατα την γνωμη μου

- Ισως το ταχυτερο smartphone που κυκλοφορει, λογω pure android!!

Ελλατωματα:

- Πολυ σκοτεινη οθονη, ειδικα στο φως του ηλιου ειναι πολυ δυσκολοδιακριτη

- Μπαταρια λογω της αναλυσης 2Κ σκετη απογοητευση αν το χρησιμοποιεις πολυ μπορει να μην βγαλει την μερα καν!!

- Τεραστιο σε μεγεθος πραγματικα προβληματιζει....και δυσκολα το προσπερνας!!!

Νομιζω το G Flex 2 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη και λογω του οτι ειναι σε χαμηλοτερη τιμη προσφορας αλλα και λογω καλυτερου Hardware...δεν νομιζω οτι υπαρχει διλημα στο δικο μου το μυαλο τουλαχιστον......χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι το nexus 6 δεν ειναι καλη προσφορα....αριστη ειναι .........απλα εμενα δεν με ικανοποιησε!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...