Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Υπενθυμίζω:

Εδώ (ενότητες) δεν μιλάμε για πωλήσεις. Μονο για παραχωρήσεις παραγγελίας ή παραχώρηση στην τιμή αγοράς 100%. Οποιο σχετικο ποστ δεν αναφέρει ρητά κάτι τετοιο θα φεύγει. Το φόρουμ απαγορεύει ρητά την ανάρτηση αγγελίας εκτος του ειδικου χωρου των αγγελιών.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια για να μην τρελενεσται τζαμπα αυτο ειναι μαρκετικο κολπο.Αντε ναχουν 10 συσκευες σε ολη την Ελλαδα.Δεν ειναι τυχαιο οτι οπου το ψαξεις δεν υπαρχει σε αποθεμα πουθενα.Ψαξτε και θα δειτε.Αν ειναι δυνατον να το δωσουν πιο φθηνα και απο το προηγουμενο μοντελο.Μη τρελαθουμε.Μακαρι να γηνοταν ενοειται!! Κραχτες για να πετηχουν αυτο που πετηχαν.Να ακουστουνε και να τραβηξουν τη προσοχη του κοσμου

Δημοσ.

Λοιπον παιδια για να μην τρελενεσται τζαμπα αυτο ειναι μαρκετικο κολπο.Αντε ναχουν 10 συσκευες σε ολη την Ελλαδα.Δεν ειναι τυχαιο οτι οπου το ψαξεις δεν υπαρχει σε αποθεμα πουθενα.Ψαξτε και θα δειτε.Αν ειναι δυνατον να το δωσουν πιο φθηνα και απο το προηγουμενο μοντελο.Μη τρελαθουμε.Μακαρι να γηνοταν ενοειται!! Κραχτες για να πετηχουν αυτο που πετηχαν.Να ακουστουνε και να τραβηξουν τη προσοχη του κοσμου

Κανεις λαθος. Τα ιδια λεγατε και πριν ενα μιση χρονο, οταν μοιρασαν εκατονταδες συσκευες LG G σε τιμη κλοπη (129 ευρω). Απλά παντα καποιοι θα βρισκονται να κραζουν, να φωναζουν, να σκιζουν τα ρουχα τους.

Πρεπει καποια στιγμη να χωνεψουμε οτι δεν υπαρχει παντα δρακος στο παραμυθι, ετσι ειναι οι προσφορες, οποιος προλαβει προλαβε, και ευχομαι να εχουν οσο το δυνατον περισσοτερες συσκευες για να βολεψουν ολη τη ζητηση, πραγμα που επισης ειναι ανεφικτο/αδυνατο. Τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη.

Αν δηλαδη αποδεδειγμενα παραλαβει πληθος κοσμου τις συσκευες που παρηγγειλε, και αρα η προσφορα ειναι αληθινη, ευχομαι να γλιτωσουμε τα μεθεόρτια (εννοωντας τις φωνες και τις οργισμενες μηνησεις) :)

• Like 3
Δημοσ.

Εγω επειδη δεν ειχα επικοινωνια απο αυτους πηρα τηλεφωνο και μου επιβεβαιωσαν την παραγγελια(Lg) και η παραλαβη αναμενεται στις επομενες 2-3 μερες.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθει σε αυτο το topic ή να δημιουργηθει καινουργιο..εκτος απο το flex2,price match εχει γινει και στο iphone 6 16gb-589E,iphone 6 64gb-687e,note 4 edge-599e,xperia z3-499e,galaxy s5-399e και φυσικα στο flex 2-299e...βεβαια οποιος προλαβει

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθει σε αυτο το topic ή να δημιουργηθει καινουργιο..εκτος απο το flex2,price match εχει γινει και στο iphone 6 16gb-589E,iphone 6 64gb-687e,note 4 edge-599e,xperia z3-499e,galaxy s5-399e και φυσικα στο flex 2-299e...βεβαια οποιος προλαβει

Παιδες εγω για το flex μόλις έφαγα ακυρο.. Λέει ότι εξαντηληθηκε από χθες.. Οτι να ναι νομίζω.. Τεσπα ξαναλέω αν κάποιος θέλει να παραχωρήσει την παραγγελία του εδώ είμαι!!!

Δημοσ.

Παιδες εγω για το flex μόλις έφαγα ακυρο.. Λέει ότι εξαντηληθηκε από χθες.. Οτι να ναι νομίζω.. Τεσπα ξαναλέω αν κάποιος θέλει να παραχωρήσει την παραγγελία του εδώ είμαι!!!

Από το γερμανό το άκυρο; Πότε εξαντλήθηκε; Σήμερα άλλαξαν τη τιμή και εξαντλήθηκε χτες...;

Δημοσ.

Από το γερμανό το άκυρο; Πότε εξαντλήθηκε; Σήμερα άλλαξαν τη τιμή και εξαντλήθηκε χτες...;

Κι όμως... Αυτοί μπορούν.

Δημοσ.

Από Vodafone Χολαργού άφαγα άκυρο για Flex 2, με την παραγγελία να έχει γίνει τηλεφωνικά ,μόλις βγήκε η προσφορά .. Επικαλέστηκαν τα γνωστά..

Δημοσ.

Γενικά έχει μείνει κανένας άλλος που δεν έχει λάβει ενημέρωση ενώ παρήγγειλε κανονικά Παρασκευή; ( Είμαι επαρχία, ελπίζω να είναι αυτό :| )

Δημοσ.

Γενικά έχει μείνει κανένας άλλος που δεν έχει λάβει ενημέρωση ενώ παρήγγειλε κανονικά Παρασκευή; ( Είμαι επαρχία, ελπίζω να είναι αυτό :| )

Και εδώ ακόμα καμία ενημέρωση (επαρχία επίσης), έχοντας πάρει κανονικά το email επιβεβαίωσης.

Κρατάω μια πισινή γιατί έδωσα σαν τηλέφωνο επικοινωνίας το σταθερό του μαγαζιού και χθες το απόγευμα ήταν κλειστό.

Αλλά αν μέχρι το απόγευμα δεν έχουν πάρει τηλέφωνο, θα τους ρίξω εγώ ένα.

Edit:

Εγω παντως σημερα παρελαβα κανονικοτατα το G Flex 2 στην Κρητη.......

Μόλις παρέλαβα και εγώ το nexus 6 (midnight blue), χωρίς καμία επικοινωνία με κανέναν.

Δημοσ.

Εγω παντως σημερα παρελαβα κανονικοτατα το G Flex 2 στην Κρητη.......

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...