Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκυρο και σε μένα Ιωνίας Ηράκλειο κρητης για τι g flex 2. Και σε ολους όσους παράγγειλαν απο το συγκεκριμένο καταστημα, λάθος απο τ κεντρικά ηταν η απάντηση και ενα συγνώμη.

Δημοσ.

Χθες ελαβα εμαιλ απο Vodafone και το παρελαβα σημερα απο καταστημα Νεας Ιωνιας.

Ειχα παραγγειλει στις 1/5   στις 9 το πρωι ,2 κομματια Nexus με διαφορα 10 λεπτων σε 2 διαφορετικες παραγγελιες(ο νομος των πιθανοτητων)

Παρελαβα την 2η και εκκρεμει η 1η .

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις το δεύτερο, στείλε μου! Ευχαριστώ

Τρολαρεις η .......; Τι έχει πει ο admin τόσες φορες; Σου είναι δύσκολο να καταλαβεις απλα Ελληνικα; Ξεκολατε με τις συναλλαγές και απλα πείτε σχετικα με το θέμα,

Απο Ηράκλειο σήμερα παρελαβε κανεις ρε παιδιά;

Δημοσ.

Εγώ είχα παραγγείλει 2 nexus(1 παραλαβή από κατάστημα κι ένα στο σπίτι). Και τα 2 ήρθαν, το 1ο προχθές και το τρέναρα μέχρι σήμερα, ώσπου το ακύρωσα(λόγω παραγγελίας από wind) και το 2ο ήρθε σήμερα στο κατάστημα που θα πάω να το πάρω Σάββατο μπας και γίνει το θαύμα με τη wind(που δε νομίζω, γιατί τους κόβω για λαμόγια που απλά θέλησαν να κάνουν ζημιά στη vodafone). Όπως και να χει, η vodafone φέρθηκε άψογα και στις 2 παραγγελίες και θα συνεχίσω φυσικά να είμαι πελάτης της, αλλά στους άλλους, ούτε απέξω δεν ξαναπερνάω, άσχετα τελικά αν δώσουν σε 5-10 για τα μάτια του κόσμου

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγω παρελαβα εχθες ενα lg flex 2 με παραλαβη απο καταστημα Μενιδιου.

Στο καταστημα δεν προσεξα οτι:

Α) Η συσκευη ηταν ρουμανικη (κωδικος VDR)

Β )Ειχε ανοιχτει η συσκευασια και ειχαν βαλει 2ο αυτοκολλητο για να την ξανασφραγισουν.

Σκεφτομαι να καλεσω τα κεντρικα της Vodafone για να τους αναφερω τα παραπανω για να δω την αντιδραση τους.

Δεν ξερω βεβεα εαν θα βγαλω αποτελεσμα..

Δημοσ.

Κι εμενα το Flex2 ήταν ρουμάνικo, με τα bloatware και την γλώσσα στα Ρουμάνικα.

(το παιδί από τον οποίο το αγόρασα, δεν μου είπε αν ήταν ανοιγμένη η συσκευασία).

Συνεπώς δεν είσαι ο μόνος.

Δημοσ.

Τσέκαρε και αν έχει δύο seals η συσκευή. Εμένα είχε ένα, δεν την κόβω να είχε ανοιχτεί πριν.

Δημοσ.

Τσέκαρε και αν έχει δύο seals η συσκευή. Εμένα είχε ένα, δεν την κόβω να είχε ανοιχτεί πριν.

ειχε αυτοκολλητο μονο απο τη μια πλευρα ενα της vodafone και ενα στρογγυλο απο επανω ...οταν το εσφαξα (επιθυμια να το αντικρισω βλεπεις ) δεν ειδα αν ηταν παραβιασμενο το απο κατω της vodafone...πολυ πιθανο ομως !!! 

Δημοσ.

ειχε αυτοκολλητο μονο απο τη μια πλευρα ενα της vodafone και ενα στρογγυλο απο επανω ...οταν το εσφαξα (επιθυμια να το αντικρισω βλεπεις ) δεν ειδα αν ηταν παραβιασμενο το απο κατω της vodafone...πολυ πιθανο ομως !!! 

Ετσι ηταν και εμενα, εγω δεν το εσφαξα αλλα το τραβηξα και παρατηρησα το κοψιμο του δευτερου αυτοκολλητου.

Τεσπα αφου εχουν και αλλοι ρουμανικη συσκευη θα το προσπερασω...

Δημοσ.

Όου. Αυτό εννοούσατε "δεύτερο αυτοκόλλητο".

Ναι κι εμένα είχε το λευκό και το στρογγυλό της Vodafone, αλλά δεν ξερω το παιδί που μου πούλησε το κινητό αν το πρόσεξε...

Τεσπα, όλοι στο ίδιο παίζουμε, και η εγγύηση ισχύει, don't worry. Έχω πάει Ευρωπαϊκό G3 στην Procordia και ήταν όλα κομπλέ, μη μασάτε.

Δημοσ.

Δεν εχω παει ακομα σπιτι να δω τι ειναι το δικο μου. Αν και στην πραγματικοτητα ελαχιστα με ενδιαφερει αν  το κινητο προοριζοταν για την αγορα της Ρουμανιας απο την στιγμη που ειναι στην ΕΕ και το αγορασα απο την vodafone και οχι καποιο ψιλικατζιδικο.
Btw στην Ρουμανια η ιδια η Vodafone το πουλαει 534€ μαζι με 16αρα καρτα kingston.

Δημοσ.

Και εμένα έτσι ήταν. Ρουμάνικη συσκευή με 2 αυτοκόλλητα το κάτω παραβιασμένο. Αλλά εντάξει αφού μας καλύπτει η εγγύηση δεν με πειράζει. Εγώ το έχω λατρέψει πάντως το κινητό.

Καμιά θήκη που να μου αρέσει δεν βρήκα όμως. Η μόνη που μου φάνηκε ανεκτή στο μάτι ήταν αυτή

http://www.ebay.com/itm/221728360302?var=520571925113 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...