Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Η μονη λυση ειναι να γινει firmware update που θα γινει, η εξηγηση που δινεις ειναι επειδη δε καταλαβαινεις το προβλημα.... τωρα το nexus ειναι αλλη κατηγορια συσκευης, ειναι στις 6 ιντσες και χαρακτηριζεται phablet... κατα την γνωμη μου δεν μπορει να γινει συγκριση. Ειναι αστειο να συζηταμε αν αξιζει η δεν αξιζει στα 299 ελεω του "προβληματος" που λετε. Παω στοιχημα οτι οποιοςδηποτε που εγραψε αυτα τα review αν του το δινες 299ε θα ετρεχε να το αγορασει.... Τα λεω ολα αυτα επειδη αρκετοι φαινεται να επηρρεαζονται και να σκεφτονται να μη το παρουν. Αν λοιπον πραγματικα χρειαζονται κινητο/αναβαθμιση και περιμενουν οτι θα παρουν συντομα κατι αντιστοιχο σ αυτα τα λεφτα τους "εγγυομαι" οτι θα το μετανιωσουν(αν και ποτε δε ξερεις με τις προσφορες που βλεπουμε στην Ελλαδα κατα καιρους).... Φιλε Θεμο ειναι λογικο να επηρεάζεται καποιος!! Δεν ειναι ενα η δυο review για να πεις μπορει και να ειναι βαλτοι ειναι το 90%!!! Η συσκευη επομενως αφου το λενε οι πολλοι εχει θεμα αδερφε....πηγε η lg και του πεταξε πανω τον 64μπιτο και γενικοτερα με θεματακια απο μονο του sn810 αφηνοντας το UI της χωρις καμια παραμετροποιηση για την τεχνολογια του επεξεργαστη αλλα οπως ακριβως ηταν για το LG G3 που εχει τον 801 επανω!!! Εεεε το χαντακωσε....εχω δει review που η συσκευη κανει τρελα πραγματα..ο αλλος κανει hand on και ξαφνικα εκει που βλεπει βιντεο φριζαρει η οθονη δεν ανταποκρινεται σε καμια εντολη και ξαναανοιγει σε 1 λεπτο.......σε αλλον reviewer σε 3 διαδοχικα τεστ στο antutu βγαζει στο πρωτο 52000, στο δευτερο 40000 και στο τριτο 25000!!! Θεωρεις φυσιολογικο το γεγονος οτι η συσκευη κυκλοφορει στην αγορα 1,5 μηνα και η vodafone με την συμφωνη γνωμη σιγουρα του προμυθευτη της (LG Hellas) το σκοτωνει πραγματικα στα 300 ευρω?? Δεν σου βρωμαει κατι??? Y.Γ. Δεν αμφιβαλω οτι μπορει να διορθωθουν καποια απο τα θεματα με firmware update καποια στιγμη...αλλα μιλαμε για την παρουσα χρονικη στιγμη.....ουτε υπαρχει αμφισβητηση για το αν ειναι προσφορα η οχι....ειναι κατα την γνωμη μου μια απο τις τοπ 10 προσφορες της 5ετιας σε smartphones η παρουσα του Flex 2 αν συνηπολογισει κανεις την ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας του και τα specs του, αλλα υπαρχουν θεματα με την συσκευη στα σιγουρα...δεν μπορει να ειναι σχεδον ολοι οσοι ασχολουνται επαγγελματικα με τις δοκιμες smartphones βαλτοι!!!!
Waterlo Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δηλαδή το g flex το σκοτώνουν στα 300 επειδή είναι ελαττωματικό από κατασκευής του όπως λέτε ενώ το nexus επειδή έτυχε ή επειδή απλά δεν έφευγε στην τιμή που το έδιναν.Μάλιστα.Εγώ λέω όποιος το παρήγγειλε να μην τρελαίνεται και να του πετάξει επάνω ένα nova launcher να ξεγνοιάσει.Ο επεξεργαστής φαντάζομαι θα ψήνεται είτε σε αρκετή ώρα gaming είτε σε βίντεο 4Κ όπως τα περισσότερα κινητα και αυτό σε λογικά πλαίσια.Εξάλλου το pocketnow και o michael fisher που είναι το μόνο που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια είπε ότι δεν έχει θέματα με αυξημένη θερομκρασία παρά μόνο redraws & lag ο launcher.
hara75gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 @hara75gr Αθήνα?? Φυσικά από Δευτέρα θα πέσει τηλεφώνημα! Θεσσαλονίκη φίλε μου(δυστυχώς για σένα), αλλά κάτσε να δούμε τι και αν θα πάρω.Το να αγοράσω και τις 2 για να πουλήσω μια, και να βγάλω 30-40 ευρώ από τους άτυχους που δεν το πρόλαβαν, όπως ακούγεται πολύ εδώ μέσα ότι θα γίνει, το βλέπω ανέντιμο ηθικά πάντως.Θα προτιμούσα να πληρώσω ένα μικρό "φέσι" σε κατάστημα ή να μην το πάρω και καθόλου. Και επειδή ακούω κάποιοι να θάβουν το nexus, μάλλον δεν είχαν ποτέ nexus.Τα benchmarks και οι επεξεργαστές δεν λένε πάντα την αλήθεια.Το nexus φτιάχνεται για να είναι η πιο smooth android εμπειρία και πάντα θα έχει την πλήρη υποστήριξη της google.Οι άλλες συσκευές για να κάνουν κάτι τέτοιο, θέλουν custom rom και διάφορες hack-ιες, αλλά και πάλι να "τρέξουν" android σαν nexus, δεν γίνεται.Βλέπω το nexus 5, μηδέν lag, και όλα τρέχουν ρολόι, αφού η κάθε έκδοση android φτιάχνεται και δοκιμάζεται για να τρέξει απροβλημάτιστο πρώτα στις nexus συσκευές και μετά προσαρμόζεται για τις υπόλοιπες.Δεν λέω ότι κάνατε κάποιο λάθος που παραγείλατε το lg, είναι πράγματι τρελή προσφορά για μια συσκευή ναυαρχίδα, με τρελά specs για την τιμή, και τα όποια προβλήματα έχει, πιστεύω θα λυθούν γρήγορα, αλλιώς θα θαφτεί από τον κόσμο.
Inler Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οποιος παρελαβε Flex 2 ή παραλαβει και δεν το θελει ας στειλει μηνυμα....Εγω θα το κρατησω τουλαχιστον 1-2 χρονια οποτε ελπιζω οτι προβληματα να λυθουν σε μερικους μηνες... 1
anagnoct Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω εχω πολυ καιρο την απορια αλλα δεν εχω βρει κατι... Ξερει κανεις ,αφου ο snapdragon 810 το υποστηριζει, αν το κινητο μπορει να κανει εγγραφη βιντεο με τον αλγοριθμο συμπιεσης hevc ωστε αυτο να εχει το μισο μεγεθος;
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εν μερη συμφωνω με τον Red κυριως εχοντας στον νου μου και την προηγουμενη προσφορα που ανεβασε η Vodafone που ηταν στο M8 κινητο του 2014 στην τιμη των 370ευρω παρακαλω. Σιγουρα το οτι το G Flex 2 που ειναι πιο καινουργιο στην αγορα και πιο ακριβο με βαση το Skroutz απο το αντιστοιχο Nexus 6 να το δινουν πιο φθηνα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τυχαιο,οπως εν μερη η επιλογη των 2 συγκεκριμενων κινητων να μπουν σαν προσφορες σε σχεση με αλλα πιο γνωστα. Βεβαια το αποτελεσμα ειναι αυτο που μας ενδιαφερει και το Flex 2 σε σχεση πχ με την τελευταια προσφορα που επαιξε σε αυτα τα χρηματα που ηταν το S5 απο το Kaizer σιγουρα ειναι αρκετα καλυτερο και πιο καινουργιο κιολας. Το οτι υπαρχουν καποια θεματακια με το κινητο καλο ειναι να αναφερθει ,κυριως προς ενημερωση για τα ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται ,αν και νομιζω οτι στα χρηματα ακομα και με τα οποια θεματακια παραμενει μια παρα πολυ καλη επιλογη. Αν δεν ηταν το αλλο κινητο της προσφορας 6ιντσο ισως να λεγαμε αλλα πραγματα βεβαια.(οχι οτι διαφερουν τρελα οι 5.5 με τις 6ιντσες αλλα μια μικρη διαφορα οσο να ναι υπαρχει).
adtakhs Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Όποιος παραλάβει το LG και δεν το θέλει , ας στείλει pm . Θα του το αγοράσω εγώ μιας και δεν πρόλαβα την προσφορά. Το ίδιο και για το motorola αλλά εδώ έχω έναν ενδοιασμό για το μέγεθος Ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Όποιος παραλάβει το LG και δεν το θέλει , ας στείλει pm . Θα του το αγοράσω εγώ μιας και δεν πρόλαβα την προσφορά. Ευχαριστώ. Δευτερα αν μπορεις περνα και ρωτα απο καποιο κοντινο καταστημα γιατι απο οτι διαβαζω και πιο πισω ειπαν σε ατομα οτι απο εβδομαδα θα στειλουν κινητα,αρα μπορει και να προλαβεις 1
adtakhs Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δευτερα αν μπορεις περνα και ρωτα απο καποιο κοντινο καταστημα γιατι απο οτι διαβαζω και πιο πισω ειπαν σε ατομα οτι απο εβδομαδα θα στειλουν κινητα,αρα μπορει και να προλαβεις Εσύ έχεις καμιά εμπειρία από αυτά τα δυο /? Αν ναι πιο θα δίάλεγες ? Απλά πληροφοριακά, μιας και δεν έχω ακουμπήσει κανένα από τα δυο αυτά. Ευχαριστώ πάντως θα περάσω από κατάστημα.
CtrlFreak Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αν τύχει κάποιος και το βρει σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα ενημερώστε εδώ με τηλέφωνα διευθύνσεις κτλπ.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εσύ έχεις καμιά εμπειρία από αυτά τα δυο /? Αν ναι πιο θα δίάλεγες ? Απλά πληροφοριακά, μιας και δεν έχω ακουμπήσει κανένα από τα δυο αυτά. Ευχαριστώ πάντως θα περάσω από κατάστημα. Προσωπικα θα προτιμουσα το Nexus αν με βολευε η 6αρα οθονη,γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει η κυρτη του LG. Επισης η παραπανω αναλυση που εχει το Nexus δενει καλυτερα στις περισσοτερες ιντσες,βεβαια αυτο εχει σαν αρνητικο να τρωει πιο γρηγορα την μεγαλυτερη μπαταρια που εχει το Nexus 6 ,στα χαρτια ,απο το LG και αρα να κραταει λιγοτερο η μπαταρια του. Μικρο θετικο ειναι και τα 3gb ram που εχει το Nexus σε σχεση με τα 2 που εχει το συγκεκριμενο μοντελο του LG(3gb εχει το 32ρι μοντελο απο οτι βλεπω) Κοινως πιστευω οτι ειναι περισσοτερο θεμα Design και οθονης τι δηλαδη ταιριαζει στο προσωπικο γουστο του καθενα. Για μενα προσωπικα Phablet θεωρω και τις 5.5 και τις 6 ιντσες αρα προσωπικα μαλλον θα πηγαινα στο Nexus 6,αλλα να πω οτι δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με καποια απο τις 2 αυτες εταιριες και δεν ξερω πως τρεχει και το Lollipop στα δυο αυτα κινητα.Αν παλι οντως εχει τα θεματα που διαβαζω παραπανω το LG,τοτε σιγουρα αν ηταν να επιλεξω ενα απο τα δυο θα πηγαινα στο Nexus,κυριως ψυχολογικα σκεπτομενος οτι μιλαμε για καινουργια συσκευη των 500+ευρω κανονικης τιμης που δεν θα επρεπε να ειχε τοσο εντονα προβληματα. Τελος να προσθεσω οτι το καλυτερο θα ηταν να πηγαινατε απο καποιο καταστημα να δειτε απο κοντα τα 2 αυτα κινητα,να δειτε πως σας καθονται και στο χερι ποιο σας βολευει περισσοτερο κλπ .Εγω πχ ειχα δει το Nexus 6 στο Public του Mall Αγιου Δημητριου αν θυμαμαι καλα. 1
flyk Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 αν κάποιος παραλάβει και το μετανιώσει, είτε δεν τον βολέψει ας ενημερώσει και μένα, γιατί είμαι φαντάρος και δεν θα μπορέσω δευτέρα-τρίτη να περάσω από κάποιο κατάστημα. Μετά πιστεύω θα έχουν εξαντληθεί τα οποια αποθέματα φέρουν. Αν είναι απο θεσσαλονίκη ακόμα καλύτερα.
adtakhs Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Προσωπικα θα προτιμουσα το Nexus αν με βολευε η 6αρα οθονη,γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει η κυρτη του LG. Επισης η παραπανω αναλυση που εχει το Nexus δενει καλυτερα στις περισσοτερες ιντσες,βεβαια αυτο εχει σαν αρνητικο να τρωει πιο γρηγορα την μεγαλυτερη μπαταρια που εχει το Nexus 6 ,στα χαρτια ,απο το LG και αρα να κραταει λιγοτερο η μπαταρια του. Μικρο θετικο ειναι και τα 3gb ram που εχει το Nexus σε σχεση με τα 2 που εχει το συγκεκριμενο μοντελο του LG(3gb εχει το 32ρι μοντελο απο οτι βλεπω) Κοινως πιστευω οτι ειναι περισσοτερο θεμα Design και οθονης τι δηλαδη ταιριαζει στο προσωπικο γουστο του καθενα. Για μενα προσωπικα Phablet θεωρω και τις 5.5 και τις 6 ιντσες αρα προσωπικα μαλλον θα πηγαινα στο Nexus 6,αλλα να πω οτι δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με καποια απο τις 2 αυτες εταιριες και δεν ξερω πως τρεχει και το Lollipop στα δυο αυτα κινητα.Αν παλι οντως εχει τα θεματα που διαβαζω παραπανω το LG,τοτε σιγουρα αν ηταν να επιλεξω ενα απο τα δυο θα πηγαινα στο Nexus,κυριως ψυχολογικα σκεπτομενος οτι μιλαμε για καινουργια συσκευη των 500+ευρω κανονικης τιμης που δεν θα επρεπε να ειχε τοσο εντονα προβληματα. Τελος να προσθεσω οτι το καλυτερο θα ηταν να πηγαινατε απο καποιο καταστημα να δειτε απο κοντα τα 2 αυτα κινητα,να δειτε πως σας καθονται και στο χερι ποιο σας βολευει περισσοτερο κλπ .Εγω πχ ειχα δει το Nexus 6 στο Public του Mall Αγιου Δημητριου αν θυμαμαι καλα. Βασικά είναι η εποχή που ψάχνω να κάνω νέο συμβόλαιο . Τώρα είμαι στον OTE . Οπότε θα τους πω με θέλετε στην voda ? Αν ναι σκάστε εναν NEXUS 6 μαζί με την επιδότηση συσκευής .... κσι βάλτε με στο "προς όλους 700" Αν όχι άντε γεια .... Λες να μην βρουν ένα ... για να κλείσουν τον πελάτη ? Και εγώ όπως τα ξαναείδα nexus θα έπαιρνα. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Βασικά είναι η εποχή που ψάχνω να κάνω νέο συμβόλαιο . Τώρα είμαι στον OTE . Οπότε θα τους πω με θέλετε στην voda ? Αν ναι σκάστε εναν NEXUS 6 μαζί με την επιδότηση συσκευής .... κσι βάλτε με στο "προς όλους 700" Αν όχι άντε γεια .... Λες να μην βρουν ένα ... για να κλείσουν τον πελάτη ? Και εγώ όπως τα ξαναείδα nexus θα έπαιρνα. Το σιγουρο ειναι οτι θα μπορουσαν να εβαζαν μεγαλυτερη μπαταρια αφου αυξησανε την αναλυση σε 6ιντσες,ειναι αλλωστε ενα απο τα αρνητικα που θα πετυχεις και σε ολα τα review αν κανεις μια γρηγορη ερευνα οπως επισης και ο ογκος που πλεον πιανει το κινητο ,σε σχεση με το προηγουμενο Nexus,κανει την χρηση με το ενα χερι σχεδον αδυνατη. Θα μπορουσε να εχει και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης για τα χρηματα που ζηταγε εκτως προσφορας. Τουλαχιστον με την προσφορα της Vodafone εχει τωρα τιμη οσο και τα προηγουμενα Nexus
adtakhs Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Το θέμα είναι πως οι επιλογές δεν είναι άπειρες αλλά ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Ούτε εμένα αρέσει η κυρτή οθόνη και δεν θέλω κινητό που να λαγκάρει ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις