someone- Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 πωπω δε προλαβα τπτ! ενα νεξους 6 θα ηταν οτι πρεπει.. 1
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παιδιά επειδή αυτα τα δυο ειναι ακριβά και θέλω ενα για δώρο έχετε παρατηρήσει κάποια εξωφρενικά καλή τιμη σε φθηνότερο;
driverpit Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ρε παιδία πήρα και 2ο με αποστολή στο σπίτι αυτή τη φορά γιατί με αγχώσατε. Αν πάρω και τα 2 φυσικά θα ενημερώσω. Αλλά δεν έχω καταλάβει πώς πληρώνεις, δε μου ζήτησε κάτι. Πληρωμή στον courier μόλις σου παραδώσει την παραγγελία
Konstantin77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πληρωμή στον courier μόλις σου παραδώσει την παραγγελία να παρει, στον πανικό δεν ειδα πώς και τι. Ο σκοπός ήταν να το πληρώσω με πιστωτική ή pay pal. Τεσπα tnx
x_vagos_x Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ ρώτησα μήπως πρέπει να επιλέξουμε αποστολή σπίτι και πληρωμή με Paypal/πιστωτική γιατί έτσι μπαίνουμε σε προταιρεότητα μιας και έχουμε ήδη πληρώσει. Και καλά μήπως αφήνουν όσους πληρώνουν μετρητοίς/στο κατάστημα τελευταίους...
driverpit Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 να παρει, στον πανικό δεν ειδα πώς και τι. Ο σκοπός ήταν να το πληρώσω με πιστωτική ή pay pal. Τεσπα tnx Πάρε αύριο στην εξυπηρέτηση πελατών της vodafone με το νούμερο παραγγελιάς που σου έχουν στείλει στο email και άλλαξε τον τρόπο πληρωμήs της παραγγελιάς από ότι ξέρω γίνετε 1
x_vagos_x Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Στο Nexus που έχει δυο επιλογές χρωμάτων παίζει να ανοίγει διαθεσιμότητα μόνο π.χ. για το μαύρο και όσο κάνουμε refresh στο λευκό να μη μας το βγάζει διαθέσιμο; Ή ανοίγει διαθεσιμότητα ανεξαρτήτως χρώματος;
Waterlo Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παίζει να βγάλουν και άλλα μοντέλα σε προσφορά τις επόμενες μέρες ή όποια βγάλουν από την αρχή αυτά είναι?
Themos3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ ρώτησα μήπως πρέπει να επιλέξουμε αποστολή σπίτι και πληρωμή με Paypal/πιστωτική γιατί έτσι μπαίνουμε σε προταιρεότητα μιας και έχουμε ήδη πληρώσει. Και καλά μήπως αφήνουν όσους πληρώνουν μετρητοίς/στο κατάστημα τελευταίους... Μ αυτην ακριβως την λογικη εβαλα paypal και παραδοση στο σπιτι. Απο μενα εχουν ηδη παρει τα λεφτα, αν υπαρχει ενα διαθεσιμο και το θελω εγω και καποιος που εχει παραλαβη απο καταστημα και πληρωμη εκει ποιος λες να εχει προτεραιοτητα
Metaksas Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εγω θα σηκωθω πρωι πρωι αυριο και θα παω σε ενα καταστημα vodafone, δν μπορει μια συσκευουλα νεξους θα εχουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις