webparts Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 καλημερα αλανια μου. το λοιπον πηρα το λαπτοπακι απο ενα φιλο για επισκευη,αλλα οπως φαινεται εχει κλασει η μητρικη ή η γραφικων. δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο και μνημης,αλλα κανει τα ιδια. στην αρχη δουλευει το ανεμιστηρακι χωρις εικονα στην οθονη,για 5 λεπτα κ μετα σβηνει. μετα οταν το ανοιγω δουλευει 10-15-20 δευτερα ( παλι χωρις εικονα ),το ανεμιστηρακι χωνει τερμα στροφες και κλεινει. του καναμε reflow με κολλα,αλλα δεν αλλαξε κατι. φανταζομαι οτι δε σωνεται,απλα ειπα να ρωτησω μηπως μου διαφευγει κατι γενικοτερα,η για το συγκεκριμενο μοντελο. καμια ιδεα λοιπον? φχαριστωω!
webparts Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εχει ενσωματωμενη γραφικων,αν για αυτο ρωτας.. k000111440
SPANK Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Λογικά ειναι η κάρτα γραφικών οποτε θέλει αλλαγή ολη η motherboard και παλι αν λειτουργήσει σωστά + ποσο θα κοστίσει η motherboard κτλπ δεν νομίζω οτι αξίζει
webparts Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 δεν αξιζει,απλα μηπως υπηρχε κατι που μου διεφευγε.. ευχαριστω.
john47 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εχει βγαλη αρκετα θεματακια σε αυτο το μοντελο η toshiba εισαι για motherboard καντο μονο αν βρεις καμια καλη ευκαιρια αλλιως καντο ανταλλακτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα