Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες πριν κλείσουν δεν υπήρχε ίχνος πουθενά...

Ουτε Flex 2 φιλε?? Ρωτησες??

Δημοσ.

Βαγγο αυτο που ενδιαφερει τους περισσοτερους νομιζω ειναι το αν η συσκευη παρουσιαζει ολα αυτα τα προβληματα που του καταμαρτηρουν στην πλειονοτητα τους τα reviews και τα οποια εχουν αναφερθει αναλυτικα στις προηγουμενες σελιδες αυτου του τοπικ!!!!

Δηλαδη τα προβληματα στο smoothness, μειωμενης ταχυτητας (επιπεδα G2 γραφουν πολλοι!!!), και lag σε μεγαλο βαθμο στις εφαρμογες!!!

Lag σε εφαρμογές δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ. Στο Etherlords που κάνει 8-9 δευτερόλεπτα να φορτώσει στο G3 στο Flex2 κάνει 5-6".

Το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά πραγματικά θεωρώ πως κάθε reviewer όσο consistent και να είναι στη μεθοδολογία του, αποκλείεται να ταυτίζεται 100% με το προσωπικό σου workflow.

Απλό παράδειγμα εγώ ποτέ δεν αφήνω stock launcher. Μπορεί ο reviewer να κράζει τον επεξεργαστή για κολλήματα στον launcher και για laggy UI, και σε εμένα να μην εμφανίζεται τέτοιο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να καταλήγω πως ο επεξεργαστής δεν έχει πρόβλημα. Τρέχα γύρευε.

Άλλο παράδειγμα: δεν παίζω παιχνίδια πάνω από 15-30 λεπτά τη μέρα. Και όσα παίζω δεν είναι graphically intensive. Μια gpu που δεν παίζει ότι παίζει μια καλύτερη gpu δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστη. Μέχρι ένα επίπεδο και η καλύτερη και η λιγότερο καλή αποδίδουν το ίδιο. Π.χ. παίζοντας crossy road δεν βλέπεις διαφορά στον 801 με τον 810... (υπερβάλλω επίτηδες)

Δεν αμφιβάλλω πως ο 810 είναι 'περίεργος'. Αλλά νομίζω πως είναι άξιο hardware που θέλει το κατάλληλο software για να στρώσει από άποψη throttling κτλ. όπως λέγεται στις προηγούμενες σελίδες. ;)

Edit:

Ναι παιδιά, πίκρα η διαθεσιμότητα. Σαββάτο πρωί 9:00-9:30 έπαιρνα όοοολα τα καταστήματα τριγύρω μου (Ελληνικό, Αργυρούπολη, Βούλα, [Άνω] Γλυφάδα, Αγ. Δημήτριος, Δάφνη, Ηλιούπολη, ακόμα και όλη την Κρήτη πήρα, και όπου είχα συγγενείς [Καρδίτσα, Βόλο, Τρίκαλα]) και δεν είχαν τίποτα εκτός από 1+1 στην Γλυφάδα, και τα δυο κρατημένα...

Τηλεφώνησα στο The Mall στην Voda προς το απόγευμα χθες και μου λέει η κοπέλα δεν έχει απόθεμα όχι απλά κανένα κατάστημα, αλλά ούτε η κεντρική αποθήκη. Ούτε Flex ούτε Nexus. :P Μόνο με παραγγελία, μου είπε, και αν η παραλαβή γίνει μετά το πέρας του "10ημέρου προσφορών", η τιμή θα επανέλθει στο κανονικό. Αν π.χ. παραγγείλω σήμερα και παραλάβω σε 10 μέρες που θα έχουν λήξει οι προσφορές, πληρώνω 600 για το Flex, όχι 300.......

• Like 1
Δημοσ.

To σιγουρο παντως Βαγγο ειναι οτι η LG εχει κανει πατατια (επαναλαμβανομαι αλλα το φερνει η απαντηση σου!!)!!!!

Ειναι σχεδον βεβαιο οτι δεν ασχοληθηκε οσο θα πρεπε με την παραμετροποιηση του ui της πανω σε εναν επεξεργαστη που περα απο την 64μπιτη τεχνολογια που χρησιμοποιει και αποδεδειγμενα πλεον εχει τα θεματακια του, για να τον φερει στα μετρα της!!!

Απλα το πεταξε εκει πανω και οποιον παρει ο χαρος!!! :devil:  :devil:

Ελπιζω εστω και τωρα να το δουλεψει και να βγαλει καποια ουσιαστικα Updates μιας και θα ειναι κριμα να αναγκαζετε η πλειονοτητα των χρηστων μιας τοσο δυνατης συσκευης υποχρεωτικα να την χρησιμοποιει με custom launcer!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τηλεφώνησα στο The Mall στην Voda προς το απόγευμα χθες και μου λέει η κοπέλα δεν έχει απόθεμα όχι απλά κανένα κατάστημα, αλλά ούτε η κεντρική αποθήκη. Ούτε Flex ούτε Nexus. :P Μόνο με παραγγελία, μου είπε, και αν η παραλαβή γίνει μετά το πέρας του "10ημέρου προσφορών", η τιμή θα επανέλθει στο κανονικό. Αν π.χ. παραγγείλω σήμερα και παραλάβω σε 10 μέρες που θα έχουν λήξει οι προσφορές, πληρώνω 600 για το Flex, όχι 300.......

δε ξέρω κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο! η παραγγελία πρέπει να καταχωρείται πάντα με την εκάστοτε τιμή.

μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μπορεί και να μην ήξερε η υπάλληλος τι της γίνεται και να πέταξε μία π@π@ριά, δε θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά

Δημοσ.

Εγώ την κατηγορώ περισσότερο που φαίνεται να 'παραδέχεται' πόσο τεμπέληδες είναι βάζοντας τον 808 στο G4 αντί να στρωθούν να ισιώσουν το software και του μεν G4 (με τον 810, και καλά) και του δε Flex2.

Αλλά, σου λέω, stock launcher χωρίς προβλήματα μόνο του M8 έχω ακούσει :P

Edit:

δε ξέρω κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο! η παραγγελία πρέπει να καταχωρείται πάντα με την εκάστοτε τιμή.

μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μπορεί και να μην ήξερε η υπάλληλος τι της γίνεται και να πέταξε μία π@π@ριά, δε θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά

Μου το είπαν από μόνοι τους σε δυο διαφορετικά μαγαζιά αυτό με την τιμή. Δεν ξέρω αν και τι ισχύει (και δη σε περίπτωση που πέσει προκαταβολή...)

Δημοσ.

Αν σε αφησουν να παραγγειλεις τωρα σιγουρα θα παραλαβεις με την τιμη που παραγγελνεις.....το θεμα ειναι οτι αν δεν εχουν αποθεμα....δεν εχουν πολυ απλα!!!

Εγώ την κατηγορώ περισσότερο που φαίνεται να 'παραδέχεται' πόσο τεμπέληδες είναι βάζοντας τον 808 στο G4 αντί να στρωθούν να ισιώσουν το software και του μεν G4 (με τον 810, και καλά) και του δε Flex2.

Αλλά, σου λέω, stock launcher χωρίς προβλήματα μόνο του M8 έχω ακούσει :P

Το Μ8 αδερφε σε smoothness ειναι στα επιπεδα των nexus με stock!!!

Αλλη κατασταση, τρομερη δουλεια απο την HTC, βεβαια και αυτη στο M9 πατατα εκανε για να τα λεμε ολα μιας και αντιμετωπιζε προβληματα με τον 810 και αυτη η συσκευη και αντι να το δουλεψουν τι εκαναν οι αθεοφοβοι??? Τον υποχρονισαν!!! :shock:  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Το Μ8 αδερφε σε smoothness ειναι στα επιπεδα των nexus με stock!!!

Αλλη κατασταση, τρομερη δουλεια απο την HTC, βεβαια και αυτη στο M9 πατατα εκανε για να τα λεμε ολα μιας και αντιμετωπιζε προβληματα με τον 810 και αυτη η συσκευη και αντι να το δουλεψουν τι εκαναν οι αθεοφοβοι??? Τον υποχρονισαν!!! :shock:  :shock:

Αν το Μ8 είχε την σοϊκή κάμερα του Μ9 αντι για το βδέλυγμα την Ultrapixel, θα το είχα αγοράσει από την πρώτη στιγμή και θα το κράταγα για πάντα.

Όσο για τον υποχρονισμό, γελάει ο κόσμος. :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν το Μ8 είχε την σοϊκή κάμερα του Μ9 αντι για το βδέλυγμα την Ultrapixel, θα το είχα αγοράσει από την πρώτη στιγμή και θα το κράταγα για πάντα.

Όσο για τον υποχρονισμό, γελάει ο κόσμος. :P

Mη βιαζεσαι μονο γιατι και εκει στην LG ικανοτατους τους εχω να καταληξουν στην ιδια λυση και να τον κανουν σε αποδοση 808 η ακομα χειροτερα 615.....γιατι σου λεει ο εξυπνος ο κορεατης το εκαναν οι αλλοι που να καθονται τωρα οι προγραμματιστες μου να σπανε το κεφαλι τους......ευνουχισε τον εκει να τελειωνουμε!!!! :blink:  :blink:

Δημοσ.

Πλέον, ας είναι. Για μένα, που το πήρα 300 ευρώ, τουλάχιστον. xD

Αλλά και γενικότερα, ΑΝ βελτιώσει την μπαταρία με τον υποχρονισμό, και ΑΝ καταφέρει να κρατήσει τις επιδόσεις σε επίπεδα 808, τότε γιατί όχι;

• Like 1
Δημοσ.

Καλα δεν εχεις αδικο...παντως στην συγκεκριμενη περιπτωση η LG η HTC και κυριως η Qualcomm οτι εχτιζαν τοσα χρονια με κοπο το γκρεμισαν εν ριπη οφθαλμου!!!

Ο 810 ειναι τεραστιο πληγμα για την συγκεκριμενη εταιρια!!!

Ουσιαστικα, εκει που ηταν ο απολυτος και αδιαμφισβητητος κυριαρχος ανοιξε τον δρομο στους υπολοιπους!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν τρελαθει ολοι με τα Design που αντι να κοιταξουν να βελτιωσουν ενα απο τα σημαντικοτερα προβληματα των κινητων που ειναι η μπαταρια, ανεβαζουν τα Specs χωρις λογο και κοιτανε ποιο κινητο θα φενεται λεπτοτερο οταν βγαζουν μοντελα καθε χρονο.

Μονο και μονο το γεγονος οτι εριξαν την μπαταρια 500Mah απο το G Flex 1 απλα δεν εχει λογικη,το ιδιο και η επιλογη να μην αφαιρειται η μπαταρια. 

Παντως απο αυριο οσοι πραγματικα ενδιαφερονται ας περασουν να ενημερωθουν απο καποιο κοντινο καταστημα τι παιζει με διαθεσιμοτητα και αποστολες μην γινει παλι κανενα κουλο απο αυτα που εχουμε δει και πιο παλια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συμφέρει καμία βιομηχανία οποιαδήποτε εξέλιξη στο χώρο της ενέργειας. Το αντίθετο, βασικά. Γι' αυτό και μένει στάσιμη. Anyway μεγάλη κουβέντα.

By the way, εγώ ψηνόμουν εξαρχής για Nexus αλλά δεν έκατσε. Γενικά Nexus παρέλαβε/βρήκε ετοιμοπαράδοτο κανείς; (αυτουνού η μπαταρία κι αν είναι γτπ...)

Δημοσ.

Δεν συμφέρει καμία βιομηχανία οποιαδήποτε εξέλιξη στο χώρο της ενέργειας. Το αντίθετο, βασικά. Γι' αυτό και μένει στάσιμη. Anyway μεγάλη κουβέντα.

By the way, εγώ ψηνόμουν εξαρχής για Nexus αλλά δεν έκατσε. Γενικά Nexus παρέλαβε/βρήκε ετοιμοπαράδοτο κανείς; (αυτουνού η μπαταρία κι αν είναι γτπ...)

Βασικα κοντα 3300 Mah δεν ειναι ασχημη μπαταρια για Phablet απλα και αυτοι κανανε την πατατα και ανεβασανε την αναλυση και αρα την θεωρεις στην καλυτερη μετρια.Αυτο αλλωστε θυμαμαι και σχολιαζανε και πολλοι εδω οταν ανακοινωθηκε η αναλυση του G4 αλλα και η μπαταρια του σε σχεση με αυτα του G3.

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore βασικα αν το ψαξεις καλα δεν ειναι το κυριοτερο προβλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση η αναλυση (1080p ειναι δεν ειναι κατι extreme)!!!

Το κυριοτερο προβλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση του Flex 2 και ολων των συσκευων που φορανε η θα φορεσουν (δεν πιστευω να το αποτολμησει πλεον κανεις βεβαια) τον 810 ειναι οτι ενω η qualcomm τον διαφημιζε ως πολυ οικονομικο σε καταναλωση ενεργειας.....ο επεξεργαστης τελικα της βγηκε τερας καταναλωσης...μιλαμε ρουφαει την μπαταρια με το καλαμακι (ψαξτο!!!)...εξου και οι υπερθερμανσεις κτλπ κτλπ κτλπ!!!  :mad:  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore βασικα αν το ψαξεις καλα δεν ειναι το κυριοτερο προβλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση η αναλυση (1080p ειναι δεν ειναι κατι extreme)!!!

Το κυριοτερο προβλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση του Flex 2 και ολων των συσκευων που φορανε η θα φορεσουν (δεν πιστευω να το αποτολμησει πλεον κανεις βεβαια) τον 810 ειναι οτι ενω η qualcomm τον διαφημιζε ως πολυ οικονομικο σε καταναλωση ενεργειας.....ο επεξεργαστης τελικα της βγηκε τερας καταναλωσης...μιλαμε ρουφαει την μπαταρια με το καλαμακι (ψαξτο!!!)!!!  :mad:  :mad:

Απανταγα στο παραπανω σχολιο που σχολιαζε την μπαταρια του Nexus.Βεβαια να μου πεις ειδα και η Apple τοσα χρονια που η μπαταρια εξακολουθει να ειναι ενα απο τα προβληματα της.

Οσο για τον Snapdragon ενας λογος παραπανω που εγω κοιταζα/ζω σε Htc One m8 μερια που ειναι πανω κατω στα ιδια χρηματα με Nexus 6 της προσφορας(λιγο ακριβοτερο). Ναι μεν λιγο κατωτερα Specs αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...