Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεδομενου παντως οτι προκειται για "ελληνικα" μοντελα με την εννοια οτι πληρωνουν την προμηθεια στις ελληνικες αντιπροσωπειες, εχουν βγαλει αρκετα σε καλες τιμουλες. Νταξει τα flex 2 και nexus 6 ειναι προσφοραρες! Στα συν οτι δεν βγαζουν μονο παλια μοντελα για να ξεστοκαρουν αλλα βαζουν και νεοφερμενα.

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς σχολιάζει ο από πάνω. Αν εκτελέσει τις παραγγελίες θα είναι τέλεια εταιρεία αλλιώς μαύρο,μηνύσεις,iνκα, δικηγόροι κτλ μέχρι την επόμενη φορά.

Προσωπικά δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο μαύρο μηνύσεις δικηγόροι κτλ για μια παραγγελία που δεν εκτελέστηκε άπλα δεν τουσ προτιμάς για να κάνεις την επόμενη αγορά σου    

Δημοσ.

δεν υπαρχουν ακριβες συσκευες ρε παιδια ετσι stock σε μαγαζια....λιγα iphone μονο....

Οσοι παραγγειλαν με διαθεσιμο προιον λογικα θα παραλαβουν εντος εβδομαδος...οι υπολοιποι δυσκολο...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο μαύρο μηνύσεις δικηγόροι κτλ για μια παραγγελία που δεν εκτελέστηκε άπλα δεν τουσ προτιμάς για να κάνεις την επόμενη αγορά σου

Μια καταχωρημενη παραγγελία είναι δεσμευτική. Και για τα δυο μέρη (αν και στην περίπτωση επιχείρησης/ιδιωτη ο τελευταίος έχει δικαίωμα υπαναχώρησης)

Αλλιώς ηβκαθε επιχείρηση θα εκανε παραπλανητικές προσφορές κατά το δοκούν.

Δημοσ.

Δεκαήμερο προσφορών είναι,όχι δεκάωρο,καινούργια μοντέλα είναι και τα δύο ας παραλάβουν και αλλά κομμάτια από τον εισαγωγέα,για να καλύψουν τη ζήτηση,εδώ δεν μιλάμε για ξεστοκάρισμα,γιατί σαν στοκ ζήτημα να είχαν 10 συσκευές σύνολο.

Η ιστορία διαφορετικά θυμίζει τα πασχαλινά αρνιά των lidl.

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτησα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι θα εχω το  Nexus 6 στα 349 την Παρασκευη αλλα πρεπει δωσω προκαταβολη καποιο ποσο(!!).

Δεν το εχω ξανακουσει αυτο για προκαταβολη,ξερετε κατι να με ενημερωσετε?

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα γίνουν αντιπροτάσεις-προσφορές όπως και την προηγούμενη φορά...

Φανταζομαι αυτο θα ισχύει για όσους το παρήγγειλαν κανονικά οςο ήταν άμεσα διαθέσιμο και απλά η εταιρία δεν μπορέσει να αποστείλει το προιον.

Οχι για αυτόυς που απλά άφησαν ένα "ειδοποίησε με" ενώ δεν ήταν διαθέσιμο για παραγγελία επι τόπου.

Sent from my iPad using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

O νομος νομιζω το απαγορευει αυτό με την προκαταβολή (για "αγορες απο αποσταση" τουλαχιστον, σιγουρα. Για κατάστημα δεν είμαι σιγουρος). Αλλα αν είναι για να εξυπηρετηθείτε είναι δικο σας θεμα.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Ρωτησα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι θα εχω το Nexus 6 στα 349 την Παρασκευη αλλα πρεπει δωσω προκαταβολη καποιο ποσο(!!).</p> <p>Δεν το εχω ξανακουσει αυτο για προκαταβολη,ξερετε κατι να με ενημερωσετε?</p>

Άμα σου δώσουν απόδειξη προκαταβολής με σφραγίδα καταστήματος ετςι ώστε να ειςαι καλυμμένος.

Προσωπικά μου το είχαν κανει σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πωλήσεις στρωμάτων όπου μου ζήτησαν 30 ευρω προκαταβολή αλλα πήρα κανονικά απόδειξη και μετά το υπόλοιπο ποςο το πλήρωσα κατα την παράδοση του προϊόντος στο σπίτι μου.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δεν προκειται να δωσω προκαταβολη,αν θελει θα του δειξω την πιστωτικη που θα με χρεωσει για 12 ατοκες οταν ερθει η συσκευη και αν ερθει..

Δημοσ.

Και εγώ πήγα σε καταστημα, και θα με πάρει τηλέφωνο ποτε θα έχουν ξανά εντος της εβδομάδας να κλείσω ένα απο τ δυο, προσωπικά ποιο θα παιρνατε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...