hdonoblepsias Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Για να μην ανοιγω 2 θεματα, θα γραψω εδω 2 προβληματακια που εχω. α) παροτι εχω τουλαχιστον 50 gb ελευθερα στο δισκο. δεν με αφηνει να κανω shrink για να φτιαξω αλλο partition. αν καταλαβα καλα, βρίσκει αμετακίνητα κλουστερς. γινεται να κανω κατι? δοκιμασα defrag δεν εγινε κατι. β) Συνδέω το λαπτοπ στην τηλεοραση για κανα εργάκι και με βόλευε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ αυτο που διχνω στην εικονα γιατι εγραφα με το mouse (παταγα πληκτρα στο εικονικο πληκτρολογιο). Τον τελευταίο μηνα σταματησε να λειτουργει. το απενεργοποιησα, το ξαναενεργοποιησα, τιποτα. παταω και δεν κανει τιποτα. ξερετε τι μπορει να φταιει? ή αν υπαρχει κατι εναλλακτικο?
centouno Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 α) Χρησιμοποίησε ένα partition manager εκτός των windows για να κάνεις αυτό που θέλεις με λίγα click έναντι της πικρής αλήθειας (δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις όλες τις παραμέτους του disk management των windows από το γραφικό περιβάλλον και δεν υπάρχει λόγος να μάθεις να χειρίζεσαι τα αντίστοιχα command line tools) β) Πάνε c:\windows\system32\ και τρέξε το osk.exe αν δεν λάβεις εικόνα δες στην διαχειριση εργασιών αν τρέχει το εκτελέσιμο αυτό αν ναι τερμάτισε την διεργασία και αντικατέστησε το osk.exe με αντιγραφή του ίδιου από το μέσο εγκατάστασης των windows σου (iso, dvd). Μπορείς επίσης να μην ασχοληθείς καθόλου και να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικό for example http://portableapps.com/apps/accessibility/on-screen_keyboard_portable
hdonoblepsias Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 α) Χρησιμοποίησε ένα partition manager εκτός των windows για να κάνεις αυτό που θέλεις με λίγα click έναντι της πικρής αλήθειας (δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις όλες τις παραμέτους του disk management των windows από το γραφικό περιβάλλον και δεν υπάρχει λόγος να μάθεις να χειρίζεσαι τα αντίστοιχα command line tools) β) Πάνε c:\windows\system32\ και τρέξε το osk.exe αν δεν λάβεις εικόνα δες στην διαχειριση εργασιών αν τρέχει το εκτελέσιμο αυτό αν ναι τερμάτισε την διεργασία και αντικατέστησε το osk.exe με αντιγραφή του ίδιου από το μέσο εγκατάστασης των windows σου (iso, dvd). Μπορείς επίσης να μην ασχοληθείς καθόλου και να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικό for example http://portableapps.com/apps/accessibility/on-screen_keyboard_portable α) Ωραια το απογευματακι που θα εχω χρονο θα δοκιμασω κανα προγραμμα β) Το αρχειο που μου εδωσες ετρεξε κανονικα. οποτε το εκανα shortcut και ολα οκ. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα