Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οφτοπικ ηταν ετσι και αλλιως. Γι αυτο εφυγαν όλα. Δεν μιλα για αγγελιες το τοπικ. Δεν εδωσα ποντο ποινης για "σχολιασμο αγγελιας" αλλωστε σε κανεναν από τους 15+ αφου ολοι ψιλογενικα μιλουσατε... Δεν χρειαζοταν να διευκρινησεις κατι δηλαδή, το ιδιο θα ηταν.

Ξαναδιαβασε το δευτερο μισο του προηγουμενου ποστ μου να μπεις στο "νοημα". ;)

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
Δημοσ.

Νομιζω αξια αναφορας ειναι(ηταν) και τα Note 4 edge-599e και xperia e3-90e(το οποιο μολις εξαντληθηκε).

• Moderators
Δημοσ.

Επεκτάθηκαν οι εκπτώσεις και σε αλλά μοντέλα, όχι όμως τόσο εντυπωσιακά όπως nexus & flex

Σε ποια αναφερεσαι; Προσωπικα δεν βλεπω καμια αλλαγη, όπως ηταν την πρωτη στιγμη είναι και τωρα τα πραγματα. Για "μη εντυπωσιακα" μοντελα (οικονομικα) κοιταξα εξ' αρχης και δεν βλεπω καποια "νεα εμφανιση", ουτε κατι αξιο λογου.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν αλλα νεα μοντελα. τα ιδια είναι στο σαιτ της Vodafone όπως ηταν αρχικα που ξεκινησαν οι εκπτωσεις.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως είναι χαζό για την vodafonε να μην έχει έναν τρόπο με τον οποίο να δίνει προτεραιότητα για απόκτηση των συσκευών με έκπτωση, σε αυτούς που θέλουν πακέτο και νέο συμβόλαιο.

Γιατί να πάρει την έκπτωση ο κάθε τυχαίος πελάτης που θα πάει να το πουλήσει αύριο το πρωι βγάζοντας κέρδος και να μην έχει κέρδος από την χρήση του κινητού ο Α, Β, Γ πελάτης της VODA που πέρα από μια απλή συσκευή θα κλείσει και ένα 18 μηνο συμβόλαιο ....

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποια αναφερεσαι; Προσωπικα δεν βλεπω καμια αλλαγη, όπως ηταν την πρωτη στιγμη είναι και τωρα τα πραγματα. Για "μη εντυπωσιακα" μοντελα (οικονομικα) κοιταξα εξ' αρχης και δεν βλεπω καποια "νεα εμφανιση", ουτε κατι αξιο λογου.

Τα note & τα iphone υπήρχαν από την πρώτη ημέρα;
Δημοσ.

Προσωπικά χθες πήρα από τον συμφορουμίτη silentpower (τον οποίο και ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ) το LG G Flex2 και έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Μετά από μιας ημέρας (σκληρή) χρήση, κάνοντας τα εξής:

-Όλα με Wifi μόνο -- η συσκευή παίρνει microSIM και εγώ έχω nanoSIM

-Φωτεινότητα στο 70% χωρίς Auto

-Σετάρισμα με εφαρμογές από Play Store και Amazon App Store

-Άνοιγμα και ρύθμιση όλων των εφαρμογών

-Αναβάθμιση λογισμικού 2 φορές (από v10a που φορούσε σε v10b και έπειτα σε v10c, χωρίς ενδιάμεσα wipe ή φορτίσεις -- αυτό έφαγε γύρω στο 18% της μπαταρίας...)

-Τράβηγμα 10-15 φωτογραφιών και λήψη 1 λεπτού FullHD video

-μισή ώρα απαιτητικού gaming (etherlords, stormblades, world of goo)

-μισή ώρα casual gaming (threes, jump!)

-σποραδικό fb chatting

-10-15 λεπτά ακρόαση μουσικής με bluetooth headset

έχω τα εξής στατιστικά: Time on battery 7 hours 7 minutes. Screen 53% (on 2h 37min)

Γενικές εντυπώσεις: ζεστάθηκε μόνο κατά το gaming και όχι παραπάνω από το LG G3 μου. παρ' όλ' αυτά δεν είχα τον περιορισμό που εμφάνιζε το G3 που δεν μπορούσες να αυξήσεις τη φωτεινότητα μέχρι να "κρυώσει" :P

Δεν είχε καθόλου lag στα παιχνίδια, ούτε stutter στον Apex Launcher που περνάω σε όλες τις συσκευές μου (αλλά και ο stock που τον τσέκαρα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, δεν είχε κολλήματα πέρα από κάποια redraws στο app drawer 1-2 φορές).

Η φωτογραφική εξαιρετική όπως και του G3

η μπαταρία ικανοποιητική δεδομένης της χρήσης (περιμένω άνετα 12-13 ώρες αυτονομία με 2 ώρες οθόνη on, και σε 3G [όχι 4G], με νορμάλ χρήση)

το όλο θέμα 'υπερθέρμανση' δεν με προβλημάτισε αν και όντως ζεστάθηκε η συσκευή

Το μόνο θέμα μου: ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΘΗΚΗ που να μου αρέσει -_-

• Moderators
Δημοσ.

Βλέπουμε ποση ωρα ηταν ον η οθονη, αλλα δεν βλέπουμε την σταθμη της μπαταριας μετα από όλα αυτά που αναφέρεις. 2 φορες διαβασα το ποστ σου μπας και μου ξεφυγε, δεν το βλεπω όμως... :fear:

Επισης γραφεις για "μια μερα σκληρης χρησης" αλλα αντιγραφεις απο τα στατιστικα ότι είναι σε λειτουργια με μπαταρια 7 ωρες (με οθονη 2.5 ωρες)

(ΥΓ, μεγεια σου!)

Δημοσ.

Ναι, το θεώρησα αυτονόητο πως μιλάμε για εξαντλημένη σχεδόν μπαταρία. Είμαι τώρα με 5%.

"Μία μέρα σκληρής χρήσης" διότι τις υπόλοιπες το τυπικό workflow μου περιλαμβάνει ακρόαση μουσικής μέσω καλωδίου (όχι bluetooth), αρκετό facebook messaging, φωτεινότητα στο 40-50%, και μόνιμα ανοιχτό 3g.

Αν έλειπαν τα updates θα έβγαζε πιστεύω 10 ώρες παρά την αυξημένη φωτεινότητα και τα δυο 'gaming sessions' που δεν είναι μέρος της καθημερινής μου χρήσης (ας θεωρήσουμε πως το μόνιμα ανοιχτό 3g αντικαθιστά το ανοιχτό bluetooth, χάριν σύγκρισης).

Στο G3 μου με το τυπικό workflow, (σαν μέτρο σύγκρισης), βγάζω 13 ώρες με 1:30-2 ώρες screen on. Με τις αυξημένες απαιτήσεις σήμερα στο Flex2 έβγαλα 7 ώρες με 2:30+ ώρες screen on (το "+" λόγω του ότι έχω και 5% ακόμα :P ).

Not bad.

(Υ/Γ: Ευχαριστώ :) )

Δημοσ.

Ναι, το θεώρησα αυτονόητο πως μιλάμε για εξαντλημένη σχεδόν μπαταρία. Είμαι τώρα με 5%.

"Μία μέρα σκληρής χρήσης" διότι τις υπόλοιπες το τυπικό workflow μου περιλαμβάνει ακρόαση μουσικής μέσω καλωδίου (όχι bluetooth), αρκετό facebook messaging, φωτεινότητα στο 40-50%, και μόνιμα ανοιχτό 3g.

Αν έλειπαν τα updates θα έβγαζε πιστεύω 10 ώρες παρά την αυξημένη φωτεινότητα και τα δυο 'gaming sessions' που δεν είναι μέρος της καθημερινής μου χρήσης (ας θεωρήσουμε πως το μόνιμα ανοιχτό 3g αντικαθιστά το ανοιχτό bluetooth, χάριν σύγκρισης).

Στο G3 μου με το τυπικό workflow, (σαν μέτρο σύγκρισης), βγάζω 13 ώρες με 1:30-2 ώρες screen on. Με τις αυξημένες απαιτήσεις σήμερα στο Flex2 έβγαλα 7 ώρες με 2:30+ ώρες screen on (το "+" λόγω του ότι έχω και 5% ακόμα :P ).

Not bad.

(Υ/Γ: Ευχαριστώ :) )

Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ειναι ευχαριστο αυτο που γραφεις γιατι εχει την ιδια μπαταρια(3000)με το Lg G3 αλλα μην ξεχναμε οτι το G3 εχει και μεγαλυτερη αναλυση οθονης(ιδια με το Nexus 6)που τρωει οσο να ναι αρκετη μπαταρια. Μεγα φαουλ για μενα που ριξανε την μπαταρια στο Flex 2 απο τα 3500 του 1 στα 3000 στο 2 και δεν την λες και μικρη πτωση.

Αναλογη πατατα εκανε και η Samsung στο S6,στο οποιο ανεβασανε την αναλυση οθονης σε σχεση με του S5 αλλα μειωσανε την μπαταρια απο 2800 σε 2500 ή 2600.

Δημοσ.

Νομίζω φταίει η CPU που καταναλώνει το Flex2 ίδια μπαταρία με το G3 αν και η ανάλυση είναι μικρότερη στο Flex2.

Μετά βέβαια από το Z3 Compact μου, καμία μπαταρία δεν με αφήνει ικανοποιημένο. (πρόσφατα έσπασα ρεκόρ μπαταρίας 3 ημερών με οθόνη 2 ώρες on).

Από αύριο το πρωί που θα του βάλω και την sim θα δω την απόδοση της μπαταρίας πιο ρεαλιστικά και θα ενημερώσω ανάλογα το post μου.

--Επίσης, παίζει ρόλο και η ωριμότητα του software. Στο G3 ήμασταν στην v20(ήτοι 13ο 'iteration' του software) για να πούμε ότι έστρωσε το λογισμικό και συνεργάζεται με το υλισμικό. Στην Kitkat π.χ. τις πρώτες μέρες του G3 είχα αισχρή μπαταρία. Εν γένει, το ίδιο συμβαίνει και με το Flex2. Ίσως ένα-δυο updates να το βελτιώσουν.

Δημοσ.

Νομίζω φταίει η CPU που καταναλώνει το Flex2 ίδια μπαταρία με το G3 αν και η ανάλυση είναι μικρότερη στο Flex2.

Μετά βέβαια από το Z3 Compact μου, καμία μπαταρία δεν με αφήνει ικανοποιημένο. (πρόσφατα έσπασα ρεκόρ μπαταρίας 3 ημερών με οθόνη 2 ώρες on).

Από αύριο το πρωί που θα του βάλω και την sim θα δω την απόδοση της μπαταρίας πιο ρεαλιστικά και θα ενημερώσω ανάλογα το post μου.

Βαγγο αυτο που ενδιαφερει τους περισσοτερους νομιζω ειναι το αν η συσκευη παρουσιαζει ολα αυτα τα προβληματα που του καταμαρτηρουν στην πλειονοτητα τους τα reviews και τα οποια εχουν αναφερθει αναλυτικα στις προηγουμενες σελιδες αυτου του τοπικ!!!!

Δηλαδη τα προβληματα στο smoothness, μειωμενης ταχυτητας (επιπεδα G2 γραφουν πολλοι!!!), και lag σε μεγαλο βαθμο στις εφαρμογες!!!

Δημοσ.

παιδιά στα καταστήματα παίζει να υπάρχει κανα ξεχασμένο κομμάτι ή να μην το επιχειρήσω καν αύριο το πρωί? Για Αθήνα μιλάω και για το Nexus συγκεκριμένα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...