Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι συνδρομητής 3play απο πέρυσι το Μάιο.εχω αστικά,υπεραστικά,12ωρες κινητά και ολα τα κανάλια sports με 39,90.το Νοέμβριο που μας πέρασε δηλώνω στο κατάστημα της περιοχής μου οτι θα μετακομίσω.μου λένε οκ και αφότου πηγα στο νεο σπιτι περιμενα.περασαν 2 μήνες και με κάλεσαν ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλα ο ΟΤΕ δεν τους έδινε πόρτα στην περιοχή που πηγα.μου ειπαν μάλιστα οτι εφόσον άργησαν τόσο πολυ δεν θα με χρεώσουν τα 50 ευρω της μετακόμισης.τελικα ήρθαν 4 Απριλίου και κάνανε την εγκατάσταση στο νεο σπιτι.σημερα βλεπω απο το νετ οτι με χρέωσαν τα 50 ευρω και τους καλώ.μου λεει μια κοπέλα οτι δεν φαινεται καπου οτι μου το εχουν πει αυτο.της λεω οκ τον αλλο μήνα τελειώνει το συμβολαιο μου θα το κόψω και τελος.μου λεει μα κύριε το συμβολαιο σας ανανεώθηκε μεχρι 4/4/16 !!εκει φανταζεσται τι ακολούθησε.θελω τη γνώμη σας και τις συμβουλές σας γιατι θα κινηθώ νόμικα.το θεωρώ τρελό να μετακομίσεις και να σου ανανεώνουν το συμβολαιο με το ετσι θελω και πανω απ ολα χωρις κανεις να μου αναφέρει τιποτα ποτε.

Σας ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμενω φίλε μου να δω τι θα πουν και οι άλλοι συμφορουμιτες και θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη...

Δημοσ.

όλη η επικοινωνία έγινε τηλεφωνικώς;

συνήθως έτσι κάνουν,όταν λήγει το συμβόλαιο θα πρέπει να ενημερώσεις ότι δεν θες ανανέωση του αλλιώς το ανανεώνουν αυτόματα.

Δημοσ.

ναι τηλεφωνικώς εγινε εκτος της αίτησης που εγινε σε καταστημα υποχρεωτικα.Ξερει κανεις αν γραφει καπου η συμβαση κατι τετοιο?τους ζητησα να μου τη στειλουν ηλεκτρονικα για να το ψαξω..

Δημοσ.

Το ειπα και μου ειπαν οτι ειναι όρος του συμβολαιου μου.αυτο θελω να δω τωρα.οποιος ξέρει παιδια ας βοηθησει!!!

Δημοσ.

Το ειπα και μου ειπαν οτι ειναι όρος του συμβολαιου μου.αυτο θελω να δω τωρα.οποιος ξέρει παιδια ας βοηθησει!!!

...σε τι?

Δημοσ.

ναι τηλεφωνικώς εγινε εκτος της αίτησης που εγινε σε καταστημα υποχρεωτικα.Ξερει κανεις αν γραφει καπου η συμβαση κατι τετοιο?τους ζητησα να μου τη στειλουν ηλεκτρονικα για να το ψαξω..

Υπεγραψες καποιο συμβολαιο?? Υπαρχει η τζιφρα σου πουθενα?

Δημοσ.

Αχ συγνωμη δεν το προσεξα... Αλλα ειναι το ιδιο η αιτηση που κανεις για εναρξη της γραμμης/ιντερνετ και το ιδιο οι οροι του συμβολαιου? Το λεω γιατι συνηθως γινεται τηλεφωνικα το "συμβολαιο" και μπορει να επικαλουνται οτι εσυ συμφωνησες πολλα και διαφορα! Απο οσο ξερω απο μια δικη μου υποθεση με εταιρεια κινητης τηλεφωνιας αν δεν εχεις συμβολαιο στα χερια σου με την υπογραφη σου δεν εχει καμια ισχυ ο οποιοσδηποτε ισχυρισμος τους.

Ψαξε το λιγο.. 

Δημοσ.

Υπέγραψα μονο το χαρτί της εγκατάστασης που απο οτι θυμάμαι δεν αναφέρει κατι τέτοιο.τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Εχω το ιδιο προγραμμα 3play forthnet.Εριξα μια ματια στους ορους του συμβολαιου.Αναφερει οτι η διαρκεια συμβασης οριζεται σε 12 μηνες.Ληγει με καταγγελια απο τον συνδρομητη.Μετα το περας των 12 μηνων η συμβαση μετατρεπεται αυτοματα σε αοριστου χρονου.

Αποκλειεται να υπαρχει ορος που λεει  αν δεν ζητησει ο συνδρομητης την ληξη του συμβολαιου τοτε αυτοματα ανανεωνεται για 12 μηνες.Αν ηταν ετσι ολοι οι συνδρομητες της 4νετ θα ηταν εφ ζωης με δεσμευση συμβολαιου.Περισυ που πηρα μια προσφορα απο 4νετ μεσω τηλεφωνου, πηγα σε καταστημα και υπεγραψα νεο συμβολαιο.Μετα το νεο συμβολαιο ανανεωθηκε η 12μηνη διαρκεια.Γιαυτο ψαξτο.Αν δεν εχεις υπογραψει χαρτι, δεν μπορουν να σε δεσμευσουν 12 μηνες.Κυνηγησε το.

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ φίλε μου για τον κόπο σου.αυτο λεω κι εγω.δεν γινεται να κανουν οτι θελουν και με το ετσι θελω και να κοροϊδεύουν τον κοςμο.ελεος πια

Δημοσ.

Αυτοι λένε οτι και καλα επειδη μετακόμισα και μου εγκατέστησαν το δεκτή σε αλλο σπιτι οτι ανανεώθηκε το συμβολαιο μου αυτόματα.λεει κατι τέτοιο η σύμβαση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...