Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή αυτα τα δυο ειναι ακριβά και θέλω ενα για δώρο έχετε παρατηρήσει κάποια εξωφρενικά καλή τιμη σε φθηνότερο;

Δημοσ.

ρε παιδία πήρα και 2ο με αποστολή στο σπίτι αυτή τη φορά γιατί με αγχώσατε. Αν πάρω και τα 2 φυσικά θα ενημερώσω. Αλλά δεν έχω καταλάβει πώς πληρώνεις, δε μου ζήτησε κάτι.

Πληρωμή στον courier μόλις σου παραδώσει την παραγγελία 

Δημοσ.

Πληρωμή στον courier μόλις σου παραδώσει την παραγγελία 

να παρει, στον πανικό δεν ειδα πώς και τι. Ο σκοπός ήταν να το πληρώσω με πιστωτική ή pay pal. Τεσπα tnx

Δημοσ.

Εγώ ρώτησα μήπως πρέπει να επιλέξουμε αποστολή σπίτι και πληρωμή με Paypal/πιστωτική γιατί έτσι μπαίνουμε σε προταιρεότητα μιας και έχουμε ήδη πληρώσει.

Και καλά μήπως αφήνουν όσους πληρώνουν μετρητοίς/στο κατάστημα τελευταίους...

Δημοσ.

να παρει, στον πανικό δεν ειδα πώς και τι. Ο σκοπός ήταν να το πληρώσω με πιστωτική ή pay pal. Τεσπα tnx

Πάρε αύριο στην εξυπηρέτηση πελατών της vodafone με το νούμερο παραγγελιάς που σου έχουν στείλει στο email και άλλαξε τον τρόπο πληρωμήs  της παραγγελιάς  από ότι ξέρω γίνετε 

• Like 1
Δημοσ.

Στο Nexus που έχει δυο επιλογές χρωμάτων παίζει να ανοίγει διαθεσιμότητα μόνο π.χ. για το μαύρο και όσο κάνουμε refresh στο λευκό να μη μας το βγάζει διαθέσιμο; Ή ανοίγει διαθεσιμότητα ανεξαρτήτως χρώματος;

Δημοσ.

Παίζει να βγάλουν και άλλα μοντέλα σε προσφορά τις επόμενες μέρες ή όποια βγάλουν από την αρχή αυτά είναι?

Δημοσ.

Εγώ ρώτησα μήπως πρέπει να επιλέξουμε αποστολή σπίτι και πληρωμή με Paypal/πιστωτική γιατί έτσι μπαίνουμε σε προταιρεότητα μιας και έχουμε ήδη πληρώσει.

Και καλά μήπως αφήνουν όσους πληρώνουν μετρητοίς/στο κατάστημα τελευταίους...

Μ αυτην ακριβως την λογικη εβαλα paypal και παραδοση στο σπιτι. Απο μενα εχουν ηδη παρει τα λεφτα, αν υπαρχει ενα διαθεσιμο και το θελω εγω και καποιος που εχει παραλαβη απο καταστημα και πληρωμη εκει ποιος λες να εχει προτεραιοτητα :)

Δημοσ.

εγω θα σηκωθω πρωι πρωι αυριο και θα παω σε ενα καταστημα vodafone, δν μπορει μια συσκευουλα νεξους θα εχουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...