Teisos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μπόρεσε κανείς να βάλει τον κωδικό για φοιτητική έκπτωση κατά την παραγγελία; Το πλαίσιο για εισαγωγή εκπτωτικού κωδικού ήταν greyed out Όσοι το παρέλαβαν με έκπτωση ήταν από κατάστημα; 1
alucard82 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 το κινητο εχει τα θεματακια του,καποια πραγματα δεν ειναι υπερβολες,μιλαω καθαρα σαν κατοχος και δεν γουσταρω να στεναχωρησω κανεναν,απλα και εγω παιρνω συχνα κινητα απλα δεν μου εχει ξανασυμβει να ζεστενεται τοσο πολυ η πλατη του κινητου σε οσα κινητα ειχα,οτι και να λεει 300 ευρω δεν ειναι και λιγα λεφτα για καποιους,απλα αμα μπορουσα να γυρισω τον χρονο δεν θα εκανα αυτη την επιλογη,δικια μου αποψη παντα,τι να πω μπορει να μου εκατσε ελατωματικο μοντελο
mpokwsths Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είπα ποτέ ότι δε ζεσταίνεται το Flex και βέβαια ο 810. Ζεσταίνονται και καλοζεσταίνονται. Στο θέμα αυτό είναι αποτυχία ο 810. Γι αυτό και η HTC στο One M9 στο νεότερο firmware περιορίζει τους πυρήνες A57 του 810 στο 1.6 GHz (από 2.0). Αυτό που είπα είναι ότι για τα σκαλώματα του κινητού δε φταίει το throttling αλλά το memory leak. Για να το κάνω λιανά για τους γνώστες: Και για την αυξημένη θερμοκρασία και για την κακή αυτονομία πιθανότατα φταίει το memory leak αφού η συσκευή, για να μην κολλήσει, αναγκάζεται και δουλεύει υπερωρίες το kswapd για να απελευθερώνει βίαια μνήμη. http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?p=28902637&sid=eccaf6c9d922ac6f6509c42c4a47c91e#p28902637 https://productforums.google.com/d/msg/nexus/IqHl-dF8CjM/PAj33zOEMoIJ 2
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Αυτο θα διορθωθει με καινουργιο update ή θα το παρατησουν το κινητο;
efo355 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Παιδιά μη το ψάχνετε και πολύ για το soc. Την απάντηση την έδωσε η ίδια η lg που έβγαλε το g4 με τον 808 και όχι με τον 810! 7
alextrela172 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 <p>Αυτο θα διορθωθει με καινουργιο update ή θα το παρατησουν το κινητο;</p> Μαζί με το G4 ειναι οι 2 ναυαρχίδες για το 15. Σιγά μην το παρατήσουν. Μια χαρά υποστηρίζεται και εχει βγάλει 1-2 update στον 1.5 μήνα κυκλοφορία. Απο εκεί και πέρα οποίος δεν του αρέσει/κανει το επιστρέφει πίσω. Μην τα δραματοποιούμε τα πράγματα. Sent from my iPad using Insomnia Μεγάλη ευθύνη εχει η Google με την 5.01/2 που υπάρχουν θεματα. Εδω το s6 εχει σοβαρό θέμα με την διαχείρηση της ram που και αυτο φοράει την 5.0.2. Sent from my iPad using Insomnia
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλα ναι ολα τα κινητα ολο και κατι παρουσιαζουν....Απο οτι διαβασα βγαινει και update 3
vrwmiaris Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έχοντας παραγγείλει ήδη σε κατάστημα το NEXUS 6 και βλέποντας τι πανικός επικρατεί στο forum για τις συγκεκριμένες προσφορές, είπα να τσεκάρω τι παίζει και σε άλλα καταστήματα VODAFONE. Πήγα λοιπόν σε δύο καταστήματα γειτονικών περιοχών και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχουν συσκευές πλέον προς πώληση και όποιος πρόλαβε και παρήγγειλε δεν είναι σίγουρο ότι θα παραλάβει. Μετά από αυτό φοβήθηκα ότι θα πάρω τα @@ μου από το κατάστημα που έκλεισα την συσκευή. Τι να κάνω λέω, ας προσπαθήσω να πλευρίσω την κοπελίτσα που με είχε εξυπηρετήσει δίνοντας της, το κουτί με τα γλυκά που της είχα υποσχεθεί από τώρα. Παίρνω ένα κουτί γλυκά και πάω από το κατάστημα. Ευτυχώς όταν έφτασα στο κατάστημα ήταν μόνη της και δεν έγινα διεθνώς ρεζίλι. Την πιάνω στην κουβέντα, της δίνω τα γλυκά και την ευχαρίστησα προκαταβολικά για την εξυπηρέτηση. Με τα πολλά και τα λίγα, με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω σίγουρα την συσκευή μου με την προϋπόθεση βέβαια να της υποσχεθώ ότι με παράδοση του κινητού θα έπρεπε να την κεράσω και ένα ποτάκι. Τι να κάνω λοιπόν αφού θέλω το κινητό ας την ¨κεράσουμε¨ και ένα ποτό. "ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1) Την ρώτησα για την φοιτητική έκπτωση πως γίνεται κ.τ.λ. και μου είπε ότι θα το τακτοποιήσει η ίδια (με ποιο τρόπο δεν ξέρω). 2) Της ζήτησα αλλαγή χρώματος από μαύρο σε λευκό (είδα dummy συσκευή σε λευκή και μου άρεσε περισσότερο) και μου είπε ότι προς το παρών δεν παίζει γιατί όλες οι συσκευές είναι κλεισμένες. Μήπως είναι νηστική(Όχι από λεφτά), και έχει πιο μεγάλες πλάτες από μένα; 5
kosmasgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Οτι και να ναι μυδι ειναι vrwmiarh. χαχαχχα Το nexus απο αυτονομια πως παει ? Ενα φιλαρακι μου το προλαβε και παρηγγειλε απο vodafone. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Απο εκεί και πέρα οποίος δεν του αρέσει/κανει το επιστρέφει πίσω. Μην τα δραματοποιούμε τα πράγματα. Φαντάζομαι εννοείς να το επιστρέψεις σφραγισμένο.Αν ανοιχτεί η συσκευασία μετά ξεχνάς την εταιρεία μιλάς με LG για όποιο θέμα έχεις.
zeremefico Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Επεκτάθηκαν οι εκπτώσεις και σε αλλά μοντέλα, όχι όμως τόσο εντυπωσιακά όπως nexus & flex
bill987 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Οσο θελει ο καθενας πουλαει, ο αγοραστης κρινει αν συμφερει η οχι! Ας σταματησει ο σχολιασμος των αγγελιων γενικα, ειμαστε εκτος θεματος. 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ας σταματησει ο σχολιασμος των αγγελιων γενικα, ειμαστε εκτος θεματος. Κάθε φορα το ιδιο δυστυχως. Εχουμε πει καμια ντουζινα φορες ότι δεν επιτρεπεται απο τους ορους της κοινοτητας ο σχολιασμος των αγγελιων. Καποτε μαλιστα ειχαν ανοιξει μεσα στις προσφορες θεμα με προβληματισμο και γενικα σκεψεις και ιδεες περι αγγελιων, το οποιο μετεφερα στην οσο γινοταν σχετικη ενοτητα "Insomnia Site - Forum", αλλα ακομα και εκει το κλειδωσαν μετα από λιγη ωρα (με αιτιολογια). Ετσι τωρα εφυγαν εντελως τα καμια 20-30 αρια συνεχομενα και ασχετα με το θεμα ποστς... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από matrixxx Συνδεσμος θεματος που αναφερω 1
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) @Matrixxx... Το ποστ που εγραψα και σβηστηκε δεν αναφεροταν σε αγγελιες του φορουμ,αλλα γενικα. Μαλλον επρεπε να το διευκρινησω στην αρχη η στο τελος του ποστ.Δεν το εκανα γιατι δεν το θεωρησα απαραιτητο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από matrixxx spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις