lalanis Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μόνο το μαύρο g flex 2 είναι διαθέσιμο όσοι μιλήσατε;
Theofilos.Bos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Σου εύχομαι να το παραλάβεις.Αλλά να είσα προετοιμασμένος για όλα.Φίλος είχε παραγγείλει από Γερμανό το G3 από τις πρώτες μέρες της προσφοράς.Τον πήγαιναν από Δευτέρα σε Παρασκευή για παραλαβή και τελικά μετά από καμιά 20αρια μέρες αναμονής του είπαν τελικά ότι δεν θα τους φέρουν. Την ρώτησα ήδη για αυτό το ενδεχόμενο και μου απάντησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση από την στιγμή που με εξυπηρέτησε εκείνη θα το έχω ότι και να γίνει στα χέρια μου. Κρατάμε και μία πισινή βέβαια μην φάμε φόλα!
Inler Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω ρωτησα και για το Nexus και μου ειπε οτι υπαρχει....
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω απο οτι καταλαβα με 2 καταστηματα που μιλησα γνωριζουν για την προσφορα υπαρχει η προσφορα και πιστευω θα παραλαβουν και τα παιδια που το εκλεισαν απο το internet και οσοι καναμε προπαραγγελια...Βεβαια καποια στιγμη Δευτερα-Τριτη οποιος καλει για παραγγελια θα του λενε οτι εχει εξαντληθει το προιον.... Μα και τοτε υπηρχε η προσφορα επισημότατα. Δεκαημερο εκπτωσεων ηταν και τοτε, 1-9 Νοεμβριου! http://www.insomnia.gr/topic/505357-καλές-εκτπώσεις-στη-vodafone-σε-διάφορα-κινητά
Thrylos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 9.01 ημουνα στην vodafone Χαλανδριου διπλα στα κεντρικα τους (τη "στρογγυλη" για οσους ξερουν την περιοχη). Ειχε 1 κομματι Nexus και 1 κομματι Gflex, τα πηρα και τα 2 και εφυγα. Μαλλιστα στο nexus περασα και -10% φοιτητικη εκπτωση οποτε πηγε 314ε Μενει να δω ποιο θα κρατησω και ποιο θα παει στην κοπελα...γιατι ημουνα σιγουρος για nexus, αλλα δεν εχω δει και κανα review του gflex... Αρα οι τιμες ισχυουν, δεν υπαρχει αμφιβολια, και μπραβο στη vodafone. Αποκει και περα επειδη ηθελα το λευκο nexus και αυτο που πηρα ηταν μπλε, εριξα μια γυρα σε 2-3 ακομα κοντινες vodafone, στην κιφησιας (υψος αμπελοκηπων), στην Πανορμου και στο Mall που εχει μεγαλο καταστημα. Σε καμια δεν ειχαν τιποτα, και στο συστημα τους εδειχνε μονο 1 κομματι στο ηρακλειο κρητης και 1 στην Τσιμισκη νομιζω. Προσωπικη αποψη, οσοι προλαβατε χτες απο το Online θα παραλαβετε σιγουρα....το "ποτε" ειναι αγνωστο, αλλα απο τη στιγμη που ΟΥΤΕ λαθος ειναι οι τιμες, ΟΥΤΕ καποιο απο τα 2 απερχομενο μοντελο, δεν υπαρχουν δκαιολογιες, αργα η γρηγορα θα εχουν stock και θα δρομολογηθει και η παραγγελια σας. Οσοι ομως πατε σε πωλητη σε καταστημα και σας πει οτι θα παραγγειλει, κρατατε μικρο καλαθι, γιατι εξαρταστε απο τη διαρκεια της προσφορας που ειναι maximum 1 εβδομαδα (οι "ανοιξιατικες εκπτωσεις") και η παραγγελια σας δεν ειναι με δεσμευμενη την τιμη, δηλαδη αν για οποιοδηποτε λογο δεν εχει φτασει το κομματι να τιμολογηθει στο ταμειο μεχρι το επομενο Σαββατο, αντιο ζωη. Και δυστυχως, επειδη και η τιμη δεν ειναι συμφερουσα για αυτους (δεν ειναι απλα μια "καλη" τιμη οπως του Γερμανου με τα G3 που και παλι εβγαζε κερδος, ειναι σχεδον μιση τιμη παιδια....) οτιδηποτε υπαρξει σε stock θα φυγει πρωτα στις online παραγγελιες που ειναι δεσμευμενοι να τηρησουν, και δευτερευοντως ακομα και να περισσεψει stock για τους υπολοιπους, μπορει να κανουν την παπια αφου δε δεσμευονται... Επισης θα κρατουσα μικρο καλαθι και για αυτες τις παραγγελιες απο καταστημα αφου εγω σε οσα πηγα σημερα και κοιτουσαμε τα αποθεματα αλλων καταστηματων, μου λεγανε οτι ουτε η αποθηκη εχει αποθεμα, οποτε δε ξερω με τι σιγουρια σας λεγανε οτι θα το φερουν την παρασκευη/δευτερα κλπ αφου εχει 0 κομματια η αποθηκη αυτη τη στιγμη (λογικα οτι ειχε δεσμευτηκε για το online). Μαλλον wishful thinking ηταν απο τους πωλητες νομιζοντας οτι κανουν μια τυπικη παραγγελια οπως τις αλλες φορες και αγνοωντας την ιδιαιτεροτητα και ζητηση αυτης της περιπτωσης... Και επειδη και η vodafone οπως και ο Γερμανος εχει καποια καταστηματα που ανηκουν στα κεντρικα και καποια franchise (τα οποια franchise ΔΕ μπορουν να δουν αποθεματα) μαλλον μου κανει περιπτωση οτι οταν σας λεγανε να παραγγειλουν δεν ξερανε καν οτι η αποθηκη εχει 0... 1
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μόνο το μαύρο g flex 2 είναι διαθέσιμο όσοι μιλήσατε; Το κοκκινο δεν υπαρχει πουθενα σε στοκ στην Ελλαδα, ουτε στο σκρουτζ !!!!!
Pa0ki Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Online παραγγελία και παράδοση στο σπίτι με δίδαξε η προηγούμενη εμπειρία μου τότε με τα optimus g(που έπεσε άκυρο) Ελπίζω βέβαια από τότε να άλλαξε τακτική η voda και να παραλάβουν όσοι ενδιαφέρθηκαν
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πεμπτη παραλάμβανω απο Ηράκλειο, 269 τελική με 10% φοιτητική το flex. Σε αυτή την τιμή είναι κλεψιά απλα!
zeremefico Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγώ ρώτησα σε κατάστημα στα Χανιά και δεν παντρεύεται φοιτητικό & τιμή προσφοράς.
th3rul3r Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Παιδες και τα 2 ηταν σε διαθεσιμοτητα στο συστημα της βοντα το φλεξ ελεγε στην αρχη ελειψη αλλα μετα στη διαθεσιμοτητα αλλαξε σε ικανοποιητικη!!! Παρηγγειλα φλεξ μ Με προκαταβολη 50ε πεμπτη μαλλον θα ερθει
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εμένα μ ειπαν οτι μπαίνει το φοιτητικό, τ πρωτο πράγμα π ρώτησα, κ μ ειπαν οτι ισχυει.
barman_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι χρειάζεται για να το πάρεις με φοιτητική? Απλά με το πάσο?
th3rul3r Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κανονικοτατα μπαινει το φοιτητικο φιλε μου ειχα παρει 2 smart 4 max για την κοπελα και την αδερφη της με φοιτητικο και τα 2 ενω ειχε ηδη 50% και ρωτησα και σημερα για το φλεξ
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι χρειάζεται για να το πάρεις με φοιτητική? Απλά με το πάσο? Παιδες αληθεια τη φοιτητικη εκπτωση 10% της vodafone πως την παιρνουμε?? μονο με το πασο η χρειαζεται καποιο αναλογο συμβολαιο με την εταιρεια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις