x_vagos_x Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καμιά θήκη που να μου αρέσει δεν βρήκα όμως. Η μόνη που μου φάνηκε ανεκτή στο μάτι ήταν αυτή http://www.ebay.com/itm/221728360302?var=520571925113 Στο Βρετανικό eBay έχει ακόμα λιγότερες... Αυτή είναι όντως ωραία.
wakabanka Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ετσι ηταν και εμενα, εγω δεν το εσφαξα αλλα το τραβηξα και παρατηρησα το κοψιμο του δευτερου αυτοκολλητου Και εμένα έτσι ήταν. Ρουμάνικη συσκευή με 2 αυτοκόλλητα το κάτω παραβιασμένο Από γνωστό που δουλεύει σε μεγάλη αλυσίδα (που παίρνει μόνο από την επίσημη αντιπροσωπεία/εισαγωγέα) πολλές παρτιδες κινητών της LG έρχονται έτσι στα καταστήματα.Ίσως τα ανοιγούν για να βάλουν ελληνικες οδηγίες, και έπειτα τα ξανασφραγίζουν με δεύτερο αυτοκόλλητο ασφαλείας. 1
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παιδιά το GFlex 2 είναι branded με logo και εφαρμογές της Voda?
Passionate Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μόνο το logo της voda στην εκκίνηση και μια εφαρμογή για update τις voda είδα όλα κι όλα. 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αλλά μπορείς να φλασάρεις unbranded rom. Απλά δεν ξέρω πώς την επαναφέρεις την branded.
th3rul3r Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παδια παρελαβα το φλεξ 2 στα ελληνικα ηταν το κινητο και σφραγισμενο το πηρα 269,10 με φοιτιτικο και απλα εκαναν εκδοση ενος δευτερου χαρτιου που κρατησαν εκεινοι και η αποδειξη ελεγε 299!!
alucard82 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 γεια οσους δεν μπορουν να περιμενουν για θηκη απο ebay,η ιδια θηκη που ανεφερε πριν το παλικαρι κουμπωνει τελεια στο κινητο,την εχω βαλει και εγω στο δικο μου,την πηρα απο εδω http://www.extreme-mobile.gr/search?q=lg+flex+2 ,στην διπλασια τιμη βεβαια ,απλα το καταστημα ειναι ελληνικο
Kenichi Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 γεια οσους δεν μπορουν να περιμενουν για θηκη απο ebay,η ιδια θηκη που ανεφερε πριν το παλικαρι κουμπωνει τελεια στο κινητο,την εχω βαλει και εγω στο δικο μου,την πηρα απο εδω http://www.extreme-mobile.gr/search?q=lg+flex+2 ,στην διπλασια τιμη βεβαια ,απλα το καταστημα ειναι ελληνικο φιλε να ρωτησω του φορας και tempered glass?Εχεις ιδεα αν glass για g3 κουμπωνει σε flex?Διαβασα σε κατι ξενα φορουμ οτι δεν εχει θεμα και κολλαει ας μην κανει την καμπυλη το γυαλι. Ξερεις κατι?
alucard82 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 μονο screen protector,θα σε γελασω για tempered glass απο g3,εχει βγει ομως tempered glass για lg flex 2 http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Amazing-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protectors-For-LG-G-Flex-2-H959-/161642219828?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25a2a08934
runner69 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πρωτη φορα βλεπουμε δηλαδη μεγαλη εταιρια να δινει προιοντα που δεν εχουν περασει απο την ελληνικη αντιπροσωπεια-εισαγωγεα. 1
Federer Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εμένα δικιά μου παραγγελία είχε αποσταλεί απο vodafone στο κάταστημα της γειτονιάς μου απο Δευτέρα. Τους είχα πάρει τηλέφωνο δευτέρα, τρίτη, τετάρτη, πέμπτη πρωι-απογευμα κάθε μέρα. Η απάντηση τους; "δεν έχει έρθει ακόμα,θα σας ενημερώσουμε" Σήμερα με ειδοποίησαν (εφόσον φυσικά τους πήρα για 10η φορά) οτι είχε έρθει και το δώσανε αλλού (!!!!), σε πελάτη που πήγε αυθημερόν απο εκεί (!!!!!!!!!!!). Θα ψάξουνε λέει μπας και βρουν πουθενά απόθεμα. Φυσικά επικοινώνησα με Vodafone να επιληφθούν επι του θέματος..αλλα όλοι ξέρουμε και που πήγε το κινητό και τι θα πάρω
tigersgate6 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εμένα δικιά μου παραγγελία είχε αποσταλεί απο vodafone στο κάταστημα της γειτονιάς μου απο Δευτέρα. Τους είχα πάρει τηλέφωνο δευτέρα, τρίτη, τετάρτη, πέμπτη πρωι-απογευμα κάθε μέρα. Η απάντηση τους; "δεν έχει έρθει ακόμα,θα σας ενημερώσουμε" Σήμερα με ειδοποίησαν (εφόσον φυσικά τους πήρα για 10η φορά) οτι είχε έρθει και το δώσανε αλλού (!!!!), σε πελάτη που πήγε αυθημερόν απο εκεί (!!!!!!!!!!!). Θα ψάξουνε λέει μπας και βρουν πουθενά απόθεμα. Φυσικά επικοινώνησα με Vodafone να επιληφθούν επι του θέματος..αλλα όλοι ξέρουμε και που πήγε το κινητό και τι θα πάρω To εχουμε τονισει αρκετες φορες ρε παιδια ποτε τις παραγγελιες σας οταν ειναι προσφορες αυτου του μεγεθους για παραλαβη σε καταστημα .... αφου ξερουμε τι παιζει οπως και να εχει φιλε ευχομαι να βρεις το δικιο σου αν και καλο ειναι να κρατας μικρο καλαθι ... δυστηχως ετσι ειναι ...
panosfl22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εμενα ηταν ελληνικοτατο... απο cosmote! ?????????????? απο vodafone και ηταν cosmote??????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις