Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη φορά στη ζωή μου, βλέπω eshop που δεν έχει σελίδα για την πορεία της παραγγελίας(ίσως επειδή πρώτη φορά αγοράζω από ελληνικό "μπακάλικο")

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πρώτη φορά στη ζωή μου, βλέπω eshop που δεν έχει σελίδα για την πορεία της παραγγελίας(ίσως επειδή πρώτη φορά αγοράζω από ελληνικό "μπακάλικο")

Σωστος πρεπει να τους παίρνεις τηλεφωνο στο 5ψηφιο για να χρεωνεσαι  4 ευρω το τριλεπτο ...η αλλιως να περιμενεις ποτε θα δεησουν να απαντησουν σε κανενα εμαιλ η να το στειλουν!!

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνεις? Ποια πορεία παραγγελίας? Εδώ τα περισσότερα δεν έχουν καν ενημέρωση αν τελειώσει το αποθεμα.

Δημοσ.

Για αυτο πας απο μαγαζι και καθαρισες. εμενα μ ειπαν πεμπτη στανταρακι, και το λεγανε 2-3 καταστηματα π πηγα οποτε μερα κλειδι ειναι η πεμπτη για ολες τις παραγγελιες μαλλον.

Δημοσ.

Ούτε και εμένα με έχουν παρει κανα τηλέφωνο.

Παρασκευή 8:20 το πρωί εκανα την παραγγελία.

Για τσέκαρετε εδω τι σας λέει εισάγοντας τον κωδικό παραγγελίας.

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTrackingAnonymous.action#

Εμένα μου λέει "εκκρεμεί"

Αν μέχρι αύριο δεν με πάρουν θα τους πάρω εγω.

Για να δούμε.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ούτε και εμένα με έχουν παρει κανα τηλέφωνο.

Παρασκευή 8:20 το πρωί εκανα την παραγγελία.

Για τσέκαρετε εδω τι σας λέει εισάγοντας τον κωδικό παραγγελίας.

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTrackingAnonymous.action#

Εμένα μου λέει "εκκρεμεί"

Αν μέχρι αύριο δεν με πάρουν θα τους πάρω εγω.

Για να δούμε.

Sent from my iPad using Insomnia

Εκκρεμει λεει και σε εμενα!!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Προσοχη λιγο που θα ποσταρετε. Εδώ είναι το τοπικ της voda, το άλλο με το nexus στα 299 είναι της wind.

Μην γραφουμε εδώ για wind και εκει για voda.

Το ξεκλειδωσα και ο θεος βοηθος. :P

Delete τα οφτοπικ, δεν θα καθομαι να τα μεταφερω. ;)

• Like 2
Δημοσ.

και εμενα με πηρα τηλεφωνο για παραδοση του nexus για αγορα που ειχα κανει μεσω paypal ... όμως μιλησα με μια κυρια στην εξυπηρετηση πελατων και ζητησα ακυρωση και ηδη το αιτημα εχει παρει τον δρομο του , μου ηρθε ο κωδικος ακυρωσης

Δημοσ.

Με πήραν και εμένα τηλέφωνο για παράδοση αύριο 9-12. Τους είπα μετά τις 2:00 γιατί δουλεύω μέχρι τότε και μου είπαν οκ. Τους ρώτησα και τα στέλνουν με γενική ταχυδρομική.

Εγώ να διευκρινήσω ότι έχω παραγγείλει το G-Flex 2 καθώς το nexus που το δοκίμασα από κοντά δεν με βολεύει.

Δημοσ.

Παλι τα ιδια...καμια σειρα προτεραιοτητας.....παρηγγειλα σιγουρα πιο μπροστα και ακομα τιποτα!!

Δημοσ.

Με πήραν και εμένα τηλέφωνο για παράδοση αύριο 9-12. Τους είπα μετά τις 2:00 γιατί δουλεύω μέχρι τότε και μου είπαν οκ. Τους ρώτησα και τα στέλνουν με γενική ταχυδρομική.

Καλορίζικο όταν το πάρεις στα χέρια σου αν θέλεις ενημέρωσε για της θερμοκρασίες του τηλεφώνου αν πραγματικά ισχύουν η όχι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...