postfire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αρα εχουν ξεκολλησει οι κολλησεις κατω απο το φις της μητρικης? αν θελεις βγαλε μια φωτο κοντικη και καθαρη να δουμε τι εχει γινει να σου πω τι θα κανεις δες αυτο Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από postfire
routeras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/22/2018 στις 8:38 ΜΜ, postfire είπε αρα εχουν ξεκολλησει οι κολλησεις κατω απο το φις της μητρικης? αν θελεις βγαλε μια φωτο κοντικη και καθαρη να δουμε τι εχει γινει να σου πω τι θα κανεις δες αυτο τα είχα βρεί αυτά παλιότερα!!! εβαλα τις συνδέσεις ακριβώς έτσι τότε που ειχες το θέμα με το βύσμα ! αλλά οταν πηγα να διορθώσω ξανα το πρόβλημα με τα καλωδια .. οπως πηγα να κολλησω καλύτερα την μια επαφη οπως την κολλαει αυτος απο πισω εφυγε η κολληση πανω απο την πλακετα σαν να έφυγε ο χαλκος απο την πλακέτα κ δεν ξερω αν η διοδος που φαινεται διπλα πηγαινε εκει στο σημείω κολλησης η ηταν ανεξάρτητη ! κ εγω τωρα εκεί πλεον δεν εχει κολληση για να ξανα μπει το καλώδιο ! οποτε κοιτάω απο που αλλου μπορώ να πάρω τον έλεγχο !
routeras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 καλησπέρα , το μοντέλο της μητρικής είναι JTP - 001 (A) . Ψάχνω να βρώ το service manual για να δώ το schematic !
postfire Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.psdevwiki.com/ps3/Motherboard_Revisions#JTP-001 με πολυμετρο μπορεις να βρεις την γραμμη και να ενωσεις εκει αν δεν γνωριζεις καλυτερα πηγαινε το σε καποιον που ξερει μην κανεις παραπανω ζημια Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από postfire 1
routeras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δεν φτάνει να μετρήσεις με το πολύμετρο γιατί ενδιάμεσα μπορεί να παρεμβάλλονται κι άλλα στοιχεία !! σχετικός είμαι !!! αλλιώς δεν θα το είχα ανοίξει καθόλου ! έγινε αυτή η πατάτα τώρα κ ξεκόλλησε η κόλληση κ απορώ πως έγινε !! έχω κ ειδικό κολλητήρι γιαυτό τον λόγο με πολύ λίγα watt !! κανένα service manual κανείς δεν έχει βρεί ; που να έχει μέσα το σχεδιάγραμμα με τα ηλεκτρονικά στοιχεία πως είναι σχεδιασμένα.. για να δούμε που πάει ακριβώς κ τι τιμές παίρνεις ! εγώ περισσότερο θέλω να δω αν η δίοδος αυτή συνδέεται σχηματικά με την επαφή αυτή που μου ξεκόλλησε !! γιατί τώρα όπως είναι εκεί δεν μπορώ να δω κ ούτε από πριν μπορούσα να δω ! έπρεπε να έχω πάρει ένα μικροσκόπιο φορητό ! προφανώς σε κανέναν δεν έχει τύχει ! η επόμενη λύση θα είναι να βάλω εξωτερικό ροοστάτη για να ρυθμίζω εγώ τις στροφές !
postfire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Αν εισαι σχετικος τοτε βρες με το μπιπερ που παει η γραμμη και ενωσε εκει
routeras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δω αν από την επαφή μέχρι την δίοδο υπήρχε αγωγός ή όχι ! γιαυτό θέλω το schematic ! ή αν μπορεί κάποιος να βγάλει μια φώτο από κάποιο δικό του για να μου την στείλει !!! να δω αν ανάμεσα στην δίοδο κ την επαφή ...υπάρχει όντως αγωγός !!!!
THE GG GAMER Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ps3 60gb αλλαγή ανεμιστήρα Καλημέρα παιδιά. Εχω ενα ps3 cechc04 στο οποίο άλλαξα ανεμιστήρα διότι είχε εκείνο με τα 19blade και έβαλα με τα 15 blade ,κυρίως γιατί έκανε περισσότερο θόρυβο με τον προηγούμενο. Μεταξύ αυτών των δύο ποιος είναι καλύτερος; Και δεύτερον θέλω να αλλάξω πάστες στο ps3 ποια μου προτείνεται
Mr_Terror Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) παλια που ειχα ασχοληθει λιγο με τους ανεμιστηρες στο ps3,ειχα διαβασει οτι καλυτερος ειναι με τα 19blade. Made in japan, πιο ησυχος και καλυτερο ρουλεμαν. Για παστα προτεινω Arctic MX-4, NOCTUA NT-H1 Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Mr_Terror
THE GG GAMER Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Πριν από 1 χρόνο του είχα βάλει την artic-mx4 και δεν θα ελεγα πως είμαι ευχαριστημένος.Τωρα σε σχέση noctua nt-h1 με noctua nt-h2 ποια είναι καλύτερη;
postfire Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 καλη η νοκτουα αλλα λιγο νερουλη προτειμησε αρτικ μξ4
JohnHacked Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε παλια που ειχα ασχοληθει λιγο με τους ανεμιστηρες στο ps3,ειχα διαβασει οτι καλυτερος ειναι με τα 19blade. Made in japan, πιο ησυχος και καλυτερο ρουλεμαν. Για παστα προτεινω Arctic MX-4, NOCTUA NT-H1 Εσύ ποια έχεις βάλει στο PS3 σου;
THE GG GAMER Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, JohnHacked είπε Εσύ ποια έχεις βάλει στο PS3 σου; Πάνω έγραψα artic mx4 2019 edition,γενικά αν υπάρχει κάποια ποιο αποτελεσματική σε ps3 Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από THE GG GAMER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα