Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις κατι ειχε πει καποιος πριν 2-3 μερες οτι μπορεις να περασεις και -10% απο φοιτητικο cu.....ισχυει τελικα??

Δημοσ.

Αλλού το παίρνανε, αλλού όχι, απ' ότι διαβάζαμε.

Μην περιμένεις σαφή απάντηση :P

Δημοσ.

αν κάποιος (απο Πάτρα και μονο*) ενδιαφέρεται για το gflex ας στείλει πμ να πάει να παραλάβει

*(μεχρι το απόγευμα το κρατα το μαγαζι σε αναμονη και παραλαβη δεχεται μονο από εκει)

εedit:δόθηκε στον 

jimoleondi
Δημοσ.

Μιας και βλέπω ότι πουλάνε ακόμα το G2 δεν το βγάζουν με κανα 200άρι να μη μείνει ούτε ένα :P  
Αν μας ακούει κανείς ιδέες δίνω :P

• Like 1
Δημοσ.

Έτυχε και στο δρόμο μου πέτυχα μια vodafone. Mπήκα από περιέργεια να ρωτήσω  για το Flex 2 (όχι ότι με ενδιαφέρει σαν συκευή ειδικά με την κυρτότητα που έχει). Με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ούτε θα φέρουν καθώς η LG τους ενημέρωσε ότι σταμάτησε την παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

...

Ρε παιδια σταματηστε τον σχολιασμο των αγγελιων.....απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ.....το εχει πει 10 φορες ο matrixx θα κλειδωσει το θεμα και ειναι κριμα!!! Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 4
Δημοσ.

Από Vodafone Χολαργού άφαγα άκυρο για Flex 2, με την παραγγελία να έχει γίνει τηλεφωνικά ,μόλις βγήκε η προσφορά .. Επικαλέστηκαν τα γνωστά..

H Προσφορα βγηκε πρωτομαγια 7:30 το πρωι. Ηταν ανοιχτο το καταστημα τοτε;

Παντως ειπαμε και μαλλιασε το... πληκτρολογιο μας για vodafone ΟΧΙ παραδοση σε καταστημα, μονο με κουριερ απευθειας στη διευθυνση σου!

Έτυχε και στο δρόμο μου πέτυχα μια vodafone. Mπήκα από περιέργεια να ρωτήσω  για το Flex 2 (όχι ότι με ενδιαφέρει σαν συκευή ειδικά με την κυρτότητα που έχει). Με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ούτε θα φέρουν καθώς η LG τους ενημέρωσε ότι σταμάτησε την παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής.

Τα ιδια ελεγαν και με το lg optimus G. Να δουμε αν θα τραβηξει το ιδιο μακρια και φετος η βαλιτσα...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια το πρωι ειχα παει στον οτε στην παλληνη για εναν λογαριασμο εκει μου ειπαν οτι ειχαν σε προσφορα το flex στα 299.Δεν ρωτησα για διαθεσιμοτητα λαθος.Οποιος το θελει ας κανει μια βολτα απο τα καταστηματα τις περοχης του

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...