Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια κομμάτια ήταν Ρουμανικά branded και κάποια αλλά ελληνικά unbranded.....ανάλογα τι θα καθόταν στον καθένα!!

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά όλα τα FLEX 2 της VODA ήταν branded Vodafone (Ρουμανία) και παρτίδα 503 (03/2015)?

Όχι βέβαια. Εμένα αλλά και γνωστού ήταν ελληνική LG Hellas unbranded και 504 παρτίδα.

Άψογη συσκευή που με κερδίζει σιγά σιγά όλο και πιο πολύ παρ ότι έρχομαι από συσκευές τούμπανα(S6/note edge etc)

Δημοσ.

Οι πρώτοι που παρέλαβαν από ηλεκτρονικές παραγγελίες αλλά και καταστήματα μέχρι και Τρίτη παρέλαβαν στην μεγάλη πλειοψηφία τους branded VOR, μετά που τελείωσε μάλλον αυτό το απόθεμα στην Vodafone προμηθεύτηκε από LG ελληνικά unbranded και παρέλαβαν οι υπόλοιποι μέχρι και το Σάββατο.

• Like 1
Δημοσ.

Να λεμε και τα θετικα και απο φαινεται απο τη γενικοτερη κινηση στο forum δοθηκαν αρκετα κινητα...

Εχμ, ναι εχουν 'παθει και μαθει', οχι απο την 'κινηση' αλλά απο την.... κινητοποιηση στο φορουμ (!) οποτε ξερουν οτι δεν τους παιρνει και πολυ. Διαβασα και για ακυρα παντως, αφορουν μονο παραγγελιες απο (ή με παραδοση σε) καταστηματα (που ουρλιαζαμε να μην κανετε) ή και μεσω ιντερνετ με παραδοση με κουριερ (και αν υπαρχει και τετοιο περιστατικο ειναι οριστικο και 'επισημο' --ήρθε κανα ακυρωτικο email απο τα κεντρικα-- ή απλως πεσατε σε ασχετο υπαλληλο που ειπε/εκανε τα δικα του δια τηλεφωνου);

Δημοσ.

παρεπιμπτόντως επεσαν πολλα ακυρα απο καταστηματα που ούτε καν μπηκαν στον κόπο να παρουν τηλεφωνο. Ειχανε παραγγείλει 2 δικοι μου την Δευτέρα το πρωί (3 μαη) 1 φλεξ και ενα νεξους αντιστοιχα και πηραν τα αναμενόμενα 3...

Ο ενας μαλιστα είχε δώσει και 50€ προκαταβολή αλλα τους ξεχεσε και τα πηρε αμεσα πισω (χθες)...

Δημοσ.

Κάποιοι παρέλαβαν κανονικότατα από καταστήματα.....ειδικά όσοι ήταν και από πριν πελάτες στα συγκεκριμένα καταστήματα....εμένα φίλος ιδιοκτήτης καταστήματος Vodafone μου είπε ότι πήραν από τα κεντρικά να του ακυρώσουν αλλά τούς πίεσε επειδή κάποιες από τις παραγγελίες ήταν από πολύ καλούς πελάτες του και δεν μπορούσε να τους ακυρώσει τόσο εύκολα και τελικά του τις έστειλαν τις συσκευές.

Οπότε όσοι πίεσαν ειδικα αν ειχαν και γνωστούς όπως συμβαίνει συνήθως στην Ελλάδα παρέλαβαν.....

Δημοσ.

Χθες ελαβα εμαιλ απο Vodafone και το παρελαβα σημερα απο καταστημα Νεας Ιωνιας.

Ειχα παραγγειλει στις 1/5   στις 9 το πρωι ,2 κομματια Nexus με διαφορα 10 λεπτων σε 2 διαφορετικες παραγγελιες(ο νομος των πιθανοτητων)

Παρελαβα την 2η και εκκρεμει η 1η .

Κανενα βυσμα, μην βγαζετε ετσι συμπερασματα επειδη το ειπε ενας γνωστος.Εγω δεν ειχα κανενα γνωστο μονο κατι λογ/σμους της Hol  εχω πληρωσει.

Το κορυφαιο ειναι οτι με πηραν τηλεφωνο για την παραγγελια απο Vodafone τη Δευτερα στις 11/5 αφου ειχε περασει το 10ημερο των εκπτωσεων για να με ενημερωσουν οτι η παραγγελια δεν ειχε ολοκληρωθει.

Αφου ειχα παραλαβει τη 2η παραγγελια και ημουν χαλαρος ειπα να τους τρολαρω (ειχα καλη διαθεση) :-D .

Τους ενημερωσα οτι ειχα απαντητικο εμαιλ το οποιο με ενημερωνε με κωδικο παραγγελιας και το οποιο εγραφε, οτι θα επικοινωνησει μαζι μου ο κουριερ απο την Voda για την παραλαβη.(οντως αυτα ηταν μεσα στο μαιλ της Vodafone που ειχα).

Αφου το παραδεχθηκε και ο ιδιος μου ειπε οτι θα το κοιταξει να δει τι μπορει να κανει.Δεν το συνεχισα γιατι ειχα παρει ηδη συσκευη και δεν ειχε νοημα αλλα του ειπα να ετοιμαζονται να δεχτουν καταγγελιες.

Παντως απο τη συνομιλια  που ειχα, η διαισθηση μου ειναι οτι με λιγη ακομα πιεση στον υπαλληλο θα μου εβρισκε συσκευη.

Γνωμη μου ειναι οσοι εχουν απαντητικο μαιλ σαν το δικο μου με επιβεβαιωμενη καταχωρηση να το κυνηγησουν.

υ.γ.Και ενταξει η Vodafone εδωσε αρκετα κομματια, τι να πουν και τα μελη με τις παραγγελιες στη Wind ,εκει θα επρεπε να τους παρουν με τις πετρες

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με το ΥΓ σου διαφωνω απολυτα!

Η συγκριση και η προσπαθεια ολων πρεπει να γινεται κοιταζοντας τα καλα/καλυτερα και όχι χειρότερες περιπτώσεις. Δεν θα παμε ποτε μπροστα με τέτοιες λογικες που λενε και περνανε το μηνυμα εμμέσως "μια χαρα είναι δεν βαριεσαι, κοιτα και τα χειροτερα"!

• Like 4
Δημοσ.

Αμα χρειαζόταν τοση πιεση και απειλες για μια πληρωμενη παραγγελια ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ πριν εξαντληθει το στοκ υποτίθεται και με τοσα τηλεφωνα και διαβεβαιωσεις οτι ερχεται , να με συγχωρείτε αλλα δεν βλέπω να παμε μπροστά ....

Δημοσ.

υ.γ.Και ενταξει η Vodafone εδωσε αρκετα κομματια, τι να πουν και τα μελη με τις παραγγελιες στη Wind ,εκει θα επρεπε να τους παρουν με τις πετρες

Όχι, εμάς της Wind είχε λίγες σχετικά ακυρώσεις. Μας έχουν πεθάνει στις αναβολές, αλλά όχι στις ακυρώσεις.

Οπότε δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε τέτοια σύγκριση ακόμα.  ^_^

Δημοσ.

Οσοι "παραπονιεστε" για κιτρινιλες ή να γκριζαρει το λευκο.....

εγω τι να πω??

503 παρτιδα ,vodafone VOR , με μονη ταινια της vodafone...

δεν παιζει αντικατασταση μου ειπαν επειδη δεν υπαρχει αποθεμα...τουλαχιστον μου προσεφεραν τα χρηματα πισω...

ΥΓ το αφησα στο καταστημα...λετε με κανα restart ή αναβαθμιση να στρωσει?? :-D

post-159637-0-04921800-1431769410_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...