Passionate Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 τα specs ειναι οτινανε εχει adroid 5.0 με 2 gb ram ... το flex 2 εχει 3 gb ... Δεν ξέρω αν το κάνεις από άγνοια ή δόλο, αλλά τουλάχιστον μην παραπληροφορείς. Είναι το gflex 2 όπως και να το δεις. Το αν θα παραλάβουμε είναι άλλο θέμα.
bill987 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Θα παραλαβετε, αν δεν, ανατρεξτε στο θεμα με το lg g! Αργησα να ξυπνησω σημερα γκρρρρρρρ 1
alextrela172 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Θα παραλαβετε, αν δεν, ανατρεξτε στο θεμα με το lg g!<br><br> Αργησα να ξυπνησω σημερα γκρρρρρρρ Εγω πάντως είχα παραλάβει το lg g στα 129 ευρω με την παλιά προσφορα. Sent from my iPad using Insomnia 1
tigersgate6 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Θα παραλαβετε, αν δεν, ανατρεξτε στο θεμα με το lg g! Αργησα να ξυπνησω σημερα γκρρρρρρρ Ετσιιιι ωρα να αλλαξω το optimus G ... οσο αφορα την περιπτωση μου και το ξυπνημα μου ευχαριστω το κοπροσκυλο του γειτονα για πρωτη φορα μιας και ποτε δε με αφηνει να κοιμηθω ... εχω καθε πρωι to who let the dogs out σε live 17
Passionate Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ευχαριστω το κοπροσκυλο του γειτονα για πρωτη φορα μιας και ποτε δε με αφηνει να κοιμηθω ... εχω καθε πρωι to who let the dogs out σε live Χαχαχαχα.
hara75gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ετσιιιι ωρα να αλλαξω το optimus G ... οσο αφορα την περιπτωση μου και το ξυπνημα μου ευχαριστω το κοπροσκυλο του γειτονα για πρωτη φορα μιας και ποτε δε με αφηνει να κοιμηθω ... εχω καθε πρωι to who let the dogs out σε l ευκαιρία να γίνεις φιλόζωος και να αποκτήσεις κι εσύ σκύλο για να σε ξυπνάει Στο θέμα, έβαλα παραλαβή στο σπίτι με αντικαταβολή, μήπως έπρεπε να πληρώσω προκαταβολικά για πιο σίγουρα?(έριξα και μια για παραλαβή σε κατάστημα αρχικά και ότι κάτσει )
tigersgate6 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ευκαιρία να γίνεις φιλόζωος και να αποκτήσεις κι εσύ σκύλο για να σε ξυπνάει Ειμαι φιλοζωος και παντα ημουν λατρευω τα τζακ ρασελ αλλα ο χωρος που μενω δε μου επιτρεπει να εχω σκυλι ειχα κατοικιδιο για 13 χρονια στο παλιο σπιτι ...οταν ομως καθε μερα... 6 μερες την εβδομαδα εχει εργασια και σκληρη μαλιστα ε τοτε μου επιτρεπετε να το πω και κοπροσκυλο sorry για το offtopic !!! 4
driverpit Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πιστεύω να μην μας ρίξουν άκυρο από την vodafone για τισ παραγγελιές που έχουν γίνει ελπίζω πως θα παραλάβουμε
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ...οταν ομως καθε μερα... 6 μερες την εβδομαδα εχει εργασια και σκληρη μαλιστα ε τοτε μου επιτρεπετε να το πω και κοπροσκυλο sorry για το offtopic !!! Ο γειτονας εχει μεγαλυτερη ευθυνη από τον σκυλο! 7
driverpit Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αν πάμε απο καταστημα λέτε να μν το έχουν; Δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη ποσότητα συσκευών στα καταστήματα
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μη διαθεσιμο αποθεμα πλεον και για το Nexus 6 απο οτι βλεπω.
runner69 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μπραβο στη vodafone για αλλη μια φορα... αρκει να παραλαβουν αυτοι που παρηγγειλαν. Αυτες ειναι εκπτωσεις!!! 1
Hyphen Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Kαποιοι θα παραλαβουν σιγουρα. Νεξους και φλεξ 2 πολυ καλες οι τιμες ονειρο θα ελεγα. αναμενουμε μηπως υπαρξουν και αλλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις