XronisR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Νομιζω το λευκο ειναι πιο δυνατο..Γουστα ειναι αυτα βεβαια..
xetasa Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αν κάποιος θέλει πραγματικά το κινητό, δεν βρίσκω κάτι κακό στο να δώσει προκαταβολή. Στη vodafone θα τη δώσει και θα πάρει απόδειξη, όχι στον μπάρμπα-μήτσο στο προφορικό... Εγώ όμως αυτό που θα έκανα θα ήταν να γράψω πάνω στην απόδειξη της προκαταβολής: α) ότι αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο (και όχι...όποιο τους περισσέψει) και β) ότι με ενδιαφέρει παραλαβή μέχρι κάποια ημερομηνία (πχ 10 μέρες) ώστε να μην με κρατάνε αιώνια όμηρο. 1
driverpit Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μια καταχωρημενη παραγγελία είναι δεσμευτική. Και για τα δυο μέρη (αν και στην περίπτωση επιχείρησης/ιδιωτη ο τελευταίος έχει δικαίωμα υπαναχώρησης) Αλλιώς ηβκαθε επιχείρηση θα εκανε παραπλανητικές προσφορές κατά το δοκούν. Εντάξει στην προκείμενη περίπτωση λόγο μεγάλης ζήτησης των συσκευών της προσφοράς δεν νομίζω να μπορεί να εκτελέσει το 100% των παραγγελιών που της έχουν γίνει και μπορεί να σε αποφύγει με το πρόσχημα ότι τελείωσαν η συσκευές της προσφοράς λόγο μεγάλης ζήτησης και να σε βάλει στην αναμονή μέχρι και ένα μήνα.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και εγώ πήγα σε καταστημα, και θα με πάρει τηλέφωνο ποτε θα έχουν ξανά εντος της εβδομάδας να κλείσω ένα απο τ δυο, προσωπικά ποιο θα παιρνατε; Αν σε βολευει το μεγεθος και δεν σου αρεσει το κυρτο του Lg πας στο Nexus 6.
Theofilos.Bos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 'Εχοντας δει τις προσφορές που έχουν ανοίξει στο θέμα λέω δεν παίρνω κανά τηλέφωνο στα κοντινά μου καταστήματα ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ? Κλασσικά έτρωγα άκυρο. Βρίζω από μέσα μου θεούς και δαίμονες που για μία ακόμη φορά δεν προλαβαίνω προσφορά.Βγαίνω έξω να κάνω κάτι ψώνια λέω δεν περνάω από κανά κατάστημα να δω τι παίζει με τις συγκεκριμένες προσφορές δεν μπορεί κάποιο κατάστημα μπορεί να έχει καμία ξεχασμένη συσκευή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο κατάστημα που πήγα δεν είχα πάρει τηλέφωνο.Ρωτάω την κοπελίτσα για τις προσφορές και με την απάντησή της ο πού@@ ο διάολος έσπασε και τα δυο του πόδια.Μου απαντάει ότι το NEXUS 6 μπορεί το έχω σε ότι χρώμα ήθελα παρακαλώ.Την ρωτάω: μα πως, έχω πάρει τηλέφωνο σε τόσα καταστήματα και μου λένε ότι δεν υπάρχει πως γίνεται;Μου απαντάει ότι μπορώ να στο παραγγείλω, αν θες κλείνεις συσκευούλα και το αργότερο την άλλη Δευτέρα θα το έχεις στα χέρια σου. Γρήγορα κλείνω ένα σε μαύρο χρώμα μην αλλάξει γνώμη το σύστημα τους ή η κοπέλα και φεύγω αφού πρώτα εννοείται τις έταξα και γλυκά με την παραλαβή του κινητού. («δούναι και λαβείν» είναι αυτές οι περιπτώσεις).ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ μου ζήτησε προκαταβολή. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν τα στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου. Δεν ξέρω τι γίνεται από κατάστημα σε κατάστημα. Μπορεί οι υπάλληλοι να τα κρατάνε για γνωστούς τους ή να τα σπρώχνουνε στην μαύρη με καπέλο. Εγώ πάντως για να βοηθήσω όποιο φίλο του forum θέλει να το πάρει ας με ενημερώσει να πάω στο κατάστημα να του κλείσω συσκευή. (για δικιά του χρήση όχι να το παίξει εξυπνάκιας και το πουλήσει με καπέλο σε άλλο παιδί). ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος το θέλει πραγματικά να με ενημερώσει, μην πάω στο κατάστημα κλείσω την συσκευή και μετά μου πει ΑΚΥΡΟ. 1
Inler Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν για κρατηση με προκαταβολη το 50% της αξιας του....Πολλα δεν ζητανε;
Konstantin77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 πάντως εγώ ρώτησα μόνο αν έχουν απόθεμα ΚΑΙ οχι αν μπορούν να το παραγγείλουν, που δε με ενδίεφερε αφού έχω κάνει ήδη παραγγελία. Κοίτα μπορεί να θέλουν να εξασφαλιστούν ακι τα μαγαζιά. Ακριβά κινητά είναι να μην τους μείνει. μην κοιτάς που είμαστε τρελαμένοι εμείς, σου λέει ο άλλος πού θα το πουλήσω μετά.
Inler Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μολις τωρα το εκλεισα απο αλλο καταστημα χωρις προκαταβολη και Τεταρτη θα το εχω μου ειπαν 1
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεκαήμερο προσφορών είναι,όχι δεκάωρο,καινούργια μοντέλα είναι και τα δύο ας παραλάβουν και αλλά κομμάτια από τον εισαγωγέα,για να καλύψουν τη ζήτηση,εδώ δεν μιλάμε για ξεστοκάρισμα,γιατί σαν στοκ ζήτημα να είχαν 10 συσκευές σύνολο. Η ιστορία διαφορετικά θυμίζει τα πασχαλινά αρνιά των lidl. 10ήμερο είναι αλλά προσφανώς έχουμε το ΅μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων΅. Κουβέντα να γίνετε, είδα ένα video από youtube, δείχνει περίεργη η κυρτή οθόνη του flex
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Inler για ποιο τηλέφωνο μιλάς; Πιστεύω οτι μονο G Flex 2 θα δίνουν πλεον απο τ λεγόμενα του παιδιού που ηταν στην vodafone, αν και θα κοιτάξει και για τα 2 μου είπε.
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 'Εχοντας δει τις προσφορές που έχουν ανοίξει στο θέμα λέω δεν παίρνω κανά τηλέφωνο στα κοντινά μου καταστήματα ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ? Κλασσικά έτρωγα άκυρο. Βρίζω από μέσα μου θεούς και δαίμονες που για μία ακόμη φορά δεν προλαβαίνω προσφορά. Βγαίνω έξω να κάνω κάτι ψώνια λέω δεν περνάω από κανά κατάστημα να δω τι παίζει με τις συγκεκριμένες προσφορές δεν μπορεί κάποιο κατάστημα μπορεί να έχει καμία ξεχασμένη συσκευή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο κατάστημα που πήγα δεν είχα πάρει τηλέφωνο. Ρωτάω την κοπελίτσα για τις προσφορές και με την απάντησή της ο πού@@ ο διάολος έσπασε και τα δυο του πόδια. Μου απαντάει ότι το NEXUS 6 μπορεί το έχω σε ότι χρώμα ήθελα παρακαλώ. Την ρωτάω: μα πως, έχω πάρει τηλέφωνο σε τόσα καταστήματα και μου λένε ότι δεν υπάρχει πως γίνεται; Μου απαντάει ότι μπορώ να στο παραγγείλω, αν θες κλείνεις συσκευούλα και το αργότερο την άλλη Δευτέρα θα το έχεις στα χέρια σου. Γρήγορα κλείνω ένα σε μαύρο χρώμα μην αλλάξει γνώμη το σύστημα τους ή η κοπέλα και φεύγω αφού πρώτα εννοείται τις έταξα και γλυκά με την παραλαβή του κινητού. («δούναι και λαβείν» είναι αυτές οι περιπτώσεις). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ μου ζήτησε προκαταβολή. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν τα στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου. Δεν ξέρω τι γίνεται από κατάστημα σε κατάστημα. Μπορεί οι υπάλληλοι να τα κρατάνε για γνωστούς τους ή να τα σπρώχνουνε στην μαύρη με καπέλο. Εγώ πάντως για να βοηθήσω όποιο φίλο του forum θέλει να το πάρει ας με ενημερώσει να πάω στο κατάστημα να του κλείσω συσκευή. (για δικιά του χρήση όχι να το παίξει εξυπνάκιας και το πουλήσει με καπέλο σε άλλο παιδί). ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος το θέλει πραγματικά να με ενημερώσει, μην πάω στο κατάστημα κλείσω την συσκευή και μετά μου πει ΑΚΥΡΟ. Σου εύχομαι να το παραλάβεις.Αλλά να είσα προετοιμασμένος για όλα.Φίλος είχε παραγγείλει από Γερμανό το G3 από τις πρώτες μέρες της προσφοράς.Τον πήγαιναν από Δευτέρα σε Παρασκευή για παραλαβή και τελικά μετά από καμιά 20αρια μέρες αναμονής του είπαν τελικά ότι δεν θα τους φέρουν. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ^^ Και μιας και ο Γερμανος είναι άλλο μαγαζι από του θεματος, να προσθεσω οτι θα εγραφα στον φιλο νωρίτερα ότι πρεπει να διαβασει το παρομοιο θεμα του Νοεμβριου 2013 οπου νομιζω υπαρχουν ιδιες ιστοριες για παραγγελιες σε καταστήματα - αναμονες και ακυρωσεις. Αλλα επειδή δεν ημουν από εκεινους που ειχαν παραγγειλει-ασχοληθεί τοτε, δεν είμαι και σιγουρος και θα πρεπει να του το επιβεβαιώσετε καποιοι από τους αμέτρητους που ειχαν ασχοληθεί και θυμούνται λεπτομεριες.
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Στο θέμα αυτό με το Γερμανο όμως οι τιμες υπηρχαν την επαύριο, η τις διωρθωσαν και μετα τα μπαλωναν; Αυτες οι τιμες είναι σε πλαίσιο προσφορών όχι σε λάθος του site όπως γίνεται συνήθως.
Inler Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω απο οτι καταλαβα με 2 καταστηματα που μιλησα γνωριζουν για την προσφορα υπαρχει η προσφορα και πιστευω θα παραλαβουν και τα παιδια που το εκλεισαν απο το internet και οσοι καναμε προπαραγγελια...Βεβαια καποια στιγμη Δευτερα-Τριτη οποιος καλει για παραγγελια θα του λενε οτι εχει εξαντληθει το προιον....
Προτεινόμενες αναρτήσεις