Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει κανενας φορτιστης τοιχου(μπριζακι) με εξοδο 2.0Α για ταμπλετ; Σε καλη τιμη

Δημοσ.

Αύριο πρωί 9-12 με το καλό παραλαμβάνω.

Με πήραν πριν λίγη ωριτσα απο Vodafone για να συνεννοηθούμε για την παράδοση.

Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει :P

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Αριστα καλοδουλευτο!!!

Εγω ακομα τιποτα και παρηγγειλα και απο εσενα πιο μπροστα κανονικοτατα με εμαιλ επιβεβαιωσης!!!

Τα ξερω τα χαιρια τους εγω χρονια τωρα!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες αν κάποιος σκέφτεται να ακυρωσει το nexus ας στείλει πρώτα ένα πμ να το παρουμε εμείς που ενδιαφέρομαι και δε προλαβαμε

Δημοσ.

Παντως σημερα το πρωι σε 2 voda πηγα και το ειχε κανονικα για παραγγελια.Τσεκαρε κανενας το site αν αλλαξε και ξαναλαξε η διαθεσιμοτητα?

Δημοσ.

Αριστα καλοδουλευτο!!!<br>Εγω ακομα τιποτα και παρηγγειλα και απο εσενα πιο μπροστα κανονικοτατα με εμαιλ επιβεβαιωσης!!!<br>Τα ξερω τα χαιρια τους εγω χρονια τωρα!!

Θα παραλάβεις κατα 99.9%.

Μην ανησυχείς.

Μήπως ειςαι επαρχία,γιατι εγω είμαι στο λεκανοπέδιο της τσιμεντούπολης:P

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

θα γινω και εγω λιγο spammer αλλα ελπιζω ο φιλτατος matrix να μου δωσει συνχωρεση ... :P

αν δεν θελει καποιος το flex που παρελαβε απο πειραια-αθηνα ενδιαφερομαι (sealed-used) δεν με νοιαζει :)

• Like 2
Δημοσ.

SAR και οθόνη μεγεθος όμως νομίζω το λύνουν. Βέβαια είναι η ανάλυση και οι ενημεώσεις αλλά η ανάλυση είναι λίγο overkill νομίζω.

Δημοσ.

και κάπου εδω μπαίνει το δίλλημα Nexus ή Flex (εφόσον ειναι στα ίδια γκαφρα πλεον...);

Αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος φουλ για nexus.

Ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο με τα μονα μειον το *μεγεθος* και την μπαταρια.Επισης η οθονη ειναι λιγο σκοτεινη αλλα οχι κατι τραγικο.

Δημοσ.

Κι εγώ παιδιά το Nexus ήθελα εξ' αρχής. Και μόνο οι άμεσες αναβαθμίσεις κατ' εμέ είναι πολύ σημαντικές. Συν αυτώ, είναι και πιο ενεργή η υποστήριξη από την κοινότητα σε σχέση με το Flex. Δυο μέρες τώρα που έχω το Flex μόνο root έχει βγει. Ουτε καν απλή μεθοδος να περάσεις stock firmware...

Μόνο μείον για το Nexus είναι οι μεγάλες διαστάσεις για τις οποίες προσωπικά αδιαφορώ.

Δημοσ.

Κοίτα, και οι δυο OLED είναι, αλλά η του Nexus είναι 1440p (6"), ενώ του Flex 1080p (5,5").

Προσωπικά, δεν βλέπω καποια ουσιαστική διαφορά στο Flex ούτε σε σχέση με το Xperia Z3 Compact μου που έχει 720p στις 4,6".

Η διαφορά φαίνεται σε μικρές γραμματοσειρές, που στις μεγαλύτερες αναλύσεις αφιερώνουν περισσότερα pixels και φαίνονται πολύ καθαρά τα αποτελέσματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...