alexmi900 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Αν βάλουμε παραλαβή απο κατάστημα τι πιθανότητες έχουμε να το λάβουμε;
mirafiori Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εμενα πάλι (χωρις να έχω ιδιαίτερες γνώσεις) γιατί μου αρέσει πολύ περισσότερο το Nexus6? Κορόνα γράμματα θα κάνω για το τι θα παραγγείλω... 2
Passionate Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Αν βάλουμε παραλαβή απο κατάστημα τι πιθανότητες έχουμε να το λάβουμε; Εγώ που το προσπάθησα μου έβγαζε σφάλμα. Και το παρήγγειλα με paypal.
alextrela172 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Αν βάλουμε παραλαβή απο κατάστημα τι πιθανότητες έχουμε να το λάβουμε; Εγω έβαλα παραλαβή στο χώρο μου,κατάστημα εχω τις αμφιβολίες μου. Και πληρωμή επι τόπου τωρα και οχι στο κατάστημα η κατα την παράδοση. Sent from my iPad using Insomnia
sotiriadisc Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 αμαν ρε παιδια με το καλημερα και την τσιμπλα στο ματι ειμαι ακομα ... τα ειδα ολα ... πηρα ενα g flex χωρις να το θελω όμως απλα εριξα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα αλλα χωρις πληρωμη απο paypal 1
alextrela172 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Χα χα παντα οι προσφορές είτε πρωί πρωί που ακόμα δεν ξυπνήσαμε η μετά τα μεσάνυχτα στις 2 η 3 ώρα το πρωί!! Sent from my iPad using Insomnia
mirafiori Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 και εγω πηρα το flex 2...το παρηγγειλα τελος παντων
alextrela172 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κάποιοι ξύπνησαν νωρίς....<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.skroutz.gr/s/4359074/LG-G-Flex-32GB.html'>http://www.skroutz.gr/s/4359074/LG-G-Flex-32GB.html</a> Αυτο ειναι το flex το πρώτο οχι το 2 που βγήκε εδω και κανα μήνα. Sent from my iPad using Insomnia
giorginho Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Και καποιοι... νυσταζουν ακομα Αλλο το παλιο φλεξ άλλο το 2ο. Αν και προβλεπω να πεφτει με τον ιδιο ρυθμο η τιμη του (ειδικα τωρα που θα τα ξεπουλησει η βοντα και οι υπολοιποι δε θα πουλησουν τιποτα). Δυστυχως μεχρι τωρα ελαχιστα κινητα σε προσφορα, κανενα απολυτως του γουστου μου. Kαι δεν εβαλαν και κανα lumia κατω απο το 100αρι... θα περιμενω τις επομενες 1
sotiriadisc Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εβαλα και μια ακομη για το nexus 6 πρεπει να πιω καφε πρωτα και μετα να το σκεφτω ... πληρωμη απο paypal πως κανατε ? πρεπει να εχω κανει login ? παλι εκανα order με παραλαβη απο καταστημα αλλα απο άλλο οχι το ιδιο με το lg ***nexus μαυρο τελος 2
giorginho Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Α να υπενθυμισουμε για οποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ να αγορασει καποιο κινητο να βαλει ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και οχι απο καταστημα. 1
alextrela172 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 <p>εβαλα και μια ακομη για το nexus 6 πρεπει να πιω καφε πρωτα και μετα να το σκεφτω ... πληρωμη απο paypal πως κανατε ? πρεπει να εχω κανει login ? παλι εκανα order με παραλαβη απο καταστημα αλλα απο άλλο οχι το ιδιο με το lg </p> Κανεις login στην σελίδα του PayPal που θα σου εμφανίσει κατα την διαδικαςια της παραγγελίας μεςα απο το site της Vodafone και πατάς ολοκλήρωση. Sent from my iPad using Insomnia Αφου ειναι δωρεάν η παράδοση εννοείται στο σπίτι. Sent from my iPad using Insomnia
tigersgate6 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 μη διαθεσιμα και τα δυο προλαβα ενα g flex 2 καλημεραααααααααα καλο μηνα σε ολουςςςςς
alextrela172 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 G-Flex 2 ΤΕΛΟΣ. Οποίος πρόλαβε σε πρώτη φάση τουλαχιςτον. Για να δούμε,ποτε θα παραλάβουμε. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις