Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδια εταιρια ειναι με Γερμανο - Cosmote που ανεβηκε για καμια ωρα το πρωι και μετα εξαφανιστηκε λογο ελειψης διαθεσιμοτητας!!!

Δημοσ.

Τι στο καλο και Γερμανος και Οτε και Wind και Vodafone το ιδιο κινητο στην ιδια τιμη???? Εντολη απο LG και Google εχει πεσει για να διωξουν αυτα τα κινητα? :P

Δημοσ.

Λογικό μου ακούγεται για το Nexus.

Μεγάλη συσκευή που δεν φεύγει γενικότερα, και ακριβή.

Μόλις είδαν πως εξαντλείται όταν μπει σε χαμηλή τιμή, τρέχουν και οι ανταγωνιστές να κάνουν price match να φύγει το στοκ.

Δεδομένου πως όλα τα προϊόντα έχουν ένα κύκλο ζωής, πρέπει να τα πουλήσουν πριν να είναι πασέ. :P

• Like 1
Δημοσ.

για το νεξους αυτή είναι η τιμή στην οποία έπρεπε να είχε βγει εξαρχής, και τότε θα είχε πουλήσει σε τρελά νούμερα, ακολουθώντας το παράδειγμα των προηγούμενων μοντέλων. Το Ν5 για μένα είναι λαμπρό παράδειγμα σωστής τιμολόγησης μιας συσκευής

• Like 2
Δημοσ.

Παρελαβα και εγω πριν λίγη ωριτσα.

Άψογη η συσκευη,σφραγισμένη Vodafone branded.

Μου έβγαλε ήδη 2 software update τα εγκατέστησα.

Μισή ώρα ενασχόλησης μαζί του ολα άψογα.

Κράτημα στο χέρι παρά πολυ βολικό,οθονη πολυ καλή,κατασκευή απο άκρη εις ακρην στη πένα!!

Δεν ζεστάθηκε παρά μονο στα 2 απανωτά update ελαφρώς που εκανα στιγμιαία και μετά επανέλθει σε ήρεμα κρύα νερά.

post-235346-0-46299000-1430847078_thumb.jpg

post-235346-0-47213600-1430847117_thumb.jpg

post-235346-0-60564000-1430847156_thumb.jpg

post-235346-0-34568200-1430847191_thumb.jpg

post-235346-0-47904200-1430847229_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Σφραγισμενο μονο απο την μια πλευρα ομως βλεπω alextrela το ιδιο ηρθε και σε εμενα...αλλα νομιζω ετσι ειναι εργοστασιακα!!

Δημοσ.

παιδια οσοι εχουν και τα 2 ποιο προτιματε?σημερα παρελαβα το flex 2 kai περιμενω και το nexus

Και τα δύο χτυπήσες? Αν μείνεις ικανοποιημενος από το φλεξ σε απαλλασω ευχαρίστως από το νεξους ως παραχώρηση παραγγελίας για να μη παρεξηγηθώ κιόλας

Δημοσ.

Ρε δεν τα παίρνουμε για να κάνουμε speedtests.

Παίξτε εκεί πέρα κανα παιχνίδι να δείτε αν κολλάει/ζεσταίνεται :P

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιος απο Ηράκλειο Κρήτης που άλλαξε γνώμη για κάποια απο τις συσκευές ας στείλει μηνυμα

Δημοσ.

παρέλαβα και εγώ και περιμένω και το 2 flex με ταχυδρομείο που όμως έχει κολλήσει στο ότι έχω ζητήσει αλλαγή από αντικαταβολή σε πιστωτική. Το 2 είναι ήδη κρατημένο αλλά θα νημερώσω αν κάτι παραμείνει αδιάθετο (300 ευρώ κτλπ κτλπ).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...