alextrela172 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εδω ενα πολυ καλο αναλυτικο review απο πολυ πιο αξιοπιστο τεχνολογικο site απο phonearena και ιστοριες για αγριους. Με βαση την τιμη του ειναι super!! http://www.notebookcheck.net/LG-G-Flex-2-Smartphone-Review.140383.0.html Pro+ Ergonomic casing+ Flexible, unbreakable chassis+ Removable back-cover...+ ...with self-healing effect+ Infinitely high contrast+ Decent camera equipment+ Good software configuration+ Low temperatures+ No power consumption when turned off Cons- Rear-sided controls- Dark screen- Limited cell coverage- Awkward inputting of umlauts- Relatively expensive Τα βασικα αρνητικα η η μετρια φωτεινοτητα και οτι η CPU ειναι στα επιπεδα του 801,ομως η GPU ειναι κορυφαια και εχει το κορυφαια eMMC flash σε android σε ταχυτητες αναγνωσης/εγγραφης με εξαιρεση το s6 μονο. Πουθενα δεν εχει υπερθερμανσεις. Τα του software οτι θεματακια εχει θα στρωσει με τα updates. Εδω το s6 εχει θεματα με διαχειρηση μνημης κλπ προβλημα που στοιχιζει τα τριπλασια λεφτα. Μην τρελαθουμε.
alucard82 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στην παρεα σας και μολις ειδα την προσφορα της vodafone,κατοχος του lg flex 2 εδω και ενα μηνα αγορασμενο στα 769 ευρω θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι κινητο μπορει να φενεται οτι ειναι τρελη προσφορα αλλα ειναι δυο σε ενα κινητο και φουρνος,λαγκαρει συχνα οχι τιποτα τρελο,ειναι πανεμορφο αλλα τωρα καταλαβα γιατι το ριξανε τοσο στην τιμη του,δικη μου αποψη παντα αλλα και ο κολλητος μου που το εχει ,εχει τα το ιδιο θεμα,δεν μπορεις να βαζεις σουπερ επεξεργαστη 810 και το lg g2 να τρεχει πιο γρηγορα 4
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Το θέμα είναι πως οι επιλογές δεν είναι άπειρες αλλά ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Ούτε εμένα αρέσει η κυρτή οθόνη και δεν θέλω κινητό που να λαγκάρει .... Βασικα στα χρηματα του Nexus 6 ,αντε και με λιγα παραπανω ,μια χαρα επιλογες εχεις,απλα δεν φορανε οτι καλυτερο υπαρχει απο πλευρας Specs
mpokwsths Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κάθεστε και γράφετε σεντόνια για υπερθέρμανση και για 810 και όλα τα άσχετα. Το memory leak του Lollipop (και το γεγονός ότι σε Android 64-bit συσκευή τα 2 GB πέφτουν λίγα) φταίει. Τίποτα άλλο. 6 μήνες τώρα, ακόμα να το φτιάξουν οι μαλάκες στη Google. Ακόμα και η 5.1.1 έχει πρόβλημα. Και στο Nexus 5 και στο Nexus 7 2013 μου έχω ξαναβάλει 4.4.4 μέχρι να σοβαρευτούν και να διορθώσουν το πρόβλημα οι μαλάκες στη Google... 5
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ξεχασες να τους αποκαλεσεις "μαλακες"... 23
Kenichi Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στην παρεα σας και μολις ειδα την προσφορα της vodafone,κατοχος του lg flex 2 εδω και ενα μηνα αγορασμενο στα 769 ευρω θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι κινητο μπορει να φενεται οτι ειναι τρελη προσφορα αλλα ειναι δυο σε ενα κινητο και φουρνος,λαγκαρει συχνα οχι τιποτα τρελο,ειναι πανεμορφο αλλα τωρα καταλαβα γιατι το ριξανε τοσο στην τιμη του,δικη μου αποψη παντα αλλα και ο κολλητος μου που το εχει ,εχει τα το ιδιο θεμα,δεν μπορεις να βαζεις σουπερ επεξεργαστη 810 και το lg g2 να τρεχει πιο γρηγοραΦίλε μου από μπαταρία πως τα πάει? Επίσης η οθόνη είναι γενικά σκοτεινή?
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Φίλε μου από μπαταρία πως τα πάει? Επίσης η οθόνη είναι γενικά σκοτεινή? Απο οτι διαβαζω κανανε την βλακεις εκει στην Lg και για καποιο λογο μειωσανε την μπαταρια απο 3500Mah του πρωτου G Flex σε 3000 τωρα. Το σιγουρο ειναι οτι κραταει παραπανω απο του G3 ,λογω την μικροτερης αναλυσης, και φανταζομαι θα βρισκεται πανω κατω στα ιδια επιπεδα με του G2.
Konstantin77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ξερει κανεις το sar του flex 2 και του nexus? Το site λεει για το flex αλλα δεν μπόρεσα να το επαληθεύσω. το βιβλιαράκι μήπως το αναγράφει?
alucard82 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 απο μπαταρια το κινητο βγαζει μια μερα και μιση σιγουρα με μια λογικη χρηση,απλα αμα εχεις τα δεδομενα ανοιχτα 4g σιγουρα θελεις φορτιση καθε μερα,η οθονη ειναι μια χαρα σε θεμα φωτεινοτητας,το μεγαλο προβλημα ειναι οτι αμα εχεις ανοιχτες εφαρμογες και λαγκαρει δεν μπορεις να βαλεις την φωτεινοτητα στο 100 τοις εκατο μεχρι να κρυωσει ,sar 1.10W/kg
hasiotis_john Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Κάθεστε και γράφετε σεντόνια για υπερθέρμανση και για 810 και όλα τα άσχετα. Το memory leak του Lollipop (και το γεγονός ότι σε Android 64-bit συσκευή τα 2 GB πέφτουν λίγα) φταίει. ...... Αδερφέ επειδή ξέρω πως το κατέχεις το άθλημα, έχεις ένα δίκιο με το χάλι του γλειφιτζουριού, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να εκμηδενίζεις και την γνώμη αυτών που φοβούνται να πετάξουν 300 ευρώ! Εδώ βγαίνουν άτομα που το έχουν ήδη και λένε πως είναι φούρνος! Δηλαδή εσύ προτείνεις να το πάρουν το κινητό και να ελπίζουν σε αναβάθμιση του lollipop? Και αν δεν έρθει ποτέ? Αν τελικά όντως το πρόβλημα είναι hardware? Μέχρι και στο google αν ξεκινήσεις και γράφεις lg g flex 2 h........ , θα σου συμπληρώσει μόνο του αυτό εδώ! Η προσφορά είναι πολύ καλή, αλλά εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα το έπαιρνα σε καμιά περίπτωση! Τώρα ειδικά που πιάσανε και οι ζέστες, θα σου ρίχνει την φωτεινότητα στον πάτο και θα σου βγάζει μήνυμα να το φυσάς να κρυώσει! Φαντάσου να ξεκινήσεις 4Κ εγγραφή σε μια παραλία! Υ.γ. Τα παραπάνω είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΓΝΩΜΗ φυσικά και σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει πως είναι και ορθά! Απλά είπα την γνώμη μου σαν κινητοφάγος που αλλάζω κινητά σαν πουκάμισα! Μακάρι όσοι θα το πάρετε να σας βγει τούμπανο και μετά όντως όπως είπε και ο φίλος Matrix να μείνουν ""μ@λάκες"" όσοι κατέβαζαν σεντόνια εδώ με τις ανησυχίες τους! 2
Thrylos7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ρε παιδια, διαβαζω τρελες υπερβολες προς τη μια η την αλλη κατευθυνση... Η ιστορια ειναι γνωστη. Ο Snap 810 εχει καποια θεματακια υπερθερμανσης που οδηγουν σε throttling. ΟΥΤΕ ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Λοιπον, σε ζορισμα κανει καποιο σχετικο throttling αλλα παραμενει πολυ δυνατος...με 8 πυρηνες και 500mhz να πεσουν δε χαθηκε ο κοσμος....αλλα ΟΚ πεφτουν τα νουμερα στα benchmarks... Αποκει και περα, μπαινει το UI της LG που δεν ειναι και οτι ελαφρυτερο, και εκει στραβωνει κυριως το πραγμα... Για 300ε οπως και να το δει κανεις ληστεια ειναι, απλα ο 810 δεν ειναι αυτος που θα επρεπε να ειναι, το κρατας στο μυαλο σου οτι πανω κατω σαν να εχεις εναν 805 θα ειναι λογω throttling, θα απολαυσεις ομως ενα +20% ταχυτερη GPU απο τον 805, και μετα ειναι καθαρα θεμα να βελτιωθει το UI ή να βαλεις καμια custom rom για να παει πιο αλαγκαριστα...και το G3 τα ιδια θεματα εχει σε αυτον τον τομεα... 1
besddimo Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Όποιος έχει όρεξη να διαβάσει... In-depth with the Snapdragon 810’s heat problems: This is a hot chip that throttles early and often, and it makes a difference. και τι είπε πριν 4 μήνες η LG.
th3rul3r Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ενα καρο αρθρα λενε παντως για fake το ολο σκηνικο και οτι οι βρωμες βγαινουν απο την samsung απο τοτε που αποφασισε να αλλαξει σε exynos τα υπολοιπα σε real χρηση και βλεπουμε
gr234567 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 στο εγχειρίδιο χρήσης του flex 2 γράφει The highest SAR value for this model phone tested for use at the ear is 0.471 W/kg (10 g) and when worn on the body is 0.418 W/Kg (10 g).
Προτεινόμενες αναρτήσεις