Red21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ιδια εταιρια ειναι με Γερμανο - Cosmote που ανεβηκε για καμια ωρα το πρωι και μετα εξαφανιστηκε λογο ελειψης διαθεσιμοτητας!!!
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τι στο καλο και Γερμανος και Οτε και Wind και Vodafone το ιδιο κινητο στην ιδια τιμη???? Εντολη απο LG και Google εχει πεσει για να διωξουν αυτα τα κινητα?
x_vagos_x Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Λογικό μου ακούγεται για το Nexus. Μεγάλη συσκευή που δεν φεύγει γενικότερα, και ακριβή. Μόλις είδαν πως εξαντλείται όταν μπει σε χαμηλή τιμή, τρέχουν και οι ανταγωνιστές να κάνουν price match να φύγει το στοκ. Δεδομένου πως όλα τα προϊόντα έχουν ένα κύκλο ζωής, πρέπει να τα πουλήσουν πριν να είναι πασέ. 1
alexmm Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 για το νεξους αυτή είναι η τιμή στην οποία έπρεπε να είχε βγει εξαρχής, και τότε θα είχε πουλήσει σε τρελά νούμερα, ακολουθώντας το παράδειγμα των προηγούμενων μοντέλων. Το Ν5 για μένα είναι λαμπρό παράδειγμα σωστής τιμολόγησης μιας συσκευής 2
lampisd Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 παιδια οσοι εχουν και τα 2 ποιο προτιματε?σημερα παρελαβα το flex 2 kai περιμενω και το nexus
alextrela172 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παρελαβα και εγω πριν λίγη ωριτσα. Άψογη η συσκευη,σφραγισμένη Vodafone branded. Μου έβγαλε ήδη 2 software update τα εγκατέστησα. Μισή ώρα ενασχόλησης μαζί του ολα άψογα. Κράτημα στο χέρι παρά πολυ βολικό,οθονη πολυ καλή,κατασκευή απο άκρη εις ακρην στη πένα!! Δεν ζεστάθηκε παρά μονο στα 2 απανωτά update ελαφρώς που εκανα στιγμιαία και μετά επανέλθει σε ήρεμα κρύα νερά. 3
Passionate Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ακριβώς ίδια εμπειρία έχω και εγώ. Το έχω ήδη λατρέψει.
Red21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Σφραγισμενο μονο απο την μια πλευρα ομως βλεπω alextrela το ιδιο ηρθε και σε εμενα...αλλα νομιζω ετσι ειναι εργοστασιακα!!
gpapaiosif Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 παιδια οσοι εχουν και τα 2 ποιο προτιματε?σημερα παρελαβα το flex 2 kai περιμενω και το nexus Και τα δύο χτυπήσες? Αν μείνεις ικανοποιημενος από το φλεξ σε απαλλασω ευχαρίστως από το νεξους ως παραχώρηση παραγγελίας για να μη παρεξηγηθώ κιόλας
Metaksas Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγω με το flex 2 είδα τεστ με 38κ είδα τεστ και με 54κ. Πφφφ
x_vagos_x Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ρε δεν τα παίρνουμε για να κάνουμε speedtests. Παίξτε εκεί πέρα κανα παιχνίδι να δείτε αν κολλάει/ζεσταίνεται
johnnyf95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν υπάρχει κάποιος απο Ηράκλειο Κρήτης που άλλαξε γνώμη για κάποια απο τις συσκευές ας στείλει μηνυμα
posymeon Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν υπαρχει καποιος απο Βολο που πηρε το flex και δεν το θελει τελικα ας στειλει ενα pm
Konstantin77 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 παρέλαβα και εγώ και περιμένω και το 2 flex με ταχυδρομείο που όμως έχει κολλήσει στο ότι έχω ζητήσει αλλαγή από αντικαταβολή σε πιστωτική. Το 2 είναι ήδη κρατημένο αλλά θα νημερώσω αν κάτι παραμείνει αδιάθετο (300 ευρώ κτλπ κτλπ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις