athanaso77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ήταν και η cosmote στο κόλπο της προσφοράς με ελάχιστα κομμάτια...
germants Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ήταν και η cosmote στο κόλπο της προσφοράς με ελάχιστα κομμάτια... Αυτο ακριβως, απο cosmote η ποαραγγελια Για του λογου το αληθες επισυναπτεται φωτο
anta_n Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγω πάντως το iPhonακι μου το πήρα, κυρία! Προφανως και προσπαθούν να δείξουν καλό πρόσωπο ρίχνοντας τις τιμές για ελαχιστα ομως κομματια.
searius Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οσοι παραλαβατε flex 2 ηταν ρουμανικα ? Και το δικό μου ελληνικό βοντα
sotiriadisc Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 πριν λιγο με πηραν τηλεφωνο απο το καταστημα ελληνικου για να παω να παρω το flex2 ... μαγεια τελικα η vodafone εξυπηρετησε σωστα τους πελατες της ... η wind για να δουμε ... (εμενα μου εριξε ακυρο βεβαια) αλλα ακομα περιμενει κοσμος
manan Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Και εγώ απο περιέργεια μίλησα τη Δευτέρα με γνωστό σε κατάστημα Vodafon Χαλκίδα και μου είπε θα μου φέρει 1 κομμάτι τη Παρασκευή. Όπερ και εγένετο! Το κινητάκι είναι πολύ ωραίο, και παρ όλο που είμαι κακομαθημένος με hi end συσκευές θέλω να πω πως αν μαζέψουν λίγο τη τάση να ανεβάζει θερμοκρασία τότε είναι μια χαρά συσκευή. Στα 300-350 δε μόνο ευρώ είναι ευκαιρία. Στα 400 καλή αγορά για οποιον του αρέσει σα συσκευή, αλλά στα 500 και πάνω που το δίνουν δε θα το έπαιρνα.
Federer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μπορεί κάποιος από vodafone να πει τι ταινία ασφαλείας έχει το κινητό; διάφανη με σήμα vodafone ή μια άσπρη που λέει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί; Επίσης δικαιολογείται κόκκος σκόνης με φουσκάλα κάτω από την εργοστασιακή ζελατίνα;
x_vagos_x Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Με G Flex2 από Vodafone, εμένα είχε το λευκό seal (με το serial number, χώρα προέλευσης κτλ) το οποίο ήταν παραβιασμένο, και το στρογγυλό διάφανο sticker με το λογότυπο της Vodafone. Νομίζω δεν δικαιολογείται η σκόνη+φουσκάλα. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο σε σφραγισμένη συσκευή (κάτι που προφανώς η δική μας δεν ήταν...)
Federer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μάλιστα...Γιατί η vodafone που έδωσε το κινητό μου σε αλλον(!!!) προσπάθησε να μου πάσαρει μια τέτοια συσκευή (που βρήκε λέει σε άλλο κατάστημα) αλλά δεν την δέχτηκα φυσικά. Τελικά μετά από mail στα κεντρικά της vodafone με πήραν τηλέφωνο και είπαν θα μου στείλουν ένα flex 2 από Δευτέρα 2
x_vagos_x Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ναι, διάβασα για το θέμα σου στο topic της Vodafone... Καλά έκανες που δεν το δέχτηκες. Αλλά θέλει γερό στομάχι για να τους παλέψεις. Καλά ξεμπερδέματα ρε man.
adtakhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καμιά καλή θήκη για το Nexus 6 έχει να προτείνει κανείς ? Σήμερα το παρέλαβα από τον φίλο thymamai που προθυμοποιήθηκε να το δώσει ! Εξαιρετική συσκευή ! Σε σύγκριση με τα NOTE 3 και NOTE 4 καθώς και το SONY Z3 φίλων που έκανα στα γρήγορα το πρωί , είναι α) Ποιοτικότερο, ειδικά από τα note ! β) Φαίνεται στιβαρότερο σαν συσκευή / κατασκευή. γ) Εχει καλύτερα ηχεία ! Απίστευτα καλά και δυνατά ηχεία. δ) Καλύτερη κάμερα . ε) Παιρνει κατευθείαν την 5,1 έκδοση με τον NOTE 4 να παίρνει την 5.01 . --------------------------------------------------------------------------------------------------- Για εμένα είναι ότι καλύτερο για έναν που δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος του. Αυτό που θα ήθελα να δω και δεν το γνωρίζω ακόμα είναι την αυτονομία της μπαταρίας ! 1
de_thymamai Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καμιά καλή θήκη για το Nexus 6 έχει να προτείνει κανείς ? Σήμερα το παρέλαβα από τον φίλο thymamai που προθυμοποιήθηκε να το δώσει ! Εξαιρετική συσκευή ! Σε σύγκριση με τα NOTE 3 και NOTE 4 καθώς και το SONY Z3 φίλων που έκανα στα γρήγορα το πρωί , είναι α) Ποιοτικότερο, ειδικά από τα note ! β) Φαίνεται στιβαρότερο σαν συσκευή / κατασκευή. γ) Εχει καλύτερα ηχεία ! Απίστευτα καλά και δυνατά ηχεία. δ) Καλύτερη κάμερα . ε) Παιρνει κατευθείαν την 5,1 έκδοση με τον NOTE 4 να παίρνει την 5.01 . --------------------------------------------------------------------------------------------------- Για εμένα είναι ότι καλύτερο για έναν που δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος του. Αυτό που θα ήθελα να δω και δεν το γνωρίζω ακόμα είναι την αυτονομία της μπαταρίας ! de_thymamai είπαμε... 5
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σήμερα το παρέλαβα από τον φίλο thymamai που προθυμοποιήθηκε να το δώσει ! de_thymamai είπαμε... "Άλλος εχει τ' ονομα κι άλλος τη χαρη..." :lol: 9
hasiotis_john Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Παρέλαβε σήμερα ένας φίλος μου ένα φλεξ, ήταν παραβιασμένες οι ταινίες ασφαλείας και δεν δούλευε το ηχείο...Μονολογούσε πως γι' αυτό τα δίνουν τόσο, αλλά εντάξει του είπα πως απλά ήταν γκαντέμης και έπεσε στην περίπτωση! Σε όλους θα μπορούσε να συμβεί! Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι πως και σε αυτόν είχε φουσκάλες με σκονίτσες στην οθόνη και εννοείτε πως κάποιος είχε βάλει το χέρι! Απ ' ότι είδα είναι άλλος ένας από πάνω με το ίδιο θέμα! Αν μαζευτούν και άλλοι, τότε δεν μιλάμε για απλή γκαντεμιά! Σκεφτείτε πόσοι θα το πάρουν και θα νομίζουν πως είναι φυσιολογικό! * Οι κατέχοντες του αθλήματος γνωρίζουμε ότι αυτό γίνεται ΜΟΝΟ αν την βγάλεις και την τοποθετήσεις ξανά! Εργοστασιακά ... ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Του είπα να το επιστρέψει με DOA! Ελπίζω να την βγάλει καθαρή και να μην χρειαστεί υπογλώσσια! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σήμερα με ειδοποίησαν (εφόσον φυσικά τους πήρα για 10η φορά) οτι είχε έρθει και το δώσανε αλλού (!!!!), σε πελάτη που πήγε αυθημερόν απο εκεί (!!!!!!!!!!!). άπειρα μπινελίκια και μετά "αχ συγγνώμη άλλον ήθελα να βρίσω κι έβρισα εσάς..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις