driverpit Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγω παντως σημερα παρελαβα κανονικοτατα το G Flex 2 στην Κρητη....... Καλοδούλευτο!!! 2
Red21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ρε σεις κατι ειχε πει καποιος πριν 2-3 μερες οτι μπορεις να περασεις και -10% απο φοιτητικο cu.....ισχυει τελικα??
x_vagos_x Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αλλού το παίρνανε, αλλού όχι, απ' ότι διαβάζαμε. Μην περιμένεις σαφή απάντηση
papadsp Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν κάποιος θέλει να δώσει το FLEX ας επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ.
Red21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 G Flex 2 και Nexus 6 εξαφανιστηκαν απο το σιτε της vodafone!!!! Αυτο σημαινει οριστικο τελος διαθεσιμοτητας μαλλον!! http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false
leo06 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 αν κάποιος (απο Πάτρα και μονο*) ενδιαφέρεται για το gflex ας στείλει πμ να πάει να παραλάβει*(μεχρι το απόγευμα το κρατα το μαγαζι σε αναμονη και παραλαβη δεχεται μονο από εκει) εedit:δόθηκε στον jimoleondi
Waterlo Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μιας και βλέπω ότι πουλάνε ακόμα το G2 δεν το βγάζουν με κανα 200άρι να μη μείνει ούτε ένα Αν μας ακούει κανείς ιδέες δίνω 1
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έτυχε και στο δρόμο μου πέτυχα μια vodafone. Mπήκα από περιέργεια να ρωτήσω για το Flex 2 (όχι ότι με ενδιαφέρει σαν συκευή ειδικά με την κυρτότητα που έχει). Με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ούτε θα φέρουν καθώς η LG τους ενημέρωσε ότι σταμάτησε την παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής.
Red21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ... ...Ρε παιδια σταματηστε τον σχολιασμο των αγγελιων.....απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ.....το εχει πει 10 φορες ο matrixx θα κλειδωσει το θεμα και ειναι κριμα!!! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από matrixxx 4
giorginho Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Από Vodafone Χολαργού άφαγα άκυρο για Flex 2, με την παραγγελία να έχει γίνει τηλεφωνικά ,μόλις βγήκε η προσφορά .. Επικαλέστηκαν τα γνωστά.. H Προσφορα βγηκε πρωτομαγια 7:30 το πρωι. Ηταν ανοιχτο το καταστημα τοτε; Παντως ειπαμε και μαλλιασε το... πληκτρολογιο μας για vodafone ΟΧΙ παραδοση σε καταστημα, μονο με κουριερ απευθειας στη διευθυνση σου! Έτυχε και στο δρόμο μου πέτυχα μια vodafone. Mπήκα από περιέργεια να ρωτήσω για το Flex 2 (όχι ότι με ενδιαφέρει σαν συκευή ειδικά με την κυρτότητα που έχει). Με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ούτε θα φέρουν καθώς η LG τους ενημέρωσε ότι σταμάτησε την παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής. Τα ιδια ελεγαν και με το lg optimus G. Να δουμε αν θα τραβηξει το ιδιο μακρια και φετος η βαλιτσα...
Balancemour Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 αν κανεις εχει GFLEX 2 σε κρατηση και δε το θελει ας με ενημερώσει! ευχαριστω!
alexisgt Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν κάποιος θέλει να παραχωρήσει δικαίωμα αγοράς για Nexus 6, ας μου στείλει ένα πμ.
Passionate Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μόλις παρέλαβα το G flex 2 από γενική ταχυδρομική. Ευχαριστώ πολύ τον ts. 1
isosnai Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια το πρωι ειχα παει στον οτε στην παλληνη για εναν λογαριασμο εκει μου ειπαν οτι ειχαν σε προσφορα το flex στα 299.Δεν ρωτησα για διαθεσιμοτητα λαθος.Οποιος το θελει ας κανει μια βολτα απο τα καταστηματα τις περοχης του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις