runner69 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεδομενου παντως οτι προκειται για "ελληνικα" μοντελα με την εννοια οτι πληρωνουν την προμηθεια στις ελληνικες αντιπροσωπειες, εχουν βγαλει αρκετα σε καλες τιμουλες. Νταξει τα flex 2 και nexus 6 ειναι προσφοραρες! Στα συν οτι δεν βγαζουν μονο παλια μοντελα για να ξεστοκαρουν αλλα βαζουν και νεοφερμενα.
driverpit Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μα αυτό ακριβώς σχολιάζει ο από πάνω. Αν εκτελέσει τις παραγγελίες θα είναι τέλεια εταιρεία αλλιώς μαύρο,μηνύσεις,iνκα, δικηγόροι κτλ μέχρι την επόμενη φορά. Προσωπικά δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο μαύρο μηνύσεις δικηγόροι κτλ για μια παραγγελία που δεν εκτελέστηκε άπλα δεν τουσ προτιμάς για να κάνεις την επόμενη αγορά σου
vadergr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Σε 6 καταστήματα που πήρα τηλέφωνο δεν υπήρχε ούτε θα δείγμα
Konstantin77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 πήρα σε 10 στη γραμμη κεντρο - κηφiσιά. Ειναι καινουριο μου ειπαν και δεν το εχουν το flex 2.
Mr V Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 δεν υπαρχουν ακριβες συσκευες ρε παιδια ετσι stock σε μαγαζια....λιγα iphone μονο.... Οσοι παραγγειλαν με διαθεσιμο προιον λογικα θα παραλαβουν εντος εβδομαδος...οι υπολοιποι δυσκολο...
narta Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Προσωπικά δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο μαύρο μηνύσεις δικηγόροι κτλ για μια παραγγελία που δεν εκτελέστηκε άπλα δεν τουσ προτιμάς για να κάνεις την επόμενη αγορά σου Μια καταχωρημενη παραγγελία είναι δεσμευτική. Και για τα δυο μέρη (αν και στην περίπτωση επιχείρησης/ιδιωτη ο τελευταίος έχει δικαίωμα υπαναχώρησης) Αλλιώς ηβκαθε επιχείρηση θα εκανε παραπλανητικές προσφορές κατά το δοκούν.
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πιστεύω ότι θα γίνουν αντιπροτάσεις-προσφορές όπως και την προηγούμενη φορά...
aris1964 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεκαήμερο προσφορών είναι,όχι δεκάωρο,καινούργια μοντέλα είναι και τα δύο ας παραλάβουν και αλλά κομμάτια από τον εισαγωγέα,για να καλύψουν τη ζήτηση,εδώ δεν μιλάμε για ξεστοκάρισμα,γιατί σαν στοκ ζήτημα να είχαν 10 συσκευές σύνολο. Η ιστορία διαφορετικά θυμίζει τα πασχαλινά αρνιά των lidl. 1
XronisR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ρωτησα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι θα εχω το Nexus 6 στα 349 την Παρασκευη αλλα πρεπει δωσω προκαταβολη καποιο ποσο(!!). Δεν το εχω ξανακουσει αυτο για προκαταβολη,ξερετε κατι να με ενημερωσετε?
alextrela172 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πιστεύω ότι θα γίνουν αντιπροτάσεις-προσφορές όπως και την προηγούμενη φορά... Φανταζομαι αυτο θα ισχύει για όσους το παρήγγειλαν κανονικά οςο ήταν άμεσα διαθέσιμο και απλά η εταιρία δεν μπορέσει να αποστείλει το προιον. Οχι για αυτόυς που απλά άφησαν ένα "ειδοποίησε με" ενώ δεν ήταν διαθέσιμο για παραγγελία επι τόπου. Sent from my iPad using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 O νομος νομιζω το απαγορευει αυτό με την προκαταβολή (για "αγορες απο αποσταση" τουλαχιστον, σιγουρα. Για κατάστημα δεν είμαι σιγουρος). Αλλα αν είναι για να εξυπηρετηθείτε είναι δικο σας θεμα. 2
alextrela172 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 <p>Ρωτησα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι θα εχω το Nexus 6 στα 349 την Παρασκευη αλλα πρεπει δωσω προκαταβολη καποιο ποσο(!!).</p> <p>Δεν το εχω ξανακουσει αυτο για προκαταβολη,ξερετε κατι να με ενημερωσετε?</p> Άμα σου δώσουν απόδειξη προκαταβολής με σφραγίδα καταστήματος ετςι ώστε να ειςαι καλυμμένος. Προσωπικά μου το είχαν κανει σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πωλήσεις στρωμάτων όπου μου ζήτησαν 30 ευρω προκαταβολή αλλα πήρα κανονικά απόδειξη και μετά το υπόλοιπο ποςο το πλήρωσα κατα την παράδοση του προϊόντος στο σπίτι μου. Sent from my iPad using Insomnia
XronisR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν προκειται να δωσω προκαταβολη,αν θελει θα του δειξω την πιστωτικη που θα με χρεωσει για 12 ατοκες οταν ερθει η συσκευη και αν ερθει..
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και εγώ πήγα σε καταστημα, και θα με πάρει τηλέφωνο ποτε θα έχουν ξανά εντος της εβδομάδας να κλείσω ένα απο τ δυο, προσωπικά ποιο θα παιρνατε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις