lef79 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μολις έλαβα και το συμβολαιο του 3play και την αιτηση μετακόμισης.η αιτηση λοιπον αναφέρει στο τελος οτι ανανεώνεται το συμβολαιο για ενα έτος μετα απο ενημέρωση του πελάτη.ελα ομως που δεν ενημερώθηκα!το κορυφαίο ομως ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει υπογραφή μου στο συγκεκριμένο έντυπο.πριν τα δωσω στο δικηγόρο μου εχει καποιος καμια έξτρα ιδέα τι αλλο μπορω να τους κανω;; Sent from my iPhone using Insomnia
lef79 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Και ξεκινήσαμε με μια ωραιότατη καταγγελία στην ΕΕΕΤ....!! Sent from my iPhone using Insomnia
alexiko Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Να ενημερώνεις με τις εξελίξεις το παρόν θέμα και σου εύχομαι όχι απλά να δικαιωθείς αλλά να τους πάρεις και τα σώβρακα...
Kootoomootoo Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλή τύχη, οι συνομιλίες νομίζω ότι τις ηχογραφούν κιόλας οπότε μπορείς να ζητήσεις να την ακούσεις, αλλά όπως είπα νομίζω δεν είμαι σίγουρος. Καλή τύχη και πάλι μακάρι να τους πάρεις και τα σώβρακα όπως είπε και ο alexiko!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα