JIMBOAthens Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Flex 2 αν κάποιο παιδί δεν το θέλει...
Balancemour Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει καν το flex στο site της Vodafone. Οπότε αν κάποιος δε το θέλει θα ήμουν υποχρεος το θέλω για προσωπικη χρήση και όχι για να το βάλω αγγελία και να κοροιδεψω συμφορουμιτες... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από Balancemour
tigersgate6 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστα τα νεα λοιπον απο τη μερια μου παραλαμβανω αυριο το flex ... ειχα βαλει για παραγγελια και ενα nexus ναι ναι προλαβα και αυτο ....αλλα δε θα το τιμησω οποιος ειναι απο Αρκαδια και ενδιαφερεται να το παραλαβει στη τιμη της vodafone εννοειτε ... ας επικοινωνησει !!! πουλησα ηδη και το optimus G απο τη παλια προσφορα οποτε μου βγηκε σουπερ ... ευχαριστω τα παιδια που ανοιξαν το θεμα Edit : Μονο σε ατομα απο αρκαδια μιας και δεν μπορω να το παραλαβω εγω το nexus λογω χρηματων οποτε οχι αντικαταβολες κτλ ... προσωρινα κρατημενο απο μελος gpapaiosif Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από tigersgate6
Konstantin77 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 το flex χρωμα titan silver ειναι σε όλους? Η απόδειξη λέει black
x_vagos_x Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 το flex χρωμα titan silver ειναι σε όλους? Η απόδειξη λέει black στην Ελλάδα κυκλοφόρησε μόνο το μαύρο, γνωστό ως Titan Silver. 1
de_thymamai Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι απο vodafone το nexus 6 σε λευκό χρώμα. 349€. Δεν με βόλεψε και δεν θα το κρατήσω τελικά. Το μόνο που έκανα είναι να το ανοίξω για πέντε λεπτά και το ξανάκλεισα. Τίποτα άλλο... Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Περιοχή Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ.
spyvelm7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ευχαριστα τα νεα λοιπον απο τη μερια μου παραλαμβανω αυριο το flex ... ειχα βαλει για παραγγελια και ενα nexus ναι ναι προλαβα και αυτο ....αλλα δε θα το τιμησω οποιος ειναι απο Αρκαδια και ενδιαφερεται να το παραλαβει στη τιμη της vodafone εννοειτε ... ας επικοινωνησει !!! πουλησα ηδη και το optimus G απο τη παλια προσφορα οποτε μου βγηκε σουπερ ... ευχαριστω τα παιδια που ανοιξαν το θεμα Edit : Μονο σε ατομα απο αρκαδια μιας και δεν μπορω να το παραλαβω εγω το nexus λογω χρηματων οποτε οχι αντικαταβολες κτλ ... Φιλε ειμαι απο Καλαματα,με ενδιαφερει το nexus!!αν δεν το εχεις κλεισει καπου στειλε μου!
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το μονο που διαβαζουμε πλεον είναι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και σχολια και αποψεις για αγγελιες για 4η φορα στο τοπικ!Οποιος εχει κατι σοβαρο σχετικο με εξελιξη και επιθυμει να ενημερωνει γράφοντας, ας μου στελνει πμ να το ανοιγω και να ξανακλεινει. 3
Inler Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Λοιπον Σαββατο πρωι εκανα 2 παραγγελιες τηλεφωνικα για το Flex 2 και η απαντηση ηταν αρχικα οτι απο εβδομαδα-Τεταρτη θα ερθουν...Χθες μου ειπαν οτι περιμεναν για σημερα πρωι παραλαβες...Πριν καμια ωρα που πηρα τηλεφωνα μου το ακυρωσαν λεγοντας οτι τους ενημερωσαν για παυση παραγωγης και απουσια αποθεματος στις αποθηκες....Δευτερα πρωι εκανα και αλλη μια παραγγελια τηλεφωνικα με το σκεπτικο οτι καποια μπορει να κατσει....Τηλεφωνησα και σε αυτους και με ενημερωσαν οτι περιμενουν αυριο παραλαβες(με ειχε ενημερωσει απο τη Δευτερα για παραλαβες την Πεμπτη)...Σε ερωτηση οτι αλλα 2 καταστηματα μου το ακυρωσαν μετα απο ενημερωση απο τα κεντρικα μου απαντησε με σιγουρια οτι δεν ξερω για αυτους εμεις κατα 99% θα παραλαβουμε αυριο....Ξαναρωταω ειστε σιγουροι και εδειχνε απολυτη σιγουρια οτι θα παραλαβει αυριο..Του ξαναλεω και οι αλλοι ετσι ελεγαν και τους ακυρωσαν....Τα συμπερασματα δικα σας...Οτι να ναι πραγματικα... 1
KRIKON Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Παιδια Καλησπερα. Προτινω αν ειστε απο Επαρχία καντε ενα κοπο να περάσατε απο τα μαγαζια να ρωτήσετε για αποθεμα. Σημερα γυρισα ολες τις voda,germanos,ote,cosmote και στο τελευταιο cosmote shop ειχε ενα τελευταιο κομματι. ΜΗΝ παρετε να ρωτησετε απο το τηλεφωνο γιατι δεν κοιτανε καν και λενε οχι.Εγω σε αυτο που το βρηκα ειχα παρει τηλ. το πρωι και μου ειπαν οτι δεν εχουν. Επισης σε oσες voda πηγα μου ειπαν να κανω ενα κόπο να περασω και αυριο που θα εχουν παραλαβη .
sotiriadisc Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 γεια σε ολους, λοιπον χτες μου ηρθε μαιλ και μυνημα στο κινητο και σημερα το πρω πηγα στο καταστημα γλυφαδας και πηρα το nexus ...ολα καλα λοιπον με την vodafone . Ακομα επειδη ειχα παρει ενα ακομα nexus που ειχα πληρωσει με paypal και εκανα ακυρωση ολα καλα και με αυτο. Η ακυρωση ολοκλκρωθηκε και ετσι θα γινει πιστωση το ποσο κανονικα σε εμενα .. ευγε λοιπον στην vodafone
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Θα το αφήσω συνεχως ανοικτο το θεμα μιας και φαινεται ότι σημερα εχετε νεοτερα καποιοι. ΜΟΝΟ για αναφορες εξέλιξης. ΟΧΙ αιτήματα/ εκδήλωση ενδιαφεροντος συναλλαγων, ΟΧΙ αλλα ασχετα ποστς παρακαλω.
dimyok Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ακυρο και σε μενα και επισημα με χαρτι παραγγελιας 2/5 σε καταστημα Μαυρολενης Ηρακλειο Κρητης και 40% προκαταβολη για το Νexus στο καταστημα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις