darkf Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Άντε από Δευτέρα να αρχίσουν οι πωλήσεις στο ινσομνια με το γνωστό καπέλο..... 3
zeremefico Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αν κάποιος τσίμπησε το flex και δεν το θέλει τελικά, πμ.
flyk Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Και εγώ ενδιαφέρομαι για flex αν κάποιος θέλει να το δώσει.
Red21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Θα το ξαναβγαλει η vodafone το flex με το που τσεκαρει τα αποθεματα της συγκριτικα με τις παραγγελιες που εχει δεχθει μεχρι τωρα......αν κρινω απο αυτο που ειχε γινει πριν 2 χρονια με το LG Optimus G.....ειναι πιθανο σε επιπεδο βεβαιοτητας!!
flyk Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μακάρι γιατί τέτοιο κινητό σε αυτά τα λεφτά είναι ο ορισμός του vfm.
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ενώ για σενα θα είναι τελεια εταιρια αν ΔΕΝ εκτελεσει τις παραγγελιες; Ενώ αν τις εκτελεσει θα κανεις καταγγελια; Διαφωνεις δηλαδή στο ότι μια "Χ" εταιρια πρεπει να εκτελεί τις παραγγελιες που αφηνει να πεφτουν σε ένα συστημα ηλεκτρονικο; Μα τι λεμε ρε παιδια; Στο κατω κατω ας πιστευετε ο,τι θελετε, παψτε όμως να ειρωνεύεστε γιατι καταντα αηδια. Καποιοι εχουν συστημα να προσβαλουν την κοινοτητα, να ενοχλούνται από αυτους που θελουν τα πραγματα να γινονται σωστα και με τον τροπο που είναι το προφανες, τις περισσοτερες φορες μαλιστα με κινητρο όχι ιδιοτελές αλλα για τον σεβασμο του καταναλωτή γενικα, του διπλανου τους. Το πρόβλημα των πρώτων, φαινεται να είναι οποιος διεκδικεί οσα πιστευει ότι είναι σωστα. Ας διεκδικησουν λοιπον και αυτοι τα αναποδα αφου είναι αντίθετης λογικης, σεβομενοι όμως τους υπολοιπους και τη γνωμη τους και να μην ασχολούνται με τους "αλλους" χαρακτηρίζοντάς τους σε κάθε ευκαιρια ή ακομα και χωρις ευκαιρια! ΥΓ. (Να ευχαριστησω τον "Βασιλη07" που "μου εδωσε" την ευκαιρια να τα πω με αφορμή αυτόν που είναι ενας απο τους λιγοστούς "φιλους" στο προφιλ μου και καποιος από αυτους που εχουμε ανταλλαξει και 10 φιλικες κουβέντες με πμ. Δεν θα τα ελεγα ποτε με αφορμή καποιον από τους... "δηλωμένους εχθρούς" μου ή καποιον περαστικο αγνωστο με λιγα ποστς στην ενοτητα για να μην "παρεξηγηθώ" και πολύ πολύ καιρο τηρω με κοπο "σιγη ιχθύος" σε παρομοιες "επιθεσεις" προς μερος της κοινοτητας) Έλα να γίνουμε εχθροί Καμιά εταιρεία δεν υπερασπίζομαι.Το σχόλιο μου ήταν όσον αφορά τα αντικρουόμενα που διαβάζω κατά καιρούς.Κάποιοι κατακεραυνώνουν ένα κατάστημα όταν δεν τους εξυπηρετεί αλλά στην επόμενη ΅προσφορά΅είναι οι πρώτοι που θα ξαναπάρουν.Αν έχεις θέμα με ένα μαγαζί δεν ξαναασχολείσαι με το συγκεκριμένο. Αλλά κακώς ξεκίνησε αυτή η κουβέντα καθώς όσοι πρόλαβαν είναι 100% σίγουρο ότι θα παραλάβουν την παραγγελία τους.
Red21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πληροφοριακα σε οσους παρηγγειλαν το flex 2 απο Ελλαδα...θηκες και προστασιες οθονης δεν υπαρχει σχεδον τιποτα!!
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τι συμβουλεύεται, να δοκιμασουμε την τύχη μας αύριο στα καταστήματα ή ούτε καν;
Red21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τι συμβουλεύεται, να δοκιμασουμε την τύχη μας αύριο στα καταστήματα ή ούτε καν; Εγω λεω ναι....ποτε δεν ξερεις!!! Ο επιμενων νικα!!!
x_vagos_x Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κι εγώ θα δοκιμάσω την τύχη μου αύριο. Θα καραδοκώ μέχρι να ανοίξει και θα χωθώ πρώτος με φόρα στο κατάστημα. 1
panoskir Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πληροφοριακα σε οσους παρηγγειλαν το flex 2 απο Ελλαδα...θηκες και προστασιες οθονης δεν υπαρχει σχεδον τιποτα!! Μια circle που ειδα εχει 55€. Παρα πολλα λεφτα για θηκη τηλεφωνου. http://www.skroutz.gr/s/6529409/LG-S-View-Quick-Circle-Folio-Case-Titan-G-Flex2.html
KRIKON Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Παντως αν πηγαινα σε ενα απο τα δυο θα πηγαινα στο nexus.Aν και ξεφευγουμε λιγο σε μεγεθος.
nikos_se Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πολυ καλες προσφορες...εχω απορια θα βαλουν και αλλα κινητα προσφορα μεσα στις επομενες 10 ημερες..ή μονο αυτα τα 2???
Red21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Παντως αν πηγαινα σε ενα απο τα δυο θα πηγαινα στο nexus.Aν και ξεφευγουμε λιγο σε μεγεθος. Oχι απλα μεγαλο τεραστιο (oποιος δεν το εχει πιασει λεει ελα μωρε...οταν το πιασεις ομως την ακους με την μια) και κατα την γνωμη μου δεν ξεχνιεται ευκολα οσο καλα και να πηγαινει η συσκευη αν καποιος την θελει για καθημερινη χρηση!!! Πολυ καλες προσφορες...εχω απορια θα βαλουν και αλλα κινητα προσφορα μεσα στις επομενες 10 ημερες..ή μονο αυτα τα 2??? Eχει σχεδον ολες τις συσκευες με εκπτωση αλλα καμια αλλη αξια αναφορας εκτος απο το nexus και το flex!!!
KRIKON Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οντως ειναι μεγαλο.Tα ειχα διπλα διπλα με ενα ΜΑΤΕ 7 που ειναι πανω κατω τα ιδια αλλα στο χερι μου το nexus δεν καθοταν με την καμια ενω το ΜΑΤΕ μια χαρα.Αλλα το βλεπω σαν καλυτερο vfm την δεδομενη στιγμη και με καλυτερη καμερα που με ενδιαφερει. Επισης δεν παει καλα σε αυτονομια ,το ειχα ενα σουκου και δεν ειδα τρομερες διαφορες απο τo G3 που εχω.Αλλα ειναι κοσμημα,η αισθηση οταν το κρατας ειναι φοβερη και η οθονη επισης,καμια σχεση με την 'ξεπλημενη΄ για μενα του G3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις