Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το κάνει ακόμα πιο τούβλο απ' ότι είναι το τηλέφωνο;

Είναι απ' τα πρώτα τηλέφωνα που σκέφτομαι σοβαρά να μην του βάλω θήκη, να το χαρώ :P

Δημοσ.

Το αισθάνομια καλύτερα στο χέρι με την θήκη και δεν έχω τον φόβο φυσικά να μην πέσει. Δεν αλλάζω κινητά κάθε χρόνο οπότε θέλω να αντέξει. Το κινητό είναι ήδη μεγάλο οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Τελικα με ειδοποιησαν και εμενα Παρασκευη απο καταστημα που αρχικα μου το ειχαν ακυρωσει οτι εψαξαν και εφεραν 1 κομματι και πηγα χθες και παρελαβα...Να λεμε και τα θετικα και απο φαινεται απο τη γενικοτερη κινηση στο forum δοθηκαν αρκετα κινητα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν συμπεριλάβεις όσους επιβεβαιώσαμε εδώ ότι παραλάβαμε ΚΑΙ όχι μονο, ναι δόθηκαν αρκετά.

Να δούμε και από την Wind τι θα δοθεί... ;)

Δημοσ.

θήκη quick cirle gia lg flex 2 στα 33€, επόμενη τιμή 56€

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=181576

Την εχω παραλαβει ηδη .. τα σπαει ... κοιταζα απο μερια ebay αλλα δεν αξιζε κατι εκτος απο την nillkin που αναφερθηκε πιο πριν ...συγκριτικα με τα υπολοιπα καταστηματα ειναι καλη τιμη αν θυμαμαι καλα και το eshop την εχει σε αυτη τη τιμη αλλα και το amazon uk μαζι με μεταφορικα καπου εκει βγαινει ... πρωτη φορα δινω τοσα για θηκη  :ph34r:

Δημοσ.

Εμενα ηταν παρτιδα 504 και Κορεα..Και αλλο ενα που ειδα μπροστινου παιδιου που αγοραζε το ιδιο ηταν

Δημοσ.

Εμενα ηταν παρτιδα 504 και Κορεα..Και αλλο ενα που ειδα μπροστινου παιδιου που αγοραζε το ιδιο ηταν

Branded?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...