Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το τηλεφωνο του τιτλου, αντιμετωπιζω πολλα προβλημα με κολληματα,ειδικα οταν συνδεομαι στο internet εκει το κινητο υπολειτουργει τρομερα,μπορει να λυθει το προβλημα,η απλα λογω παλαιοτητας γινονται αυτα;

Δημοσ.

Το μόνο που μπορεί να βελτιώσει κάπως την κατάσταση είναι το factory reset αλλά νομίζω πως είναι καιρός να ψάξεις για αντικατάσταση, πλέον έχει πολύ καλές οικονομικές συσκευές η αγορά

Δημοσ.

Σε ιδια συσκευη ενος φιλου ακομα και μετα απο factory reset σερνοταν οποτε πιστευω ειναι λογω παλαιοτητας. Κανε αναζητηση στο google για το πως μπορεις να μπεις σε recovery mode και κανε reset απο εκει αλλα εχε υποψιν να παρεις back up γιατι θα χασεις τα παντα. Ισως το reset απο recovery να κανει δουλεια αλλα προσωπικα δεν μπορεσα να μπω :P

Δημοσ.

Δοκιμασε να βαλεις καμοια custom rom μηπως και το σωσεις. Αν θυμαμαι καλα σε ενα φιλο μου ειχα περασει την ultimate hd 4.0.4 και πηγαινε καλα

• Like 2
Δημοσ.

Αντίστοιχο με το xperia ray   http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_ray-3972.php    που ήταν/είναι πανέμορφο με μεταλλικό σασί και πήγαινε μια χαρά με 2.3.4 και μετά από κανά-δυό αναβαθμίσεις όχι μόνο για τον τοίχο ήτανε αλλά και ακόμη παραπέρα ήθελε.

Δεν το ρουτάρισα, αλλά το επανέφερα μέσω του service στην αρχική 2.3.4...βελτιώθηκε αλλά ποτέ δεν έγινε όπως όταν το πρωτοπήρα.

Και επανειλημμένα factory reset, τίποτε. Άσε που με ROM 300 MB δεν πας πουθενά, ούτε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές δεν σήκωνε.

Έργα και ημέραι android του 2011. Με δυόμιση κατοστάρικα τώρα παίρνεις πυραύλους (περσινούς).

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας,θα προσπαθησω να περασω καποια rom μηπως και στρωσει αλλιως παμε για αλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...