Mr_Terror Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ρωτησε τους σε ποια παραγραφο του συμβολαιου το γραφει?
lef79 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τωρα μιλαω θα ρωτήσω και θα σου πω Sent from my iPhone using Insomnia ακομα το ψαχνουν...22 λεπτα αναμονη...αυτα ειναι...θα γλεντησουμε σημερα!! μου τα μασησε η κοπελα τελικα, δεν μου ανεφερε παρολο που τη ρωτησα επανειλημμενα εαν ειδε τετοιον ορο στο συμβολαιο μου.Το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα μου το στειλει με mail και ουσιαστικα ας βγάλω ακρη μόνος μου, μπορει λέει να έγινε και κατα λάθος λανθασμένη ενημέρωση απο συνάδελφό της.Κι εγώ της είπα οτι απο Δευτέρα θα μιλήσετε με το δικηγόρο μου για τα περεταίρω. Ο καθένας σας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...εγω τα εβγαλα.. θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις απο βδομάδα
Mr_Terror Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Να εισαι σιγουρος αν υπηρχε τετοιος ορος στο συμβολαιο θα το ειχε βρει αμεσως. Μη το αφησεις, ζητα αντιγραφο του συμβολαιου, και να σου πουν σε ποια παραγραφο αναφερει οτι στην μετακομιση ανανεωνεται αυτοματα το συμβολαιο 12 μηνες.
lef79 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ετσι λέω κι εγώ απλά η τακτική τους είναι όπου σε πιάσουν..εγω εχω αποφασισει να το παω στα ακρα.και φυσικα να φυγω απο την εταιρια και να ησυχασω.Λαμόγια
spyros007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Διαβασε καλα αυτο που υπεγραψες .Αν δεν αναφερει τιποτα εκει τοτε τούς χορεύεις στο ταψι,ΕΚΤΟΣ αν αυτο που υπεγραψες ειναι καινουριο συμβόλαιό . Εγω οταν μετακομισα δεν υπηρχε αιτηση μετακόμισης αλλα καινουριο συμβολαιο .Περιμενα εναμιση μηνα και πληρωσα κανα 40 αρι,σαν καινουρια συνδεση δηλαδη με φοριτότητα αριθμού.Αν δεν εχεις υπογραψει συμβολαιο ,πηδα τα , τα λαμογια
lef79 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω Σπύρο ουτε φορητότητα εκανα ουτε τίποτε.και με χρέωσαν και τα 49,80 της μετακόμισης ενω μου είχαν πει οτι δεν θα τα χρεώσουν καθώς έκαναν 5 μήνες λόγω ΟΤΕ απ´οτι ειπαν (2015 εχουμε ελεος)να μου το φέρουν στο νεο σπιτι.τους ειπα οτι αν δεν εχω το συμβολαιο μεχρι δευτερα μεσημερι θα κινήσω ολες τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον τους.και φυσικα δεν θα πάρουν ευρω απο μένα.απλα απαράδεκτοι Sent from my iPhone using Insomnia
spyros007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Και εγω μετακομιση εκανα .Εκανε κοντα δυο μηνες σε σπιτι 500 μετρα απο τον οτε.Με τα 50 ευρο δεν πληρωνεις για την μετακομηση αλλα για την κατασκευη καινουριας γραμμης και τα λεφτά πανε στον οτε. Τοτε ειχα υπογραψει καινουριο κανονικο συμβολαιο αλλα σε καποιο παραθυρακι συμπληρωσα το νουμερο του τηλεφωνου μου.Εσυ δεν εχεις αντιγραφο αυτου που υπεγραψες.Ετσι και αλλιώς αν αλλάξεις παροχέα θα πληρώσεις για τη καινουρια γραμμη ξανά,άρα το 50 δεν το γλυτώνεις συν οτι θα μεινεις χωρίς τηλ και ιντερνετ για ποσο καιρο ακομα.Σκεψου ακομα οτι όντως ο οτε μπορει να μην εδινε γραμμη στην φορθνετ, καλα λαμογια ειναι και αυτα αλλωστε.........μήπως παρουν τον πελατη.Τωρα αν καποιος σου υποσχεθηκε οτι δεν θα πληρωσεις τα 50 ευρω τοτε αυτος ειναι ο πρωτος που πρεπει να αναζητησεις ονομαστικα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από spyros007
nevermore Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έκανα μετακόμιση τον προηγούμενο Φεβρουάριο και είμαι σίγουρος ότι το συμβόλαιο για την μετακόμιση είχε και τον κωλοόρο της ανανέωσης (εννοείτε το είδα μετά την υπογραφή)... Θα πάω το απόγευμα στο σπίτι και θα το ψάξω για να σου πω αλλά κατά πάσα πιθανότητα να ξέρεις έχει μέσα και την ανανέωση για ένα χρόνο του συμβολαίου...
lef79 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ευχαριστω για τον κόπο σου.αν ειναι ετσι τη βάψαμε.αν και δεν εχω υπογράψει κατι τοτε που ζήτησα μετακομιση Sent from my iPhone using Insomnia
nevermore Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ευχαριστω για τον κόπο σου.αν ειναι ετσι τη βάψαμε.αν και δεν εχω υπογράψει κατι τοτε που ζήτησα μετακομιση Sent from my iPhone using Insomnia Επειδή γύρισα αργά χθες σπίτι και το ξέχασα να σου πω την αλήθεια, εαν πήγες σε κατ/μα forthnet όπως και εγώ για την αίτηση μετακόμισης να ξέρεις ότι στην αίτηση κάπου στα ψιλά γράμματα το αναφέρει (ελπίζω σήμερα να είμαι πιο χαλαρός και θυμηθώ να το ψάξω )
lef79 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πήγα σε κατάστημα και μου ειπαν οτι δεν γινεται να μου το δώσουν αυτοι.πηρα έξαλλος στην εξυπηρετηση πελατων,αφου πρωτα μας άκουσε ολο το τετράγωνο και απαίτησα να μου στείλουν ηλεκτρονικά τα παντα.το απογευμα εχω ραντεβου με το δικηγόρο μου.και θα χουμε συνέχεια.... Sent from my iPhone using Insomnia
deathnick Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το ειχαν κανει σε εμενα το 2011 αυτο (ειχα την συνδεση απο το 2010). Αφου εκανα αιτηση για μετακομιση και μετακομισα μου ανανεωσαν το συμβολαιο, χωρις να το γνωριζω + οτι πληρωσα για την μετακομιση γραμμης και φυσικα δεν πηρα χαμπαρι τπτ. Το 2012 Ιουνιο επρεπε να φυγω απο Αθηνα λογο δουλειας, οποτε πηγα να κοψω την συνδεση, εκει ανακαλυψα αυτη την δυσαρεστη εκπληξη, μου ζητουσαν 70+ ευρω για διακοπη συμβολαιου οτι κ καλα δεν εχω κλεισει χρονο (ενω ξαναλεω ειχα την συνδεση απο αρχες 2010) κτλ. Αφου αρνηθηκα να τους πληρωσω περα απο τον λογαριασμο μ και εκανα μια φασαρια, οτι δεν με ειδοποιησε κανενας για καμια ανανεωση ΟΥΤΕ το συμβολαιο ελεγε κατι τετοιο (ισως να εχει αλλαξει αυτο) δεχτηκαν να πληρωσω μονο τον λογαριασμο , κ μου φανηκε κ λιγο ακριβοτερος απο οτι ηταν συνηθως αλλα δεν εδωσα σημασια, στο τελος μου ειπαν οτι ειχαν κανει λαθος αυτοι για τα 70 ευρω ρητρα κτλ. 2 χρονια μετα, αρχες 2014 γυρησα Αθηνα , κ πηγα παλι σαν καλο προβατο στην forthnet (λεω, λαθος εκαναν οι ανθρωποι οκ,συμβαινει) και εκανα αιτηση για μια συνδεση, στον πρωτο λογαριασμο μου ρθε -20ευρω φθηνοτερα γτ και καλα ειχα πληρωσει στον προηγουμενο (το 2012 δλδ) 20 ευρω παραπανω.... Οτι ναναι δλδ...,τελος παντων, περασε ενας χρονος κ με πηρε μια κοπελιτσα τηλεφωνο τις προαλες να μου πει πως εληξε το συμβολαιο κ αν θελω να συνεχισω, ειπα ενα ναι (καθως στο συμβολαιο μου ελεγε οτι θα συνεχισει αοριστου χρονου) δεν υπεγραψα κατι καινουριο προφανως, κ ανακαλυψα οταν πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο μου,οτι παλι εκαναν ανανεωση για 1 επιπλεον χρονο κ τρεχω να βγαλω ακρη....
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 @deathnick, σαν πολλά ναι δεν τους ειπες, τι περιμένεις
deathnick Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 @deathnick, σαν πολλά ναι δεν τους ειπες, τι περιμένεις Τι πολλα ναι βρε φιλε, χρωσταγα λογαριασμο οταν πηγα για διακοπη, τον πληρωσα, δεν πληρωσα την ρητρα κ τις αλλες μαλακιες τους. Μετακομιση γραμμης προφανως πληρωσα καθως το σπιτι δεν ειχε τηλεφωνο. Λογικο ειναι, δεν ειμαι κλεφτης. Τωρα το κατα ποσο ηταν λαθος κ ζητουσαν 70ευρω, δεν το πιστευω πλεον. Οσο για την ανανεωση που εκαναν , ενω με ρωτησαν αν θελω να συνεχισω (δεν ανεφεραν ανανεωση) αυτο ηταν λαμογια, αλλα απο την στιγμη που εχω συμβολαιο στα χερια μου που λεει οτι συνεχιζω με αοριστου χρονου κ δεν υπεγραψα τπτ αλλο, να πανε να γ@#&%. Δυστηχως τα εχουν κανει με τετοιο τροπο τα συμβολαια τους κ τις τακτικες τους ωστε να τρελενεσαι να βγαλεις ακρη
nevermore Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δυστυχώς έχω κρατήσει όλα τα συμβόλαια και δεν βρίσκω πουθενά την αίτηση μετακόμισης... Κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη της υπόθεσής σου. Καλή συνέχεια,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα