Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι θεωρουμε οτι θα παραλαβουν σιγουρα και οτι καπου δεν εγινε λαθος ( συχνο φαινομενο κατα καιρους; )

Δημοσ.

το εχει ξανακανει η voda και οι τιμες ηταν σωστες. Πιστευω παλι σωστες  θα ειναι αλλα με μικρη διαθεσιμοτητα

Δημοσ.

Θυμήθηκα τι μου θυμίζουν οι συγκεκριμένες προσφορές της vodafone.

Είναι σαν τις περσινές με το lumia (το 925 αν θυμάμαι καλά) που εκεί που σου έβγαζε μη διαθέσιμο απόθεμα...τσουκ μετά από λίγο ξαναέβγαζε απόθεμα. Μια το άσπρο, μια το μαύρο.

Αυτό που θα πρότεινα σε όσους θέλουν τα συγκεκριμένα κινητά είναι: stay tuned! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ε βεβαια ... μια καθημερινη κοιμομαστε κ εμεις και η voda κανει παρτυ.... Δε πειραζει θα πεσουν πολλες αγγελιες απο "μετανιωμενους" που αγοραζουν για την αδρεναλινη του vfm :P

Δημοσ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΜΠΩ INSOMNΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

Και τώρα περιμένουμε να ξαναγίνουν διαθέσιμα :)

• Like 10
Δημοσ.

Για οσους σκεφτονται να περασουν την μερα τους πατωντας ολη την ωρα Refresh μπας και ξαναγινουν διαθεσιμα(με παντα πιθανο το ενδεχομενο της ακυρωσης)το μονο που εχω να πω ειναι καλη υπομονη. 

Πολυ καλες οι τιμες αλλα τι να το κανω οταν ειναι στην ουσια Fast sales αυτες οι προσφορες απο την Vodafone.

Δημοσ.

Λοιπον μια που ξυπνησα σημερα νωρις, αντι να παραγγειλω κινητο πηγα μια βολτα απο το σουπερμαρκετ.

Εχω παρει ποπ-κορν για ολους (ο νοων...)  :-)  :-)

Ετσιιιι ωρα να αλλαξω το optimus G  .. :D

Θα αλλαξεις κινητο που πηρες με 129€ και ~70% εκπτωση με κινητο των 300€ και αρκετα μικροτερη εκπτωση;  :devil:

Παντως τωρα που ειδα ποσο γρηγορα παλι εξαντληθηκαν βλακεια εκανα, επρεπε να ειχα ριξει κι εγω παραγγελια μονο και μονο για το ακυρο και κανα κουπονακι ~300 ευρω (ποσο τα ειχε πριν την εκπτωση η βοντα ειπαμε?)...

ΥΓ. Θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν εκτελεστουν σωστα ολες οι παραγγελιες (και κυριως αυτες με παραλαβη σε καταστημα).

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους σκεφτονται να περασουν την μερα τους πατωντας ολη την ωρα Refresh μπας και ξαναγινουν διαθεσιμα(με παντα πιθανο το ενδεχομενο της ακυρωσης)το μονο που εχω να πω ειναι καλη υπομονη. 

Πολυ καλες οι τιμες αλλα τι να το κανω οταν ειναι στην ουσια Fast sales αυτες οι προσφορες απο την Vodafone.

Τι να το κάνεις; Να το εκμεταλλευτείς! :P

Δημοσ.

θελω να δω σημερα θα βγαλουν τα αλλα μαγαζια κατι ? ποσο θα ηθελα και ενα lumia σε προσφορα ...

edit: το public εχει το nexus απο 699 στα 549 ...απιστευτη τελικα η προσφορα απο την vodafone

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον μια που ξυπνησα σημερα νωρις, αντι να παραγγειλω κινητο πηγα μια βολτα απο το σουπερμαρκετ.

Εχω παρει ποπ-κορν για ολους (ο νοων...)  :-)  :-)

Θα αλλαξεις κινητο που πηρες με 129€ και ~70% εκπτωση με κινητο των 300€ και αρκετα μικροτερη εκπτωση;  :devil:

Παντως τωρα που ειδα ποσο γρηγορα παλι εξαντληθηκαν βλακεια εκανα, επρεπε να ειχα ριξει κι εγω παραγγελια μονο και μονο για το ακυρο και κανα κουπονακι ~300 ευρω (ποσο τα ειχε πριν την εκπτωση η βοντα ειπαμε?)...

ΥΓ. Θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν εκτελεστουν σωστα ολες οι παραγγελιες (και κυριως αυτες με παραλαβη σε καταστημα).

οχι ποπ κορν ρε Γιωργο και ειμαι σε διατροφη .. .καμια ρυζογκοφρετα σε καλη τιμη δε βρηκες ? :P Ε ναι λοιπον ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο εστω και με μικροτερη εκπτωση ... θα κανω τη καρδια μου πετρα  :devil: , και το σκ@το μου παξιμαδι οσο αφορα την τιμη ... :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...