mirafiori Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Οσοι "παραπονιεστε" για κιτρινιλες ή να γκριζαρει το λευκο..... εγω τι να πω?? 503 παρτιδα ,vodafone VOR , με μονη ταινια της vodafone... δεν παιζει αντικατασταση μου ειπαν επειδη δεν υπαρχει αποθεμα...τουλαχιστον μου προσεφεραν τα χρηματα πισω... ΥΓ το αφησα στο καταστημα...λετε με κανα restart ή αναβαθμιση να στρωσει?? Προφανώς και να πάρεις τα χρήματά σου και να τους χαιρετίσεις..... 300 Ευρω έδωσες, δεν ειναι λιγα χρηματα για να σου παρουσιαζει το κινητο τετοια προβληματα. Ολο και νέα κινητα, νέες προσφορές θα βγουν στο άμεσο μελλον. Μην τρελαινεστε με το FLEX 2
Psycho13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μπορει καποιος με ελληνικη unbranded συσκευη (GRC) να βαλει στο site αυτο http://devtester.ro/projects/lg-firmwares-download.php το IMEI του και να μας πει τι του βγαζει?Επισης να κανει paste το λινκ της ρομ που βγαζει ως αποτελεσμα
antonis28 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μπορει καποιος με ελληνικη unbranded συσκευη (GRC) να βαλει στο site αυτο http://devtester.ro/projects/lg-firmwares-download.php το IMEI του και να μας πει τι του βγαζει? Επισης να κανει paste το λινκ της ρομ που βγαζει ως αποτέλεσμα V10e-EUR-XX
Psycho13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν βρισκω το firm που αναφερεις http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/official-lg-h955-phone-firmware-t3090920
antonis28 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν βρισκω το firm που αναφερεις http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/official-lg-h955-phone-firmware-t3090920 http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2654W032VDAKSFBD15JW2/H95510e_00.kdz για δοκίμασε το λινκ αν και ακόμα πιστεύω θέλει βελτίωση ελπίζω να ισχύει αυτό που γράφει ο τύπος εδώ για έκδοση V10h http://www.digitaltrends.com/cell-phone-reviews/lg-g-flex2-review/
ea6gka Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Οσοι "παραπονιεστε" για κιτρινιλες ή να γκριζαρει το λευκο..... εγω τι να πω?? 503 παρτιδα ,vodafone VOR , με μονη ταινια της vodafone... δεν παιζει αντικατασταση μου ειπαν επειδη δεν υπαρχει αποθεμα...τουλαχιστον μου προσεφεραν τα χρηματα πισω... ΥΓ το αφησα στο καταστημα...λετε με κανα restart ή αναβαθμιση να στρωσει?? FUBAR λεμε, ο ορισμος του!
antonis28 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Παρτiδα 504 unbranded λiγο κιτρινiλα κάτω δεξιά την έχει νομiζω αν και δεν ενοχλεi - από nexus 5 που εiχα η οθόνη εiναι πολύ ανώτερη
Passionate Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως με την παρτιδα 503 branded έχω τέλεια εικόνα στην οθόνη. Επίσης παρόλο που εχω διαβάσει τρομακτικά πράγματα για το κινητό σε διάφορα reviews μπορώ να πώ με σιγουριά μετά από 2 εβδομάδες μαζί του ότι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Δεν μου ζεστένεται ούτε έχει lag. Είναι πιο γρήγορο από το G2 που είχα και η μπαταρία μου βγάζει άνετα 2 μέρες με βασική χρήση. Ίσως να ήμουν εγώ τυχερός με το κομμάτι που έτυχα. Overall είμαι απόλυτα ικανοποημένος και ευχαριστώ ξανά τον ts. 1
alextrela172 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όμοιος και εγω 2 εβδομάδες στην κατοχή μου 503 παρτιδα και η συσκευη άψογη. Ούτε κιτρινιλες,απόλυτα ομοιόμορφα χρωματα ούτε υπερθέρμανςεις τα παντα φυσιολογικά. Αφου ξετικαραμε και την επιλογή στις ρυθμίσεις οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας της οθόνης,τσίμπησε και η μέγιστη φωτεινότητα προς τς πάνω που πλέον ειναι πιο ευανάγνωστη σε εξωτερικές συνθήκες που με τικαρισμενο ηταν μαύρο χαλί η ευκρίνεια έξω. Το μονο "μικρό"παράπονο(διότι δώσαμε 299 ευρω για αυτο λέω μικρό) οτι θα ήθελα καλύτερη αυτονομια,αλλα ένταξη τρώγεται αυτο(σε τελική το ήξερα οτι επιπέδου z3 δεν θα είχα σε καμία περιπτωςη) Overall απόλυτα ευχαριστημένος!! Sent from my iPad using Insomnia
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδιά όσοι λέτε ότι δεν έχετε κάποιο πρόβλημα με την οθόνη μπορείτε να τσεκάρετε ένα ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ φόντο (π.χ. αρχικη σελίδα Google.com μεγιστοποιημένη) και να μας πείτε αν παρατηρείτε κάποια ανομοιομορφία στο χρώμα ειδικά κοντά στα όρια και τις γωνίες της οθόνης? Φωτό θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... P.S.: Με φωτεινότητα 0% και Auto.
deadp Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Κανένα πρόβλημα σε μένα, αν κι αυτο που βλέπω δεν είναι λευκό. Amoled γαρ... Η συσκευή είναι μια χαρά, τουλάχιστο η δίκη μου. Μόνο μια αργή απόκριση στο μενού εχω να του καταλογίσω. Αλλα κι αυτο διορθώνεται...
Passionate Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδιά όσοι λέτε ότι δεν έχετε κάποιο πρόβλημα με την οθόνη μπορείτε να τσεκάρετε ένα ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ φόντο (π.χ. αρχικη σελίδα Google.com μεγιστοποιημένη) και να μας πείτε αν παρατηρείτε κάποια ανομοιομορφία στο χρώμα ειδικά κοντά στα όρια και τις γωνίες της οθόνης? Φωτό θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... P.S.: Με φωτεινότητα 0% και Auto. Και εγώ το ίδιο παντού το ίδιο περίεργο amoled λευκό. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι τα notifications, στην οθόνη κλειδώματος, που δεν μπορώ να αλληλεπιδράσω παρα μόνο αν ξεκλειδώσω την οθόνη. Ελπίζω με την 5.1 να το διορθώσουν.
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν παρατηρείτε την παραμικρή διαφορά στο λευκό (π.χ. σκίαση, διαφορετική απόχρωση-κιτρίνισμα-πρασίνισμα) κοιτώντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την οθόνη δεξιά-αριστερά σε portrait mode? Ξανατονίζω με ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 0% και Auto κατά προτίμηση γιατί αλλιώς δεν διακρίνεται κάτι... 1
Passionate Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν παρατηρείτε την παραμικρή διαφορά στο λευκό (π.χ. σκίαση, διαφορετική απόχρωση-κιτρίνισμα-πρασίνισμα) κοιτώντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την οθόνη δεξιά-αριστερά σε portrait mode? Ξανατονίζω με ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 0% και Auto κατά προτίμηση γιατί αλλιώς δεν διακρίνεται κάτι...;E 'Eκανα τις παραπάνω ρυθμίσεις και κατέβασα και λευκή εικόνα για να είναι full screen και δεν παρατηρώ κάτι. Μπορεί βέβαια το δικό μου μάτι να μην είναι έμπειρο αλλά αφού δεν διακρίνω τίποτα comple είμαι. Δεν έχω και αλλά κινητο για να ανεβάσω φωτογραφία. Παρόλα αυτά είναι τόσο σημαντικό αν κιτρινίζει σε κάποια σημεία? Θα προκαλέσει πρόβλημα στο μέλλον? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις