juve11 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παιδια μια βοηθεια γιατι εχω απελπιστει! Ξεκινησα να κανω φορματ στο πσ , αρχικα ηθελα να βαλω win 7 64bit Και να αλλαχθουν τα win7 32bit που ειχα, λογω περιορισμου στην μνημη. Ετσι ξεκινησα κι εβαλα το cd για το φορματ. Ολα οκ στην αρχη αδειασα τον δισκο κι εβαλα το καινουργιο λειτουργικο. Στο σταδιο της ολοκληρωσης ομως και μετα την επανεκινηση μου βγαζι το παρακατω Μηνυμα και σταματαει εκει. Το δοκιμασα 4 φορες ,αλλα τα ιδια. Σκεφτηκα πως δεν θα δεχεται 64bit. Ξαναδοκιμασα και με το αλλο δισκακι 32bit και μου βγαζει το ιδιο μυνημα. Τι να κανω; εχω τρελαθει! τα χαρακτηριστικα του pc ειναι Intel core i3 Mobo foxconn itl-9b2 nvidia Geforce 7200 Eυχαριστω!
centouno Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ξαναbootare πάτα F8 καθώς λαμβάνεις την πρώτη εικόνα POST ή λογότυπου της foxxcon/intel, και επέλεξε το DVD-rom που έχεις τοποθετήσει τον δίσκο - ξεκίνα νεα διαδικασία εγκατάστασης.
juve11 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εντω μεταξυ μετα την αντιστροφη μετρηση και επανεκκινηση , ξανα κανει μια επανεκινηση και μου βγαζει οτι ο υπολογιστης δεν τερματιστικε σωστα , και μου δινει να επιλεξω , ασφαλης λειτουργια,κανονικη εκκινηση κλπ... παταω κανονικη εκκινηση και υστερα βγαινει αυτο το μηνυμα... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.. θελει καποια ρυθμιση στο bios? ευχαριστω!
palawiaris Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το έχεις υπερχρονισμένο μήπως; Μου έτυχαν τέτοιες φάσεις και βοήθησε το reset στο bios.
juve11 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 δεν ξερω , δεν το εχω καιρο το pc.. λιγες βδομαδες που μπορω να το δω (δεν μου εμφανισε κατι) ? reset εννοεις να κανω load optimal defaults στο bios ή κατι αλλο? εχω κανει παντως και load optimal defaults και εχω βγαλει και την μπαταρια απ την μητρικη.. αλλα παλι τα ιδια.. πεταει και μια μπλε οθονη , ουτε για 1 δευτερολεπτο.. δεν μπορω με τιποτα να προλαβω να δω τι λεει και υστερα μου βγαζει να επιλεξω κανονικη εκκινηση,ασφαλης λειτουργια κλπ... δεν ξερω τι αλλο να κανω!!!!!!
juve11 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 δεν εχει ουτε ο δισκος... εχω 2 δισκους.. το δοκιμασα και στους 2 και γινεται το ιδιο.... δεν μπορει να εχουν προβλημα και οι 2
juve11 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εβαλα win 8.1 32bit και τα περασε κανονικα.. τα περασα με usb τι γινεται ρε παιδια? 2 cd win 7 64bit και 1 32bit περασα και ειχα το ιδιο προβλημα. γινεται να εχω θεμα με το cd-dvd , ενω παιζει κανονικα? (διαβαζει cd/dvd δλδ)
centouno Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κοίτα πριν χαλάσει κάτι υπολειτουργεί οπότε ναι θα μπορούσε να φταίει και το rom σου που δείχνει να "διαβάζει" αλλά και πολλά άλλα. Για το rom: φτιάξε ένα usb με win 7 και δοκίμασε να εγκαταστήσεις από εκεί (google για λεπτομέριες) Για τα πολλα άλλα: αν δεν θέλεις να το πας σε τεχνικό θα η μοναδική μέθοδος που θα μπορούσε να σου δώσει καθαρή εικόνα είναι να δοκιμάζεις να αντικαθιστάς ανταλλακτικά με άλλα (από το pc κανενός φίλου σου) που ξέρεις οτι λειτουργούν σίγουρα. Οι συνήθως ύποπτοι: hdd, ram
juve11 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 λοιπον, εκανα τεστ στις μνημες (2χ2gb).εκανα το τεστ μια -μια και μετα και τις 2 μαζι..απο 3 passes το καθε τεστ εκανα με μηδεν errors.Αρα επειτα πηγα για σκληρο, αποσυνδεσα τον ενα απο τους 2 σκληρους (2 hdd 500 & 250 gb) , δυστηχως ηταν ο μεγαλυτερος..βαζω το δισκακι win 7 pro 64bit κι εγινε η εγκατασταση χωρις προβλημα.. οπως δεχτηκε και το κλειδι μου απο τα 32bit.Aρα εμεινα με τον 250gb τωρα... τουλαχιστον βρεθηκε το προβλημα.σαπιο hdd ... καποια στιγμη μολις μπορεσω θα παω για εναν ssd. Τωρα γινεται τιποτα με αυτον ή παει για ανακυκλωση?υπαρχει καποιο προγραμμα να τον "συμαζεψω" ?Ευχαριστω!!! Αμα δεν ολοκληρωνει το φορματ εχει προβλημα ο δισκος. ο δισκος ειχε προβλημα τελικα αδερφε...
pc_admin Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μην τον πεταξεις , ειχα και εγω προβλημα σε ενα δισκο για λαπτοπ που πηγαινα να κανω format και μου δεν ολοκληρονωταν επιτυχως Του εκανα wipe partition με αυτο το προγραμμα που ειναι free: MiniTool Partition Wizard Free και μετα εκανε κανονικα τα format . Δεν ξερω βεβαια αν βγαλει μετα προβλημα αλλα μεχρι τωρα δουλευει κανονικοτατα χωρις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα