Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρισουμε τι παιζει με το φοιτητικο :

Πρεπει να εχεις καρτοκινητο CU φοιτητικο (εχει καποια extra φοιτητικα πακετα που μπορεις να ενεργοποιησεις απο το απλο CU)

Στελνεις μυνημα με τη λεξη ΣΥΣΚΕΥΗ στο 54646 και σου ερχεται ενα μυνημα με ενα κωδικο

Δινεις στο ταμειο τον κωδικο και αυτοι το περνανε σαν "δωροεπιταγη" με την αξια του 10% της τιμης του κινητου (στα iphone 5%)

Αποκει και περα, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ισχυει στην περιπτωση μας, οχι επειδη λεει εως Ιανουαριο 2015, αυτο εχουν ξεχασει να το αλλαξουν οι χαζουληδες στο site, αφου εστειλα μυνημα κανονικα και μου εστειλε κανονικα κωδικο με ημερομηνια ληξης Μαιο του 2016 (το λεει μεσα στο μυνημα αυτο). ΑΛΛΑ κανονικα δεν ισχυει λογω της τελευταιας παραγραφου που λεει πως δε μπορει να συνδιαστει με αλλες προσφορες/εκπτωσεις.

ΩΣΤΟΣΟ, αμα κανετε την παπια και δεν ειναι και πολυ ψαγμενοι σας το περνανε κανονικα.  Και περσι στην αντιστοιχη προσφορα του Lumia 1020 το ειχα κανει κανονικα...

Επι της ουσιας πολυ σπανια τους τυχαινει να παει καποιος με φοιτητικο κωδικο και συνηθως δε ξερουν τι να κανουν σε πρωτη φαση... οποτε επειδη ειναι και κατι που δεν ειναι θεμα συστηματος για να τους το απορριψει (αλλα και πολλες φορες δεν γνωριζουν οτι η τιμη που καλεισαι να πληρωσεις ειναι ηδη προϊον προσφορας) το περνανε εκεινη τη στιγμη σαν δωροεπιταγη και εσυ το παιρνεις και εξαφανιζεσαι... Αργοτερα μπορει να διαπιστωσουν οτι κακως σου τη βαλανε τη φοιτητικη εκπτωση, αλλα τεσπα μην τον ειδατε τον Παναη...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι περιεργο που οι προσφορες αφορουν κινητα που κυκλοφορησαν πριν λιγους μηνες?Μηπως σημαινει οτι δεν ειχαν ζητηση?Αν και στις αρχικες τιμες χωρις την προσφορα τι ζητηση να εχουν αφου καποιοι τα βλεπουν με το κυαλι.Γιατι ακομα και να εχει καποιος τα χρηματα γα να τα αγορασει στην αρχικη τους τιμη δεν θα τα δωσει γατι απλα ειναι υπερτιμολογημενα-υπερεκτιμημενα.

Λετε να βγαλει αλλες προσφορες για πιο φθηνα κινητα μεσα στο 10ημερο η σε αλλο 10ημερο?Η βαζει μονο για ακριβα κινητα?

Δημοσ.

Παρελαβα σμρ το flex 2 αλλα απο την πρωτη επαφη δεν με επεισε. Οποιος ενδιαφερεται για καινουριο με ζελατινες απλα ανοιγμενο για επιβεβαιωση στην τιμη της voda ας στειλει πμ. Μονο για αθηνα. Thx

Να τα!!! Τι λεγαμε?? Η συσκευη μαλλον εχει τα θεματακια της γιαυτο και την σκοτώνουν πιθανοτατα ενα μηνα μετα την κυκλοφορια της!!!!!  :confused:  :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Δεκαήμερο προσφορών είναι,όχι δεκάωρο MONOΩΡΟ (αντε μιαμισαωρο στην καλυτερη),καινούργια μοντέλα είναι και τα δύο ας παραλάβουν και αλλά κομμάτια από τον εισαγωγέα,για να καλύψουν τη ζήτηση,εδώ δεν μιλάμε για ξεστοκάρισμα,γιατί σαν στοκ ζήτημα να είχαν 10 συσκευές σύνολο.

Η ιστορία διαφορετικά θυμίζει τα πασχαλινά αρνιά των lidl. (για την ακριβεια θυμιζει ακριβως την προ 17,5 μηνων προσφορα της ιδιας εταιριας!)

fixed :)

ΣΗΜΕΙΩΣΗΔΕΝ μου ζήτησε προκαταβολή. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν τα στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου. 

Δεν ξέρω τι γίνεται από κατάστημα σε κατάστημα. 

^^

Και μιας και ο Γερμανος είναι άλλο μαγαζι από του θεματος, να προσθεσω οτι θα εγραφα στον φιλο νωρίτερα ότι πρεπει να διαβασει το παρομοιο θεμα του Νοεμβριου 2013 οπου (νομιζωυπαρχουν ιδιες ιστοριες για παραγγελιες σε καταστήματα - αναμονες και ακυρωσεις.

Theofilos ελπιζω να μην καταληξουν να αφησουν πικρη γευση τα γλυκα και το ποτακι (και αν κατσει το 2ο αντι του 1ου ακομα καλυτερα δηλαδη) αλλά αν επαναληφθουν τα οσα εγιναν στα τελη του 2013 οι πιθανοτητες να σου βρει το "σιγουρο" κινητο που σου υποσχεθηκε ειναι ελαχιστες (και αν τα καταφερει θα εισαι μια μεγαλη εξαιρεση, οποτε ετοιμασου για 2ο γυρο γλυκων και ποτων καλυτερα). Τοτε ειχαν πεσει παρα πολλες παραγγελιες απο καταστηματα που 'νομιζαν' για καποιο λογο οτι θα μπορουσαν να τις εκτελεσουν και φυσικα δεν υπηρχε στοκ ουτε για δειγμα (ουτε καν για οσους ειχαν ηδη βαλει -πολυ νωριτερα- ηλεκτρονικα παραγγελιες για παραλαβες απο καταστημα). Ισχυει αυτο που ειπαμε και νωριτερα και επαναλαμβανει το παοκι:

Online παραγγελία και παράδοση στο σπίτι με δίδαξε η προηγούμενη εμπειρία μου τότε με τα optimus g(που έπεσε άκυρο)

Ελπίζω βέβαια από τότε να άλλαξε τακτική η voda και να παραλάβουν όσοι ενδιαφέρθηκαν

για όσους θέλουν nexus 6 και δεν μπορούν να βρουν, αυτό το μαγαζί έχει τα 2 χρώματα στα 399€

http://www.armaoseshop.gr/e-shop.html?page=shop.browse&category_id=208

Ωχ, βλεπω να αρχιζουν τα περσινα φαινομενα που ξαφνικα γεμισαν ολα τα μαγαζακια του σκρουτζ "vodafone branded" συσκευες λιγες μερες μετα την προσφορα του LG και του lumia 820 τοτε...

Το Β2Β φαινεται ειναι το μονο που δουλευει καλα στην Ελλαδα...

• Like 1
Δημοσ.

Να τα!!! Τι λεγαμε?? Η συσκευη μαλλον εχει τα θεματακια της γιαυτο και την σκοτώνουν πιθανοτατα ενα μηνα μετα την κυκλοφορια της!!!!!  :confused:  :confused:

όχι απλά είναι λίγο περίεργο. Η αλήθεια είναι ότι τι φοβαμαι λίγο το κυρτο. Η κίνηση του χεριούδεν ειναι επίπεδη και το θέμα είναι πώς το ακουμπάς και τοποθετεις γενικά. Θα ειναι καπως στην αρχή.

Δημοσ.

όχι απλά είναι λίγο περίεργο. Η αλήθεια είναι ότι τι φοβαμαι λίγο το κυρτο. Η κίνηση του χεριούδεν ειναι επίπεδη και το θέμα είναι πώς το ακουμπάς και τοποθετεις γενικά. Θα ειναι καπως στην αρχή.

Δεν ειναι τοσο η κυρτοτητα Κωνσταντινε....οσο τα σοβαρα προβληματα που αναφερονται στην μεγαλη πλειονοτητα των reviews σε σχεση με τον επεξεργαστη που ψηνεις αυγα και το απιστευτο lag.....τα παιδια που το πηραν στο xdadevelopers forum (απολυτα αξιοπιστοι κατ εμε και πιο αξιοπιστοι απο ολους τους reviewers) αναφερουν οτι χτυπανε τα κεφαλια τους στον τοιχο....μιας και η συσκευη ειναι πιο αργη απο το LG G2 (Ναυαρχιδα διετιας) με παρα πολλα προβληματα!!! 

Δημοσ.

Να τα!!! Τι λεγαμε?? Η συσκευη μαλλον εχει τα θεματακια της γιαυτο και την σκοτώνουν πιθανοτατα ενα μηνα μετα την κυκλοφορια της!!!!! :confused: :confused:

Μην βιαζεσαι.. το κινητο οπως το ειδα 30 λεπτα φυσαει απλα το κυρτο δεν μ καθησε καλα. Παντως απο το g3 μου φαινεται πολυ καλυτερο. Ομως για.το χερι μου το g2 ειναι ιδανικο.

Δημοσ.

Ναι και για το G3 τα ίδια λέγανε.

Τίποτα δεν είχε η συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον για ψυχικο το κοβω. :P

Ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο!

Εδώ έχουμε κάνει τόσα και τόσα, έχουμε χτίσει οικοδομές, εδώ θα κολλήσουμε που παίζει και προσφορά! 

Δημοσ.

Μην βιαζεσαι.. το κινητο οπως το ειδα 30 λεπτα φυσαει απλα το κυρτο δεν μ καθησε καλα. Παντως απο το g3 μου φαινεται πολυ καλυτερο. Ομως για.το χερι μου το g2 ειναι ιδανικο.

με ενδιαφερει το flex  φιλε μου αμεσα.

Δημοσ.

Μαλλον για ψυχικο το κοβω. :P

Ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο!

Εδώ έχουμε κάνει τόσα και τόσα, έχουμε χτίσει οικοδομές, εδώ θα κολλήσουμε που παίζει και προσφορά! 

Δημοσ.

Δηλαδη lag, κολληματα και υπερθερμανσεις οπως γραφουν σχεδον ολα τα reviews παγκοσμιως αδερφε μου δεν εχει......σιγουρα ετσι!!!

Το περιμενει πολυς κοσμος γιαυτο μιας και το εχεις στα χερια σου θα ηταν πολυ συμαντικο να μας το ξεκαθαρισεις για να μην χτυπαμε και εμεις τα κεφαλια μας στον τοιχο!!!  :lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο η κυρτοτητα Κωνσταντινε....οσο τα σοβαρα προβληματα που αναφερονται στην μεγαλη πλειονοτητα των reviews σε σχεση με τον επεξεργαστη που ψηνεις αυγα και το απιστευτο lag.....τα παιδια που το πηραν στο xdadevelopers forum (απολυτα αξιοπιστοι κατ εμε και πιο αξιοπιστοι απο ολους τους reviewers) αναφερουν οτι χτυπανε τα κεφαλια τους στον τοιχο....μιας και η συσκευη ειναι πιο αργη απο το LG G2 (Ναυαρχιδα διετιας) με παρα πολλα προβληματα!!! 

Μιλάς γενικά. Εγώ μιλάω συγκεκριμένα για την περίπτωση και τους δικούς μου προβληματισμούς... Δε νομίζω να έχουν τηλεπάθεια στο xda :) .Για τα άλλα θέματα να μας πουν αυτοί που θα το πάρουν ως τότε.

silentpower που το βρηκες και όλας?

Μπορεί να έχει lag δεν το έχει δουλέψει βρε... περίμενε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...