Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποποοοο, τωρα ξυπνησα γμτ!

Παιδια καιγομαι για ενα Nexus, οποιος εχει παραγγειλει παραπανω ας με θυμηθει plzzz :/

• Like 1
  • Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μ αυτην ακριβως την λογικη εβαλα paypal και παραδοση στο σπιτι. Απο μενα εχουν ηδη παρει τα λεφτα, αν υπαρχει ενα διαθεσιμο και το θελω εγω και καποιος που εχει παραλαβη απο καταστημα και πληρωμη εκει ποιος λες να εχει προτεραιοτητα :)

Πίστεψε με είναι τυχαίο.

Δημοσ.

Μ αυτην ακριβως την λογικη εβαλα paypal και παραδοση στο σπιτι. Απο μενα εχουν ηδη παρει τα λεφτα, αν υπαρχει ενα διαθεσιμο και το θελω εγω και καποιος που εχει παραλαβη απο καταστημα και πληρωμη εκει ποιος λες να εχει προτεραιοτητα :)

Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος πως λειτουργουν ετσι.Μπορει να διατηρουν  σειρα προτεραιοτητας και να μην τους νοιαζει για το ποιος εχει πληρωσει.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω μαζι σας απολυτα .... απλα εκανα μια αναλυση της δικιας μου λογικης και του τι θα εκανα εγω σε αντιστοιχη περιπτωση.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω μαζι σας απολυτα .... απλα εκανα μια αναλυση της δικιας μου λογικης και του τι θα εκανα εγω σε αντιστοιχη περιπτωση.

Δηλαδη αμα είχαν γίνει 50 παραγγελίες δύο ώρες πριν απο εσένα και εσύ έκανες την 51 και απλά πλήρωσες, θεωρείς σε ενδεχόμενη έλλειψη στοκ να εξυπηρετηθείς πρώτα εσύ και όχι οι άλλοι 50. Ωραίος επαγγελματίας θα ήσουν  :-D

Δημοσ.

Πίστεψε με είναι τυχαίο.

Δεν ισχυει ουτε απολυτως το 1ο ουτε ειναι "τυχαιο" και το ειχαμε διαπιστωσει μετα απο πολλα... βασανα την περασμενη φορα:

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ δινεται ΜΟΝΟ στις αποστολες σε διευθυνση πελατη (ασχετα αν προ-πληρωσε ή οχι), ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Αν δεν αλλαξε μεχρι σημερα το συστημα τους, ο λογος ειναι οτι οταν βαζεις αποστολη στο καταστημα την συσκευη την... "χρεωνεται" το καταστημα (σαν να την 'αγοραζε' το ιδιο απο την 'κεντρικη βονταφον'), επομενως πρεπει καποιος απο το καταστημα να επιληφθει της υποθεσης, αλλιως ξεχαστε το. Το τελευταιο σεναριο των 50 + 1 παραγγελιων ειναι ακραιο, αλλά θα μπορουσε να γινει, βασει των οσων ειδαμε την αλλη φορα αν οι 50 ηταν με παραλαβη απο καταστημα και η 1 με αποστολη στον πελατη απευθειας!

• Like 6
Δημοσ.

ΟΚ, αυτό ακριβώς περίμενα να ακούσω.

Αποστολή στο σπίτι και Πληρωμή κατά την παραλαβή είναι safe επιλογή για όποιον δεν έχει (αρκετό) χρήμα στην τράπεζα. :)

Thanks. Τώρα περιμένουμε να βγει ξανα Nexus 6 :P

Δημοσ.

Δεν ισχυει ουτε απολυτως το 1ο ουτε ειναι "τυχαιο" και το ειχαμε διαπιστωσει μετα απο πολλα... βασανα την περασμενη φορα:

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ δινεται ΜΟΝΟ στις αποστολες σε διευθυνση πελατη (ασχετα αν προ-πληρωσε ή οχι), ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Αν δεν αλλαξε μεχρι σημερα το συστημα τους, ο λογος ειναι οτι οταν βαζεις αποστολη στο καταστημα την συσκευη την... "χρεωνεται" το καταστημα (σαν να την 'αγοραζε' το ιδιο απο την 'κεντρικη βονταφον'), επομενως πρεπει καποιος απο το καταστημα να επιληφθει της υποθεσης, αλλιως ξεχαστε το. Το τελευταιο σεναριο των 50 + 1 παραγγελιων ειναι ακραιο, αλλά θα μπορουσε να γινει, βασει των οσων ειδαμε την αλλη φορα αν οι 50 ηταν με παραλαβη απο καταστημα και η 1 με αποστολη στον πελατη απευθειας!

Ακριβως ετσι!

Δημοσ.

Δηλαδη αμα είχαν γίνει 50 παραγγελίες δύο ώρες πριν απο εσένα και εσύ έκανες την 51 και απλά πλήρωσες, θεωρείς σε ενδεχόμενη έλλειψη στοκ να εξυπηρετηθείς πρώτα εσύ και όχι οι άλλοι 50. Ωραίος επαγγελματίας θα ήσουν  :-D

Δε βγαινουν και στο diavgeia οι χρονοι των παραγγελιων ωστε να εκτεθω σαν επαγγελματιας.... μη τρελενεστε... πολυ απλα στην περιπτωση που καποιος εχει προπληρωσει χρειαζεται μια εξτρα διαδικασια ακυρωσης της παραγγελιας και ειναι αυτη της επιστροφης των χρηματων. 

Τεσπα νομιζω η εμπειρια του giorginho ελυσε τις οποιες αποριες οποτε αδικα το συζηταμε.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά επειδή αυτα τα δυο ειναι ακριβά και θέλω ενα για δώρο έχετε παρατηρήσει κάποια εξωφρενικά καλή τιμη σε φθηνότερο;

Sony Xperia E3 αλλά πρέπει να σου αρέσει και το χρώμα... είναι 20 ευρώ κάτω από τον φτηνότερο στο skroutz
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ετσι όπως είναι ο τιτλος πρεπει να βαλουμε [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ] αφου εδώ και ωρες δεν υπαρχει ουτε το ένα ουτε το άλλο του τιτλου. Ετοιμο λοιπον.

• Like 1
Δημοσ.

Eιναι που δεν θα ξαναψωνιζαν ορισμενοι απο βονταφον και εριξαν μαυρο στην εταιρια για τις προηγουμενες πρακτικες.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...