vadergr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 παντως σε ολα τα καταστηματα π ρωτησα μ ειπαν πεμτπη πρωι θα εχουν παραλαβη. Για ποιο μοντέλο?
x_vagos_x Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τηλεφώνησα σε πάνω από 25 μαγαζιά Αθήνα-Κρήτη-Καρδίτσα-Τρίκαλα, και μόνο στο κατάστημα Γλυφάδας είχαν δυο ετοιμοπαράδοτα κρατημένα... Στα μισά μου είπαν LG G Flex 2 από Δευτέρα και Nexus 6 από Τετάρτη-Πέμπτη. Εγώ πάντως θα ξαναπάρω από Δευτέρα τα ίδια μαγαζιά μπας και μετάνιωσε κανείς και ξέμεινε καμια συσκευούλα.
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 και nexus 6 και flex 2. τωρα αν μας καλυψουν ολους σε διαθεσιμοτητα παιζει........
ostvarivanje Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι λέει το flex 2 σε σχέση με το Nexus 6; Αν ισχύει η πληροφορία ότι από Δευτέρα θα είναι διαθέσιμο το flex και από Πέμπτη το Nexus, να ξέρουμε τι παίζει περίπου. Το flex με το snapdragon 810 πώς πάει, μιας και έχει ακουστεί ότι ο επεξεργαστής του θερμαίνεται (και είναι και ο λόγος που η LG έβαλε τον 808 στο G4);
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι λέει το flex 2 σε σχέση με το Nexus 6; Αν ισχύει η πληροφορία ότι από Δευτέρα θα είναι διαθέσιμο το flex και από Πέμπτη το Nexus, να ξέρουμε τι παίζει περίπου. Το flex με το snapdragon 810 πώς πάει, μιας και έχει ακουστεί ότι ο επεξεργαστής του θερμαίνεται (και είναι και ο λόγος που η LG έβαλε τον 808 στο G4); Μπορεις με μια απλη αναζητηση στο youtube να βρεις παρα πολλα αντιφατικα reviews, αλλα που λενε οτι η συσκευη δεν ειναι καλα παραμετροποιημενη σε οτι αφορα το ui της lg και την συνεργασια του με τον snapdragon 810 με αποτελεσμα να ειναι πιο αργη απο το LG G2 και να λαγκαρει απιστευτα και αλλα που λενε οτι η συσκευη τρεχει απροβληματιστα χωρις lag!!!! Ειλικρινα εχω προβληματιστει παρα πολυ σχετικα με το τι ισχυει!!!!
x_vagos_x Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγώ εμπιστεύομαι το AndroidCentral στα Reviews. Nexus 6 Review και LG G Flex 2 Review. Σε γενικές γραμμές, Nexus 6 αν θες κάτι μεγάλο (π.χ. εγώ θα πουλήσω μικρό κινητό -4,6" Z3 Compact- και μεγάλο tablet -Samsung G Tab Pro 8,4"- για το 6άρι Nexus. Μέτρια κάμερα όμως, και μέτρια μπαταρία επίσης. Απ' την άλλη Official σίγουρα google updates και όμορφη συσκευή κατ' εμέ. LG G Flex 2 για ένα G3 με κυρτή οθόνη 1080p και συνεπώς λίγο καλύτερη μπαταρία. Στα αρνητικά ο επεξεργαστής που αν και δυνατός θέλει μερικά updates για να στρώσει. Στα θετικά η κυρτή οθόνη και η ύπαρξη microSD που δεν έχει το Nexus. Το δικό μου σκεπτικό παραθέτω, όχι των reviewers. Μην παρεξηγηθώ.
Theofilos.Bos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 'Εχοντας δει τις προσφορές που έχουν ανοίξει στο θέμα λέω δεν παίρνω κανά τηλέφωνο στα κοντινά μου καταστήματα ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ? Κλασσικά έτρωγα άκυρο. Βρίζω από μέσα μου θεούς και δαίμονες που για μία ακόμη φορά δεν προλαβαίνω προσφορά. Βγαίνω έξω να κάνω κάτι ψώνια λέω δεν περνάω από κανά κατάστημα να δω τι παίζει με τις συγκεκριμένες προσφορές δεν μπορεί κάποιο κατάστημα μπορεί να έχει καμία ξεχασμένη συσκευή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο κατάστημα που πήγα δεν είχα πάρει τηλέφωνο. Ρωτάω την κοπελίτσα για τις προσφορές και με την απάντησή της ο πού@@ ο διάολος έσπασε και τα δυο του πόδια. Μου απαντάει ότι το NEXUS 6 μπορεί το έχω σε ότι χρώμα ήθελα παρακαλώ. Την ρωτάω: μα πως, έχω πάρει τηλέφωνο σε τόσα καταστήματα και μου λένε ότι δεν υπάρχει πως γίνεται; Μου απαντάει ότι μπορώ να στο παραγγείλω, αν θες κλείνεις συσκευούλα και το αργότερο την άλλη Δευτέρα θα το έχεις στα χέρια σου. Γρήγορα κλείνω ένα σε μαύρο χρώμα μην αλλάξει γνώμη το σύστημα τους ή η κοπέλα και φεύγω αφού πρώτα εννοείται τις έταξα και γλυκά με την παραλαβή του κινητού. («δούναι και λαβείν» είναι αυτές οι περιπτώσεις). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ μου ζήτησε προκαταβολή. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν τα στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου. Δεν ξέρω τι γίνεται από κατάστημα σε κατάστημα. Μπορεί οι υπάλληλοι να τα κρατάνε για γνωστούς τους ή να τα σπρώχνουνε στην μαύρη με καπέλο. Εγώ πάντως για να βοηθήσω όποιο φίλο του forum θέλει να το πάρει ας με ενημερώσει να πάω στο κατάστημα να του κλείσω συσκευή. (για δικιά του χρήση όχι να το παίξει εξυπνάκιας και το πουλήσει με καπέλο σε άλλο παιδί). ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος το θέλει πραγματικά να με ενημερώσει, μην πάω στο κατάστημα κλείσω την συσκευή και μετά μου πει ΑΚΥΡΟ. Έχοντας παραγγείλει ήδη σε κατάστημα το NEXUS 6 και βλέποντας τι πανικός επικρατεί στο forum για τις συγκεκριμένες προσφορές, είπα να τσεκάρω τι παίζει και σε άλλα καταστήματα VODAFONE. Πήγα λοιπόν σε δύο καταστήματα γειτονικών περιοχών και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχουν συσκευές πλέον προς πώληση και όποιος πρόλαβε και παρήγγειλε δεν είναι σίγουρο ότι θα παραλάβει. Μετά από αυτό φοβήθηκα ότι θα πάρω τα @@ μου από το κατάστημα που έκλεισα την συσκευή. Τι να κάνω λέω, ας προσπαθήσω να πλευρίσω την κοπελίτσα που με είχε εξυπηρετήσει δίνοντας της, το κουτί με τα γλυκά που της είχα υποσχεθεί από τώρα. Παίρνω ένα κουτί γλυκά και πάω από το κατάστημα. Ευτυχώς όταν έφτασα στο κατάστημα ήταν μόνη της και δεν έγινα διεθνώς ρεζίλι. Την πιάνω στην κουβέντα, της δίνω τα γλυκά και την ευχαρίστησα προκαταβολικά για την εξυπηρέτηση. Με τα πολλά και τα λίγα, με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω σίγουρα την συσκευή μου με την προϋπόθεση βέβαια να της υποσχεθώ ότι με παράδοση του κινητού θα έπρεπε να την κεράσω και ένα ποτάκι. Τι να κάνω λοιπόν αφού θέλω το κινητό ας την ¨κεράσουμε¨ και ένα ποτό. "ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1) Την ρώτησα για την φοιτητική έκπτωση πως γίνεται κ.τ.λ. και μου είπε ότι θα το τακτοποιήσει η ίδια (με ποιο τρόπο δεν ξέρω). 2) Της ζήτησα αλλαγή χρώματος από μαύρο σε λευκό (είδα dummy συσκευή σε λευκή και μου άρεσε περισσότερο) και μου είπε ότι προς το παρών δεν παίζει γιατί όλες οι συσκευές είναι κλεισμένες.
x_vagos_x Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Με τα πολλά και τα λίγα, με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω σίγουρα την συσκευή μου με την προϋπόθεση βέβαια να της υποσχεθώ ότι με παράδοση του κινητού θα έπρεπε να την κεράσω και ένα ποτάκι. Τι να κάνω λοιπόν αφού θέλω το κινητό ας την ¨κεράσουμε¨ και ένα ποτό. "ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" 5
XronisR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Έχοντας παραγγείλει ήδη σε κατάστημα το NEXUS 6 και βλέποντας τι πανικός επικρατεί στο forum για τις συγκεκριμένες προσφορές, είπα να τσεκάρω τι παίζει και σε άλλα καταστήματα VODAFONE. Πήγα λοιπόν σε δύο καταστήματα γειτονικών περιοχών και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχουν συσκευές πλέον προς πώληση και όποιος πρόλαβε και παρήγγειλε δεν είναι σίγουρο ότι θα παραλάβει. Μετά από αυτό φοβήθηκα ότι θα πάρω τα @@ μου από το κατάστημα που έκλεισα την συσκευή. Τι να κάνω λέω, ας προσπαθήσω να πλευρίσω την κοπελίτσα που με είχε εξυπηρετήσει δίνοντας της, το κουτί με τα γλυκά που της είχα υποσχεθεί από τώρα. Παίρνω ένα κουτί γλυκά και πάω από το κατάστημα. Ευτυχώς όταν έφτασα στο κατάστημα ήταν μόνη της και δεν έγινα διεθνώς ρεζίλι. Την πιάνω στην κουβέντα, της δίνω τα γλυκά και την ευχαρίστησα προκαταβολικά για την εξυπηρέτηση. Με τα πολλά και τα λίγα, με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω σίγουρα την συσκευή μου με την προϋπόθεση βέβαια να της υποσχεθώ ότι με παράδοση του κινητού θα έπρεπε να την κεράσω και ένα ποτάκι. Τι να κάνω λοιπόν αφού θέλω το κινητό ας την ¨κεράσουμε¨ και ένα ποτό. "ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1) Την ρώτησα για την φοιτητική έκπτωση πως γίνεται κ.τ.λ. και μου είπε ότι θα το τακτοποιήσει η ίδια (με ποιο τρόπο δεν ξέρω). 2) Της ζήτησα αλλαγή χρώματος από μαύρο σε λευκό (είδα dummy συσκευή σε λευκή και μου άρεσε περισσότερο) και μου είπε ότι προς το παρών δεν παίζει γιατί όλες οι συσκευές είναι κλεισμένες. Περιμενουμε και ''video'' απο το nexus 6!!!! 1
SigmaDelta Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μάμησε αυτή η προσφορά τελικά!!! Και nexus 6 και score! Δικε μου my2cents 4
zeremefico Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Θα φορτώσει ο δικός μας. Πάντως 349€ το nexus, 10€ το γλυκά και αλλά 30€ το ποτάκι, φαγητό, βενζίνες, δεν το λες και προσφορά... 6
x_vagos_x Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Mini-update, πήρα και στο Vodafone του Mall και μου είπε η κοπέλα ούτε δείγμα δεν έχουν από τις συσκευές. Ούτε στην κεντρική αποθήκη της βγάζει απόθεμα. Περιμένουμε να δούμε από βδομάδα αν βγάλει κανένα άλλο κατάστημα αντίστοιχη προφορά.
runner69 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και nexus 6 και score! Δικε μου my2cents Μαλλον για ψυχικο το κοβω.
silentpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Παρελαβα σμρ το flex 2 αλλα απο την πρωτη επαφη δεν με επεισε. Οποιος ενδιαφερεται για καινουριο με ζελατινες απλα ανοιγμενο για επιβεβαιωση στην τιμη της voda ας στειλει πμ. Μονο για αθηνα. Thx 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις