silentpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δηλαδη lag, κολληματα και υπερθερμανσεις οπως γραφουν σχεδον ολα τα reviews παγκοσμιως αδερφε μου δεν εχει......σιγουρα ετσι!!! Το περιμενει πολυς κοσμος γιαυτο μιας και το εχεις στα χερια σου θα ηταν πολυ συμαντικο να μας το ξεκαθαρισεις για να μην χτυπαμε και εμεις τα κεφαλια μας στον τοιχο!!! Οχι 100%. Τωρα τι μπορει να βγαλει δεν ξερω. Σαν ενα πιο γρηγορο g3 μου φανηκε. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν ειναι τοσο η κυρτοτητα Κωνσταντινε....οσο τα σοβαρα προβληματα που αναφερονται στην μεγαλη πλειονοτητα των reviews σε σχεση με τον επεξεργαστη που ψηνεις αυγα και το απιστευτο lag.....τα παιδια που το πηραν στο xdadevelopers forum (απολυτα αξιοπιστοι κατ εμε και πιο αξιοπιστοι απο ολους τους reviewers) αναφερουν οτι χτυπανε τα κεφαλια τους στον τοιχο....μιας και η συσκευη ειναι πιο αργη απο το LG G2 (Ναυαρχιδα διετιας) με παρα πολλα προβληματα!!! Αναρωτιεμαι εσυ γιατι σκας τοσο πολυ αφου οπως εγραψες και πιο πισω τα κινητα τα βαριεσαι σχετικα γρηγορα και σε λιγοτερο απο 5 μηνες τα αλλαζεις οπως καλη ωρα με το S5 2
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αναρωτιεμαι εσυ γιατι σκας τοσο πολυ αφου οπως εγραψες και πιο πισω τα κινητα τα βαριεσαι σχετικα γρηγορα και σε λιγοτερο απο 5 μηνες τα αλλαζεις οπως καλη ωρα με το S5 Σκαω γιατι σκεφτομαι αν ειναι να κολαει και να ψηνω το πρωινό μου στην πανεμορφη κυρτη πλατη του βρε αδερφε να μην πανε στραφι τα 300.....να στο χαρισω σφραγισμενο!!!
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Σκαω γιατι σκεφτομαι αν ειναι να κολαει βρε αδερφε να μην πανε στραφι τα 300.....να στο χαρισω σφραγισμενο!!! Αναλογα τι εννοεις οταν λες οτι κολλαει. Με βαση τα Specs που εχει, και την λογικη ,λιγο χλωμο το κοβω να κολλαει με την κυριολεκτικη εννοια. Τωρα αν εννοεις μικρο lag αρισματα,τετοια εχει μεχρι και το δυνατο Note 4(ελαχιστα βεβαια ).
driverpit Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγώ εμπιστεύομαι το AndroidCentral στα Reviews. Nexus 6 Review και LG G Flex 2 Review. Υπάρχει αναλυτικό review στο insomnia για το motorola nexus 6 http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/motorola-nexus-6-review-r416
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αναλογα τι εννοεις οταν λες οτι κολλαει. Με βαση τα Specs που εχει, και την λογικη ,λιγο χλωμο το κοβω να κολλαει με την κυριολεκτικη εννοια. Τωρα αν εννοεις μικρο lag αρισματα,τετοια εχει μεχρι και το δυνατο Note 4(ελαχιστα βεβαια ). Fulgore τσεκαρε εδω αλλα δες το ολο (οπως και δεκαδες αλλα reviews απλα εβαλα αυτο γιατι ειναι στα ελληνικα).....δεν κολλαει λιγο αλλα πολυ και εκνευριστικα συμφωνα με αυτα που βλεπουμε στο review παντα!!!! Ειναι προσφοραρα αλλα αν ειναι να παρεις μια συσκευη με του κοσμου τα προβληματα.....εεε δεν ειναι και για πεταμα φιλε 3 κατοσταρικακια!!!
achilles_g_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Kι εγώ στενοχωρηθηκά που δεν πρόλαβα την προσφορά αλλά σκέφτομαι ότι ίσως έγινε για καλό. Το mate 7 μου κλείνει πονηρά το μάτι. 1
Theofilos.Bos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 fixed Theofilos ελπιζω να μην καταληξουν να αφησουν πικρη γευση τα γλυκα και το ποτακι (και αν κατσει το 2ο αντι του 1ου ακομα καλυτερα δηλαδη) αλλά αν επαναληφθουν τα οσα εγιναν στα τελη του 2013 οι πιθανοτητες να σου βρει το "σιγουρο" κινητο που σου υποσχεθηκε ειναι ελαχιστες (και αν τα καταφερει θα εισαι μια μεγαλη εξαιρεση, οποτε ετοιμασου για 2ο γυρο γλυκων και ποτων καλυτερα). Τοτε ειχαν πεσει παρα πολλες παραγγελιες απο καταστηματα που 'νομιζαν' για καποιο λογο οτι θα μπορουσαν να τις εκτελεσουν και φυσικα δεν υπηρχε στοκ ουτε για δειγμα (ουτε καν για οσους ειχαν ηδη βαλει -πολυ νωριτερα- ηλεκτρονικα παραγγελιες για παραλαβες απο καταστημα). Ισχυει αυτο που ειπαμε και νωριτερα και επαναλαμβανει το παοκι: Ωχ, βλεπω να αρχιζουν τα περσινα φαινομενα που ξαφνικα γεμισαν ολα τα μαγαζακια του σκρουτζ "vodafone branded" συσκευες λιγες μερες μετα την προσφορα του LG και του lumia 820 τοτε... Το Β2Β φαινεται ειναι το μονο που δουλευει καλα στην Ελλαδα... Κρατάω μικρό καλάθι το είπα από την αρχή. Το πολύ πολύ να παραμείνω με το oneplus one που το πήρα με το που έσκασε η προσφορά και δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. (βέβαια είμαι μείον ένα κουτί γλυκά) 1
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (βέβαια είμαι μείον ένα κουτί γλυκά) Δεν εισαι καθολου μειον....δεν πηγανε στραφι, το κοριτσι εμεινε γοητευμενο με τους τροπους σου και θα ανταποδωσει με τον τροπο του!!! 2
Konstantin77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Άρα το συμπέρασμα είναι το ακόλουθο: παραγγελία να έρθει στο σπίτι, αλλά αν δεν προλάβεις, βγάζεις τη βέρα και πας κατάστημα. 2
Theofilos.Bos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν εισαι καθολου μειον....δεν πηγανε στραφι, το κοριτσι εμεινε γοητευμενο με τους τροπους σου και θα ανταποδωσει με τον τροπο του!!! Σαν κλασσικός nerdουλας ελπίζω να ανταποδώσει πρώτα με ένα NEXUS 6 με περασμένη την φοιτητική έκπτωση! Σε διαφορετική περίπτωση με βλέπω να κάνω "εργασίες στην οικοδομή" δωρεάν πάλι. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Fulgore τσεκαρε εδω αλλα δες το ολο (οπως και δεκαδες αλλα reviews απλα εβαλα αυτο γιατι ειναι στα ελληνικα).....δεν κολλαει λιγο αλλα πολυ και εκνευριστικα συμφωνα με αυτα που βλεπουμε στο review παντα!!!! Ειναι προσφοραρα αλλα αν ειναι να παρεις μια συσκευη με του κοσμου τα προβληματα.....εεε δεν ειναι και για πεταμα φιλε 3 κατοσταρικακια!!! Βεβαια σε γενικες γραμμες λεει καλα λογια,εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το κυρτο του κινητου και οι 5.5 ιντσες(γουστα βεβαια ειναι αυτα),αλλα δεν νομιζω να απογοητευσει οποιος το αγορασει απο πλευρας lag και επιδοσεων. Οσο για τα θεματακια πιστευω οτι και αυτα με το περασμα του χρονου θα βελτιωθουν,αν το κρατησεις το κινητο για καιρο λογω των καλων του specs δεν σε νοιαζει,αν παλι τα κινητα τα αλλαζεις συχνα παλι δεν σε νοιαζει γιατι θα το αλλαξεις Μεταξυ των δυο κινητων εγω παντως θα πηγαινα στο Nexus 6 αν δεν εκαναν την βλακεια,κατα την γνωμη μου,και το εβγαζαν σε 5 ιντσες αντι για 6 που ειναι τωρα. 1
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Βεβαια σε γενικες γραμμες λεει καλα λογια,εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το κυρτο του κινητου και οι 5.5 ιντσες(γουστα βεβαια ειναι αυτα),αλλα δεν νομιζω να απογοητευσει οποιος το αγορασει απο πλευρας lag και επιδοσεων. Οσο για τα θεματακια πιστευω οτι και αυτα με το περασμα του χρονου θα βελτιωθουν,αν το κρατησεις το κινητο για καιρο λογω των καλων του specs δεν σε νοιαζει,αν παλι τα κινητα τα αλλαζεις συχνα παλι δεν σε νοιαζει γιατι θα το αλλαξεις Μεταξυ των δυο κινητων εγω παντως θα πηγαινα στο Nexus 6 αν δεν εκαναν την βλακεια,κατα την γνωμη μου,και το εβγαζαν σε 5 ιντσες αντι για 6 που ειναι τωρα. Kαλα φιλε το Nexus 6 αν το εβγαζαν 5ιντσες θα γινοταν πολεμοι για χαρη του .....αλλα ειναι πραγματικα τεραστιο φιλε ειναι ανθρωπινος δυσκολο να το συνηθισεις!!!!
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 τελικα μαλλον το μετανιωσα με αυτα π λετε για τον επεξεργαστη... οσο το ψαχνω τοσο απογοητευομαι... 1
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Eγω να δεις εχω ξενερωσει!!! . Oλοι οι σοβαροι reviewers στον κοσμο (andoid authority, pocketnow, phonedog, phonearena κτλπ κτλπ κτλπ) που του κανουν review κλεινουν με την φραση "not recomendable for the moment, we will make a re-review when a bug fix firware update will release!!!!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις