x_vagos_x Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Συμφωνω και με τους δυο σας. Red o Fulgore εννοει πως και τα 720p συνεβαλαν στο να θεωρεις μια καλη μπαταρια το πολυ μετρια, οχι πως τα 1080p ειναι υπερβολικα... Τεσπα. Νεοτερα απο εμενα αυριο μετα το ολοημερο τεστ.
Red21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Απανταγα στο παραπανω σχολιο που σχολιαζε την μπαταρια του Nexus.Βεβαια να μου πεις ειδα και η Apple τοσα χρονια που η μπαταρια εξακολουθει να ειναι ενα απο τα προβληματα της. Το Nexus 6 ειναι μια εντελως διαφορετικη ιστορια .......που πραγματικα λες κριμα....απροβληματιστη συσκευη στο software, smooth, πανισχυρη, με αξιοπρεπεστατη (για πρωτη nexus φορα) καμερα και η μονη κατα την γνωμη μου αυτης της σειρας που λες....ναι ειναι τουμπανο!!! Με καποια βασικα φαουλ!! 1) Μπαταρια (λογω οθονης σε αυτην την περιπτωση οπως λες και εσυ) που πραγματικα αγχωνεσαι θα το φορτισω μια η δυο σημερα!!! 2) Μεγεθος...το ειχα και το μετραγε ενας κολλητος μου με την σόλα του παπουτσιου του 43 νουμερο!!! 3) Οθονη μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα...θεοσκοτεινη!!!! 1
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Βασικα στα 2 αυτα κινητα πιο πολυ ειναι το θεμα τι χρηση θες να κανεις(που να αξιοποιει δηλαδη την μεγαλυτερη οθονη του Nexus 6)ή αν σου ταιριαζει το κυρτο Flex(γιατι υπαρχουν ατομα οπως εγω που δεν τους αρεσει/βολευει αυτη η οθονη). Οσο για μπαταρια ετσι οπως γινεται πλεον στα περισσοτερα κινητα μοδα η μη αποσπωμενη μπαταρια και οι σχετικα μικρες ενσωματωμενες μπαταριες, βλεπω και αρκετοι κουβαλανε και φορητες εξωτερικες μπαταριες αν ειδικα κινδυνευουν να τους μεινει το κινητο μεχρι να κλεισει η μερα. Ειναι και αυτο μια λυση και δεν κοστιζει δα τοσο πολυ. 1
Theofilos.Bos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιδιά την γνώμη σας παρακαλώ. Λίγο πριν πάρω χαμπάρι τις προσφορές έκλεισα και πήρα ένα oneplus one 64gb.Όταν έμαθα για τις προσφορές, όπως όλος ο κόσμος έτρεξα και έκλεισα ένα nexus 6 (αν παραλάβω ή πάρω τα @@ μου, είναι άλλο θέμα) και έτσι όπως παρέλαβα το oneplus το έβαλα στο συρτάρι χωρίς να το χρησιμοποιήσω (για να το πουλήσω ως καινούργιο). Το είπα σε ένα συνάδελφό μου ότι έχω βάλει σε αγγελία το oneplus γιατί μάλλον θα παραλάβω το nexus και έκανε σαν να του σκότωσα την μάνα.(τι πας και παίρνεις το nexus, το oneplus είναι καλύτερη συσκευή, καλύτερο το cm από το stock android και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα). Εγώ προσωπικά από όσο έψαξα το nexus σε σχέση με το oneplus υστερεί μόνο σε μπαταρία. Τι πιστεύετε αξίζει να πάρω το nexus ή να παραμείνω στο oneplus;
Razor_7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιδιά την γνώμη σας παρακαλώ. Λίγο πριν πάρω χαμπάρι τις προσφορές έκλεισα και πήρα ένα oneplus one 64gb. Όταν έμαθα για τις προσφορές, όπως όλος ο κόσμος έτρεξα και έκλεισα ένα nexus 6 (αν παραλάβω ή πάρω τα @@ μου, είναι άλλο θέμα) και έτσι όπως παρέλαβα το oneplus το έβαλα στο συρτάρι χωρίς να το χρησιμοποιήσω (για να το πουλήσω ως καινούργιο). Το είπα σε ένα συνάδελφό μου ότι έχω βάλει σε αγγελία το oneplus γιατί μάλλον θα παραλάβω το nexus και έκανε σαν να του σκότωσα την μάνα. (τι πας και παίρνεις το nexus, το oneplus είναι καλύτερη συσκευή, καλύτερο το cm από το stock android και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα). Εγώ προσωπικά από όσο έψαξα το nexus σε σχέση με το oneplus υστερεί μόνο σε μπαταρία. Τι πιστεύετε αξίζει να πάρω το nexus ή να παραμείνω στο oneplus; Εσύ δεν είσαι που φιλεψες το νετο με γλυκά για να πάρεις το κιν.? Τώρα γτ λες:" αν παραλάβω ή πάρω τα @@ μου, είναι άλλο θέμα"?
Theofilos.Bos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εσύ δεν είσαι που φιλεψες το νετο με γλυκά για να πάρεις το κιν.? Τώρα γτ λες:" αν παραλάβω ή πάρω τα @@ μου, είναι άλλο θέμα"? Φίλε μου όπως γράφω και ποιο πάνω, γλυκά δώσαμε, κινητό αν θα δούμε είναι άλλο θέμα. Κρατάμε μικρό καλάθι από τώρα!
shamrock1404 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αν κάποιος δε θέλει το κυρτό,εδώ είμαστε..Πριν λίγο καιρό παραχώρησα σ'έναν φίλο από το φόρουμ το 5c του Γερμανού ..Ας το βρω το καλό από κάποιον άλλο..χαχαχα
Red21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Λοιπον η παραγγελια που εκανα την 1 Μαιου 7:30 το πρωι ακομα τιποτα....τους στελνω μαιλ δεν απαντανε.....τους παιρνω τηλεφωνο και μου λενε αφηστε ενα τηλεφωνο να επικοινωνησουμε μαζι σας.......ψιλομπαχαλο παλι!!!
T-zen Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλημέρα, σε επικοινωνία που ειχα με αρκετά καταστήματα εντος και εκτός αττικής δεν υπήρξε αποτέλεσμα για κανένα απο τα δυο τηλ. Οι απαντήσεις που πήρα δε περί διαθεσιμότητας αγγίζουν τα όρια χρησμού των Δελφών... 1
sotiriadisc Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 καλημερα , πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν τεταρτη για παραγγελια στο καταστημα ελληνικου - οποτε επειδη δεν με βολευει το πρωι τους ειπα πεμπτη απογευμα και μου ειπαν οκ .. για το lg μιλαω
Inler Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλα ναι και εγω σε καμια 15αρια πηρα δεν ξερω δεν υπαρχει θα δουμε τελειωσαν και τερμα μπορει να υπαρχει κατι στις αποθηκες...Εγω το εχω παραγγειλει 2-3 φορες και οτι κατσει...
vrwmiaris Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Φίλε μου όπως γράφω και ποιο πάνω, γλυκά δώσαμε, κινητό αν θα δούμε είναι άλλο θέμα. Κρατάμε μικρό καλάθι από τώρα! Και να μην παραλάβεις, κοίτα να την φας για να έχεις τα κονέ σε επόμενες προσφορές
lazarakos2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Λοιπον η παραγγελια που εκανα την 1 Μαιου 7:30 το πρωι ακομα τιποτα....τους στελνω μαιλ δεν απαντανε.....τους παιρνω τηλεφωνο και μου λενε αφηστε ενα τηλεφωνο να επικοινωνησουμε μαζι σας.......ψιλομπαχαλο παλι!!! Παραλαβή από κατάστημα ή αποστολή στο σπίτι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις