Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα πάλι (χωρις να έχω ιδιαίτερες γνώσεις) γιατί μου αρέσει πολύ περισσότερο το Nexus6?

Κορόνα γράμματα θα κάνω για το τι θα παραγγείλω...

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα. Αν βάλουμε παραλαβή απο κατάστημα τι πιθανότητες έχουμε να το λάβουμε;

Εγώ που το προσπάθησα μου έβγαζε σφάλμα. Και το παρήγγειλα με paypal.

Δημοσ.

Καλημέρα. Αν βάλουμε παραλαβή απο κατάστημα τι πιθανότητες έχουμε να το λάβουμε;

Εγω έβαλα παραλαβή στο χώρο μου,κατάστημα εχω τις αμφιβολίες μου.

Και πληρωμή επι τόπου τωρα και οχι στο κατάστημα η κατα την παράδοση.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

αμαν ρε παιδια με το καλημερα και την τσιμπλα στο ματι ειμαι ακομα ... τα ειδα ολα ... πηρα ενα g flex χωρις να το θελω όμως απλα εριξα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα αλλα χωρις πληρωμη απο paypal

• Like 1
Δημοσ.

Χα χα παντα οι προσφορές είτε πρωί πρωί που ακόμα δεν ξυπνήσαμε η μετά τα μεσάνυχτα στις 2 η 3 ώρα το πρωί!!

Δημοσ.

Και καποιοι... νυσταζουν ακομα :)

Αλλο το παλιο φλεξ άλλο το 2ο. Αν και προβλεπω να πεφτει με τον ιδιο ρυθμο η τιμη του (ειδικα τωρα που θα τα ξεπουλησει η βοντα και οι υπολοιποι δε θα πουλησουν τιποτα).

Δυστυχως μεχρι τωρα ελαχιστα κινητα σε προσφορα, κανενα απολυτως του γουστου μου. Kαι δεν εβαλαν και κανα lumia κατω απο το 100αρι... θα περιμενω τις επομενες :)

• Like 1
Δημοσ.

εβαλα και μια ακομη για το nexus 6 πρεπει να πιω καφε πρωτα και μετα να το σκεφτω ... πληρωμη απο paypal πως κανατε ? πρεπει να εχω κανει login ? παλι εκανα order με παραλαβη απο καταστημα αλλα απο άλλο οχι το ιδιο με το lg :)

***nexus μαυρο τελος

• Like 2
Δημοσ.

Α να υπενθυμισουμε για οποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ να αγορασει καποιο κινητο να βαλει ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και οχι απο καταστημα.

• Like 1
Δημοσ.

<p>εβαλα και μια ακομη για το nexus 6 πρεπει να πιω καφε πρωτα και μετα να το σκεφτω ... πληρωμη απο paypal πως κανατε ? πρεπει να εχω κανει login ? παλι εκανα order με παραλαβη απο καταστημα αλλα απο άλλο οχι το ιδιο με το lg :)</p>

Κανεις login στην σελίδα του PayPal που θα σου εμφανίσει κατα την διαδικαςια της παραγγελίας μεςα απο το site της Vodafone και πατάς ολοκλήρωση.

Αφου ειναι δωρεάν η παράδοση εννοείται στο σπίτι.

Δημοσ.

G-Flex 2 ΤΕΛΟΣ.

Οποίος πρόλαβε σε πρώτη φάση τουλαχιςτον.

Για να δούμε,ποτε θα παραλάβουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...