Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Kαλα φιλε το Nexus 6 αν το εβγαζαν 5ιντσες θα γινοταν πολεμοι για χαρη του .....αλλα ειναι πραγματικα τεραστιο φιλε ειναι ανθρωπινος δυσκολο να το συνηθισεις!!!! Εγω παντως μαλλον για το Htc One m8 με βλεπω να πηγαινω αν το πετυχω στα 360ευρω της Vodafone και ας εχει κατωτερα specs απο τα παραπανω . Οσο για το Nexus 6 το ειχα δει απο κοντα στα Public και οντως δεν ειναι για μενα τα 6ιντσα κινητα(παρολο που ειχα περασει για λιγο καιρο απο το 6ιντσο 1520 και ημουν σχετικα ικανοποιημενος).
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 πφφφ τελικα πειστηκα και δν το παιρνω, ολο και καποιος αλλος θα το παρει ευτυχως δν εδωσα προκατ.
mataragas24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 πφφφ τελικα πειστηκα και δν το παιρνω, ολο και καποιος αλλος θα το παρει ευτυχως δν εδωσα προκατ. και εγω.. θα μεινω με το nexus 5 και ασ εχει προβλημα με το κουμπι του...
bill987 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Mε πείσατε και εμένα! Ανταλλάσσεται lg flex 2 με iphone 6 Αν παραλάβουμε, που δεν το βλέπω...
Themos3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Eγω να δεις εχω ξενερωσει!!! . Oλοι οι σοβαροι reviewers στον κοσμο (andoid authority, pocketnow, phonedog, phonearena κτλπ κτλπ κτλπ) που του κανουν review κλεινουν με την φραση "not recomendable for the moment, we will make a re-review when a bug fix firware update will release!!!!" Απο αυτα που διαβασα λιγο αυτο που καταλαβα ειναι πως οποιοδηποτε προβλημα και να εμφανιζει θα διορθωθει με ενα update σε ευλογο χρονικο διαστημα(δε νομιζω να τους παρει κανα χρονο). Eντωμεταξυ θα εχεις παρει ενα κινητο με 299ε απο την στιγμη που πουθενα στην Ευρωπη δεν πωλειται κατω απο 550 απο τα λιγα που ειδα. Αρα η αγορα στα 299 ειναι πρακτικα 0 risk.... για μενα τουλαχιστον.... 1
Theofilos.Bos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω παντως μαλλον για το Htc One m8 με βλεπω να πηγαινω αν το πετυχω στα 360ευρω της Vodafone και ας εχει κατωτερα specs απο τα παραπανω . Οσο για το Nexus 6 το ειχα δει απο κοντα στα Public και οντως δεν ειναι για μενα τα 6ιντσα κινητα(παρολο που ειχα περασει για λιγο καιρο απο το 6ιντσο 1520 και ημουν σχετικα ικανοποιημενος). Αδερφέ λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω. Κανά δύο τηλέφωνα που πήρα για να το βρω μου ανέφεραν ότι δεν είναι διαθέσιμο. Μόνο HTC M9 υπάρχει διαθέσιμο στη VODA!
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αδερφέ λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω. Κανά δύο τηλέφωνα που πήρα για να το βρω μου ανέφεραν ότι δεν είναι διαθέσιμο. Μόνο HTC M9 υπάρχει διαθέσιμο στη VODA! Ε ενταξυ ουτως ή αλλως μικρη διαφορα εχει απο καταστηματα του Skroutz απλα καποια παιδια ανεφεραν οτι τους ειπε η Vodafone οτι μπορει να το παραγγειλει και οτι οντως για τωρα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.
CtrlFreak Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αν κάποιος δεν θέλει το nexus πολύ ευχαρίστως να τον απαλλάξω από το βάρος! Στείλτε pm.
flyk Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και για αυτούς που δεν θέλουν το flex εδώ είμαστε και εμείς.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αν κάποιος δεν θέλει το nexus πολύ ευχαρίστως να τον απαλλάξω από το βάρος! Στείλτε pm. Και για αυτούς που δεν θέλουν το flex εδώ είμαστε και εμείς. Περασατε απο καποιο καταστημα Vodafone ή ρωτησατε τηλεφωνικα και σας ειπαν τελος αποθεματων και οτι δεν προκειται να φερουν αλλα???? Γιατι εγω βλεπω σε προηγουμενα σχολια,ατομα να λενε οτι θα φερουν απο εβδομαδα. Αρα περαστε μια βολτα απο καποιο κοντινο καταστημα πρωτα απο Δευτερα να ειστε σιγουροι. 1
hara75gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λοιπόν σήμερα σκεφτόμουν μήπως να πάω σε καμιά vodafone να παραγγείλω το lg και να ακυρώσω το nexus που πρόλαβα online, αλλά με αυτά που διάβασα, μάλλον πήρα την σωστή απόφαση.Ρε παιδιά. αυτό το lg έχει θέμα hardware με τον επεξεργαστή και η μόνη προφανής λύση για να το λύσει η lg, είναι να ρίξει ταχύτητα επεξεργαστή και επιδόσεων φυσικά.Τώρα αν αυτό θα φτάνει για να αντέξει το κινητό, καλοκαιράκι στην παραλία...εύχομαι (στα παιδιά που το πήρανε) να αντέχει.Πάντως παράγγειλα 2 nexus(1 παραλαβή κατάστημα και ένα σπίτι), αν έρθουν και τα 2(με το καλό), ενημερώνω άμεσα να πάει κάποιος να το πάρει(το 1 φυσικά).
CtrlFreak Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 @hara75gr Αθήνα?? Φυσικά από Δευτέρα θα πέσει τηλεφώνημα!
Theofilos.Bos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Θέλω να δω τι θα κάνουν αυτοί που πουλάνε μεταχειρισμένα NEXUS 6 στα 450 ευρώ. Προς το παρών από ένα γρήγορο έλεγχο που έκανα, κανένας τους δεν έχει ρίξει την τιμή του.
Themos3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λοιπόν σήμερα σκεφτόμουν μήπως να πάω σε καμιά vodafone να παραγγείλω το lg και να ακυρώσω το nexus που πρόλαβα online, αλλά με αυτά που διάβασα, μάλλον πήρα την σωστή απόφαση.Ρε παιδιά. αυτό το lg έχει θέμα hardware με τον επεξεργαστή και η μόνη προφανής λύση για να το λύσει η lg, είναι να ρίξει ταχύτητα επεξεργαστή και επιδόσεων φυσικά.Τώρα αν αυτό θα φτάνει για να αντέξει το κινητό, καλοκαιράκι στην παραλία...εύχομαι (στα παιδιά που το πήρανε) να αντέχει.Πάντως παράγγειλα 2 nexus(1 παραλαβή κατάστημα και ένα σπίτι), αν έρθουν και τα 2(με το καλό), ενημερώνω άμεσα να πάει κάποιος να το πάρει(το 1 φυσικά). Η μονη λυση ειναι να γινει firmware update που θα γινει, η εξηγηση που δινεις ειναι επειδη δε καταλαβαινεις το προβλημα.... τωρα το nexus ειναι αλλη κατηγορια συσκευης, ειναι στις 6 ιντσες και χαρακτηριζεται phablet... κατα την γνωμη μου δεν μπορει να γινει συγκριση. Ειναι αστειο να συζηταμε αν αξιζει η δεν αξιζει στα 299 ελεω του "προβληματος" που λετε. Παω στοιχημα οτι οποιοςδηποτε που εγραψε αυτα τα review αν του το δινες 299ε θα ετρεχε να το αγορασει.... Τα λεω ολα αυτα επειδη αρκετοι φαινεται να επηρρεαζονται και να σκεφτονται να μη το παρουν. Αν λοιπον πραγματικα χρειαζονται κινητο/αναβαθμιση και περιμενουν οτι θα παρουν συντομα κατι αντιστοιχο σ αυτα τα λεφτα τους "εγγυομαι" οτι θα το μετανιωσουν(αν και ποτε δε ξερεις με τις προσφορες που βλεπουμε στην Ελλαδα κατα καιρους)....
alextrela172 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 <p>Eγω να δεις εχω ξενερωσει!!! .</p> <p> </p> <p> </p> <p>Oλοι οι σοβαροι reviewers στον κοσμο (andoid authority, pocketnow, phonedog, phonearena κτλπ κτλπ κτλπ) που του κανουν review κλεινουν με την φραση <span style="color:#006400;"><strong>"not recomendable for the moment, we will make a re-review when a bug fix firware update will release!!!!"</strong></span></p> Δεν την πάλευεται μου φαίνεται. Πιο phonearena το πιο άκυρο site στον πλανήτη. Ούτε ψήνει ομελέτα ούτε εχει τρέλα lag. Οι τύποι ειναι καμένοι κανονικά με αυτα που γράφουν,κλεισμένοι σε 4 τοίχους και τα έχουν παιξει. Όταν θα παρει και την αναβαθμιςη σε 5.1 θα φυσάει κανονικά. Ποιο nexus 6 με την θεοσκότεινη οθονη την μαύρα χάλια μπαταρία και το εξωπραγματικό μέγεθος για ενα pure android που δεν λέει μια λες και ειμαςτε εποχές του 12. Μην τρελαθούμε. Η συσκευη ειναι σκάνδαλο σε αυτη την τιμή. Τέλος!! Sent from my iPad using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις